reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie dziewczynki :-)
Pamietacie mnie jeszcze???? Zupelnie nie jestem w temacie co u Was :zawstydzona/y:Zerknerlam tylko na liste (a co sie jej naszukalam najpierw...;-))....i widze ze zafasolkowanych przybylo......Super...oby nas bylo jak najwiecej.

A ja donosze.........ze u nas staranka mialy byc od polowy marca......no ale coz :sorry2:..............stanęło na tym ze co ma byc to bedzie, dzidzia sama wybierze najlepszy dla niej moment i jak bedzie chciala teraz to bedzie teraz :-p(oby tylko 5-raczkow z tego nie bylo ;-)). Tak wiec suwak odliczajacy usunelam......i 3 przytulanka w tym tygodniu bez zabezpieczenia.....:-D
tylko wiecie co....kupilam na allegro te testy owulacyjne......pierwszy zrobilam w srode...i tak co dzien......i zaden owulacji nie wykazal :-:)-:)-( Moze po odstawieniu tych anty nie mam jajeczkowania :dry:
A co najdziwniejsze prawie od poczatku tygodnia tak mnie muli w brzuchu jak przed okresem....cosik jakby klulo w jajniku...a te cholerne testy nie wykazaly nic....:sorry2:

ANETS - hehe przy moim Kubusiu to o 10 nie jest mozliwe zeby jeszcze spac.....ja przed 8 bylam juz na nogach :tak: A wzdecia.....rozne moga byc przyczyny, trudno wyczuc....trzymam kciuki za testowanko.
VANILIA SKY - fajnie by bylo gdyby te testy klamaly co....?

reklama
Witaj aneta. Życzę, aby fasolka jak najszybciej u ciebie zagościła.
Póki nie mam @, to mam jeszcze odrobinkę nadziei, ale tylko taką maciupeńką, co by za duże rozczarowanie nie było;-)

Antes...ja też się doczekać nie mogłam...jeden test już w piątek robiłam i nic...teraz grzecznie poczekam do środy:)

Cześć myszki :-)
Pogoda jest tak fatalna że od wczoraj ból głowy mam tragiczny.Na dzis wypada mi @ wiec jakbym sie nie pojawiała 2 dni to znaczy że leże i sie zwijam... :-(
Wykorzystajcie dobrze resztke weekendu Dziewczynki ;-)
U mnie śnieg pada...szkoda tylko że z predkościa 100 km/h wiec raczej cieżko wyjsc.Psa mi o mały włos nie zwiało...Ide sie położyc...Miłego Dzionka

witajcie!! wcoraj mnie nie bylo bo bylam na egzaminie ojj od 7 do 19:( ale na szczescie zdalam:-):-)
dzisiaj zrobilam test owu i juz jesto mocno widoczna kreseczka wiec dzisiaj staranka;-)
wanilia_sky roznie to bywa z tymi tescikami jeszcze poczekaj i oczywiscie trzymam kciuki!!
adiva moze sie nie pojawi:-)
aneta23 witaj wsrod staraczek!! i zycze fasolki

u mnie tez sniezek pada..

Wiesz co Kasiu wątpie...Zrobiłam test wbrew temu co sobie obiecalam...w chyba 21 dc i wyszedl negatywny...wiec nikłe szanse na fasolke..chyba powinno cos pokazac...
Bardzo chce dzidzie ale to nasza pierwsza próba wiec może dlatego podchodze do tego z takim dystansem :-)

O qrde i niechcący zrobiłam sobie podobny suwaczek do twojego....Sorki :-) Mam go zmienić ?

Hej Dziewczynki,
ja dzis tak na szybciutko dzisiaj tylko Wam mowie czesc, bo zmykamy na spacer z Floxem a potem wieczorkiem do teatru...pozdrawiam Was kochane i zycze pogodnej niedzieli:-)

Dziewczyny ja też czekam na @ mam już te głupie plamienia więc niech przychodzi ta wredota, która nie chce odejść. I znowu nadzieja na kolejny miesiąc :wściekła/y:, chociaż wiecie co z miesiąca na miesiąc jest mniejsza , a u was jak to wygląda?

Jakoś tak pesymistycznie sie u nas zrobiło...wszustke czekają na @. Ja też im blizej @ tym mniej nadziei:baffled:

reklama
Hej ena:-)

U mnie to z tą nadzieją też nie jest najlepiej;-), chociaż jak pisałam jeszcze odrobinkę jej mam, póki wredoty nie ma;-) ale pewnie za dzień dwa do mnie zawita

Do góry