reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Eve84 wiem, że sie nakręcam ale ja chyba nie potrafie inaczej, wiem -powinnam twardo stąpać po ziemi:zawstydzona/y: ale sama rozumiesz - nadziejka złodziejka:zawstydzona/y: :baffled:.......
Miłego popołudnia ;-):-);-)

reklama
hej czy wg was mozliwe jest zeby sie udało po przytulanka w 8dc (cykl 26 dni - owu pewnie 11dc). wg mnie na pewno nie , ale jestem ciekawa waszej opinii

Moim zdaniem jak najbardziej mozliwe :tak:
moja kolezanka zaszla w ciaze przytulajac sie 8 dni przed owu na dodatek w "Noc poslubna " :-D ;-) i maja piekna 6 miesieczna coreczke Maje :-)

spodziewaną @ powinnam dostać dopiero w środę. A ja już w sobote zaczełam troszke krwawic. Wątpie juz aby to byla ciaza

Do srody jeszcze dwa dni. ;-)
Skoro mialas lekkie krwawienie, to ono tez o czyms swiadczy. Z reguly dochodzi do niego po zagniezdzeniu. Byl to dobry znak.Moze jeszcze nie wytworzyla sie odpowiednia ilosc hormonow do wykrycia testem. Ja nie mialam zadnego plamienia, piszecie tez o mdlosciach, zawortach glowy, problemach z jelitami itp ja absolutnie nic takiego nie odczuwam. U Ciebie jednak to inaczej wyglada wiec usmiechnij sie i badz dobrej mysli.

reklama
Czesc dziewczynki :-Dwidze ze temat kwitnie ja juz wrocilam z pracy jutro zwariowany dzien tyle zalatwiania musze dostac zdolnosc do pracy potem jechac do pzu potem jeszcze jeden lekarz:wściekła/y:a potem jeszcze jazdy bo mam egzamin na prawko 1 w piatek ehh zwariowac mozna a okresu dalej niemam ale moze wieczorem przyjdzie:szok:

Kingus moim zdaniem idz do lekarza skoro krwawienie bylo tylko kilka godzin a teraz juz nie ma to cos jest nie tak a testy sie czasem myla pamietaj kochana o tym:)

Imagination sliczny brzuszek ciaza ci sluzy wygladasz kwitnaco:tak::-D

Do góry