reklama
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Spokojnie Kochana, wszystko pod kontrolą:-) Skoro ja nie panikuję, to Ty tymbardziej nie musisz :-)no to super bo troszke spanikowalam!
Macie tutaj moje foteczki z dosłownie przed chwilką:
Zobacz załącznik 104084 Zobacz załącznik 104085 Zobacz załącznik 104086 Zobacz załącznik 104087
Grubasek się robię :-)
A to dla porównania z 21.11. czyli 3 tygodnie temu i dziś:-)
Zobacz załącznik 104089 i dziś: Zobacz załącznik 104085
K
Kinga85
Gość
imagination ładny brzusio malutki jeszcze ale widać jak sie zmienia.
A ja dziś zrobiłam test i wyszła tylko I kreska :-(
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Malutki, ale rośnie :-)imagination ładny brzusio malutki jeszcze ale widać jak sie zmienia.
Przykro mi Kochana, działajcie dalej :*
K
Kinga85
Gość
nie tracę nadziei
kulaszusza
Fanka BB :)
imagination ładny brzusio malutki jeszcze ale widać jak sie zmienia.
Zrobilas test po terminie spodziewanej miesiaczki?
Moze za wczesnie? Nie smutaj sie!
K
Kinga85
Gość
spodziewaną @ powinnam dostać dopiero w środę. A ja już w sobote zaczełam troszke krwawic. Wątpie juz aby to byla ciazaZrobilas test po terminie spodziewanej miesiaczki?
Moze za wczesnie? Nie smutaj sie!
Lilu19
hej czy wg was mozliwe jest zeby sie udało po przytulanka w 8dc (cykl 26 dni - owu pewnie 11dc). wg mnie na pewno nie , ale jestem ciekawa waszej opinii
Moim zdaniem jak najbardziej mozliwe
moja kolezanka zaszla w ciaze przytulajac sie 8 dni przed owu na dodatek w "Noc poslubna " ;-) i maja piekna 6 miesieczna coreczke Maje :-)
kulaszusza
spodziewaną @ powinnam dostać dopiero w środę. A ja już w sobote zaczełam troszke krwawic. Wątpie juz aby to byla ciaza
Do srody jeszcze dwa dni. ;-)
Skoro mialas lekkie krwawienie, to ono tez o czyms swiadczy. Z reguly dochodzi do niego po zagniezdzeniu. Byl to dobry znak.Moze jeszcze nie wytworzyla sie odpowiednia ilosc hormonow do wykrycia testem. Ja nie mialam zadnego plamienia, piszecie tez o mdlosciach, zawortach glowy, problemach z jelitami itp ja absolutnie nic takiego nie odczuwam. U Ciebie jednak to inaczej wyglada wiec usmiechnij sie i badz dobrej mysli.
reklama
Czesc dziewczynki widze ze temat kwitnie ja juz wrocilam z pracy jutro zwariowany dzien tyle zalatwiania musze dostac zdolnosc do pracy potem jechac do pzu potem jeszcze jeden lekarza potem jeszcze jazdy bo mam egzamin na prawko 1 w piatek ehh zwariowac mozna a okresu dalej niemam ale moze wieczorem przyjdzie
Kingus moim zdaniem idz do lekarza skoro krwawienie bylo tylko kilka godzin a teraz juz nie ma to cos jest nie tak a testy sie czasem myla pamietaj kochana o tym
Imagination sliczny brzuszek ciaza ci sluzy wygladasz kwitnaco
Kingus moim zdaniem idz do lekarza skoro krwawienie bylo tylko kilka godzin a teraz juz nie ma to cos jest nie tak a testy sie czasem myla pamietaj kochana o tym
Imagination sliczny brzuszek ciaza ci sluzy wygladasz kwitnaco