reklama
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
hej czy wg was mozliwe jest zeby sie udało po przytulanka w 8dc (cykl 26 dni - owu pewnie 11dc). wg mnie na pewno nie , ale jestem ciekawa waszej opinii
kulaszusza
Fanka BB :)
A może jeszcze było zawcześnie na teścik, główka do góry.
Ja też o niczym innym nie myslę od samego rana, a testuje dopiero 14.12......
Muszę przestać myśleć o ciąży i o jej objawach, które oczywiście jak co miesiąc mam książkowo.....
Okres powinnam dostac miedzy 9 a 11 grudnia.. Wiec jestem tuz przed i czuje sie jak przed okresem: rozdrazniona, bola mnie plecy, zaczynaja pobolewac piersi. Tylko ta temperatura mnie dzis zdziwila. wczoraj bylo juz 36.7 a dzis znowu 36.9 obieglam wiec do toalety szybciutko zrobic test, no ale kreska jedna.
Masz racje Pysia.Trzeba przestac o tym myslec, bo zwariowac mozna.
Nie wiem dlaczego tak mnie to podlamuje, przeciez to dopiero pierwszy miesiac kiedy byla mozliwosc zajscia w ciaze.Rozumiem, ze to nie zawsze tak hop ale
chce mi sie po prostu dzis plakac i nie wiem dlaczego. Pewnie to po prostu syndrom przedmiesiaczkowy.
Kluliczek
Babka z laską
Jak owu była 11 dnia to jak na mój gust możliwe.
Powtarzam swoja prośbę o zgłaszanie się dziewczyn, których nie ma na liscie staraczek 2008, lub tych które zafasolkowały!
Pozdrawiam dziewczyny :-).
Powtarzam swoja prośbę o zgłaszanie się dziewczyn, których nie ma na liscie staraczek 2008, lub tych które zafasolkowały!
Jak owu była 11 dnia to jak na mój gust możliwe.
A gdzie możemy taką listę znaleść
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Ja mam wtedy wizytę, a na ostatniej gin kazał mi zrobić usg między 5 a 10 stycznia, więc pomyślałam, że skoro mam wizytę 5. i w gabinecie obok robią usg, to czemu mam nie 'upiec dwóch pieczeni przy jednym ogniu' Przynajmniej gin będzie miał obraz Maluszka taki od ręki Mój T ma ze mną jechać, jeśli nie dostanie nowej pracy, mam nadzieję, ze Go wpuszczą i zobaczy Maluszka, a co najważniejsze poznamy płećEve84- dziekuje kochanie
imigation- no tomamy w tym samym czasie usg, bo ja tez 5 stycznia
Jeśli będzie chłopczyk, źle nie będzie, będzie po tatusiu - Tomuś Junior ;-)
O dziwo dziś czuję się dość dobrze od rana:-) Skurcze lekuchne, jedynie czkawka męczy, bo Dzidzia wiecznie głodna;-)
oj tak, każde usg (a tak naprawde to miałam dopiero jedno, bo na pierwszym w sumie nic nie widziałam) jest fantastycznym przeżyciem życzę tego każdej z Was ;-)Imagination pewnie juz sie nie mozesz doczekac usg ja tez jade jutro do Pl i bede miala usg juz pojtrze hurra
Ostatnia edycja:
Eve84
2 lata przerwy.....
przytulam mocno ale tez bardzosie ciesze z twojego nastawienia do sprawy!!!!Życzę Wam powodzenia !!!
Ja już odpadam z testowania 14.12.
Dziś dostałam okres ( o 3 dni za wcześnie)
Kolejną owulację mam 01.01.2009 !!!
Nowy rok mąż musi powitać kosmicznym wystrzałem :-)
niunia ale czemu ty masz w ogole skorcze???? rozmawialas o tym z ginem? moja szfagiereczka musiala brac leki przec cala sciaze przeciw skurczom!O dziwo dziś czuję się dość dobrze od rana:-) Skurcze lekuchne, jedynie czkawka męczy, bo Dzidzia wiecznie głodna;-)
kobito chyba dam ci wirtualnego kopniaka !!!! przeciez ty sie tylko w ten sposob nakrecasz!!!! to jest tak indywidualna sprawa organizmu ze nie ma sie co sugerowac! niektore w ogole tego nie czuja!!!Imaginationpo jakim czasie od przytulanka zaczęłaś odczuwać dolegliwości ciążowe: zawroty głowy, "rosnące" piersi itd.... ?
jak dla mnie mozliwe biorąc pod uwage z zołnierzyki moga przezyc nawet 72h w sprzyjajacych im warunkach wiec moze jakis sie tam dzielny utrzymal na placu bojuhej czy wg was mozliwe jest zeby sie udało po przytulanka w 8dc (cykl 26 dni - owu pewnie 11dc). wg mnie na pewno nie , ale jestem ciekawa waszej opinii
Spokojnie jak dla mnie za wczesnie bylo na test ... wiem ze to trudne ale musimy sie nauczyc testowac po teminie @!!!!!!! po co sie dolowac a przedewszystkim jak teraz by ci wyszedl tescik z II a nie doszlo by do zagniezdzenia to bys bardziej cierpiala!!!! widzialam taka sytacje na 28dni.pl!!!! :-(Okres powinnam dostac miedzy 9 a 11 grudnia.. Wiec jestem tuz przed i czuje sie jak przed okresem: rozdrazniona, bola mnie plecy, zaczynaja pobolewac piersi. Tylko ta temperatura mnie dzis zdziwila. wczoraj bylo juz 36.7 a dzis znowu 36.9 obieglam wiec do toalety szybciutko zrobic test, no ale kreska jedna.
Masz racje Pysia.Trzeba przestac o tym myslec, bo zwariowac mozna.
Nie wiem dlaczego tak mnie to podlamuje, przeciez to dopiero pierwszy miesiac kiedy byla mozliwosc zajscia w ciaze.Rozumiem, ze to nie zawsze tak hop ale
chce mi sie po prostu dzis plakac i nie wiem dlaczego. Pewnie to po prostu syndrom przedmiesiaczkowy.
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Tak, rozmawiałam, nawet sam pytał. ;-) Mówił, że to normalne, ale jeśli będą zbyt często, tak, ze nie będę mogła normalnie prosperować, mam dzwonić. Kazał brać no-spę w razie bóli. A poza tym, to mimo iż z Maluszkiem wsio ok, jestem na Duphastonie (lek na podtrzymanie), z uwagi na możliwość wystąpienia konfliktu serologicznego, no i by wzmocnić Maleństwo. Nie zaszkodzi, a pomóc może. Skurcze są rzadko, więc nie panikujęniunia ale czemu ty masz w ogole skorcze???? rozmawialas o tym z ginem? moja szfagiereczka musiala brac leki przec cala sciaze przeciw skurczom!
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
no to super bo troszke spanikowalam!Tak, rozmawiałam, nawet sam pytał. ;-) Mówił, że to normalne, ale jeśli będą zbyt często, tak, ze nie będę mogła normalnie prosperować, mam dzwonić. Kazał brać no-spę w razie bóli. A poza tym, to mimo iż z Maluszkiem wsio ok, jestem na Duphastonie (lek na podtrzymanie), z uwagi na możliwość wystąpienia konfliktu serologicznego, no i by wzmocnić Maleństwo. Nie zaszkodzi, a pomóc może. Skurcze są rzadko, więc nie panikuję