reklama
Czesc dziewczynki ja robilam dzis test i nie wyszla mi ani jedna kreska bledny test niewazny mi wyszedl wienc musze zrobic jeszcze jeden !!!
Poki co @ nie przyszla ale ma jeszcze caly dzien wienc zobaczymy ja sie dzis zle czuje nawetniewim jak tak jakby mi niedobrze bylo albo glodna bylam mam biegunke i musze se zrobic herbatke zaraz jade do pracy po zaswiadczenia w pzu jutro wizyta u doktora a w srode na dobre wracam do pracy...nareszcie 6 tyg w domciu to za duzo jak na mnie a pewno nie wiecie bo sie nie chwalilam mialam noge w gipsie i dlatego
Ale teraz juz dobrze jest i oby tak dalej buziaki kochane
Poki co @ nie przyszla ale ma jeszcze caly dzien wienc zobaczymy ja sie dzis zle czuje nawetniewim jak tak jakby mi niedobrze bylo albo glodna bylam mam biegunke i musze se zrobic herbatke zaraz jade do pracy po zaswiadczenia w pzu jutro wizyta u doktora a w srode na dobre wracam do pracy...nareszcie 6 tyg w domciu to za duzo jak na mnie a pewno nie wiecie bo sie nie chwalilam mialam noge w gipsie i dlatego
Agniesiak85
Fanka BB :)
Sisi Kochanie to Ty z gipsem tak fikałaś? Zrób jutro rano drugi teścik Napewno wyjdą II Pozdrawiam!!Czesc dziewczynki ja robilam dzis test i nie wyszla mi ani jedna kreska bledny test niewazny mi wyszedl wienc musze zrobic jeszcze jeden !!!
kulaszusza
Fanka BB :)
A ja dzis znowu sie nakrecilam. Rano zmierzylam temp.- podskoczyla o dwie kreski. :-)
Zrobilam test. Negatywny.
A ja dzis znowu sie nakrecilam. Rano zmierzylam temp.- podskoczyla o dwie kreski. :-)
A może jeszcze było zawcześnie na teścik, główka do góry.
Ja też o niczym innym nie myslę od samego rana, a testuje dopiero 14.12......
Muszę przestać myśleć o ciąży i o jej objawach, które oczywiście jak co miesiąc mam książkowo.....
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Ja mam wtedy wizytę, a na ostatniej gin kazał mi zrobić usg między 5 a 10 stycznia, więc pomyślałam, że skoro mam wizytę 5. i w gabinecie obok robią usg, to czemu mam nie 'upiec dwóch pieczeni przy jednym ogniu' Przynajmniej gin będzie miał obraz Maluszka taki od ręki Mój T ma ze mną jechać, jeśli nie dostanie nowej pracy, mam nadzieję, ze Go wpuszczą i zobaczy Maluszka, a co najważniejsze poznamy płećEve84- dziekuje kochanie
imigation- no tomamy w tym samym czasie usg, bo ja tez 5 stycznia
Jeśli będzie chłopczyk, źle nie będzie, będzie po tatusiu - Tomuś Junior ;-)
O dziwo dziś czuję się dość dobrze od rana:-) Skurcze lekuchne, jedynie czkawka męczy, bo Dzidzia wiecznie głodna;-)
reklama
Życzę Wam powodzenia !!!
Ja już odpadam z testowania 14.12.
Dziś dostałam okres ( o 3 dni za wcześnie)
Kolejną owulację mam 01.01.2009 !!!
Nowy rok mąż musi powitać kosmicznym wystrzałem :-)
Tak mi przykro, przytulam mocno, mocno ale nie zamartwiaj się przeciez nowy cykl to nowe szanse, a w dodatku w Nowym Roku to dodatkowy plus.
Propomuję zacząć listę zyczeń noworocznych z OLCIĄ na czele:-)