w.kropeczka
Fanka BB :)
Witaj Katastrofaxxx-z tego co pamiętam jesteś w UK więc o betkę z krwi tak na szybko to będzie trudno...chyba że masz jakies mozliwosci zrobienia...a jesli nie to szkoda, bo to najszybciej potwierdziłoby bądź wykluczyło ciążę.Dzien dybry
Znowu mam problem, a raczej kontynuacje poprzedniego ;-).
Sorry, ze Was zawsze zameczam moimi paranojami
Otoz : jak ostatnio pisalam, z braku testu na owu, w dzien przypadajacej owulki przetestowalam test ciazowy (to bylo dwunastego). Q mojemu zdziwieniu, wyszly 2 kreseczki (oczywiscie jedna z nich ledwo-widoczna). Pomyslalam, ze zgodnie z tym co czytalam na temat podobienstw budowy chemicznej hormonow w czasie owu i ciazy, czasem ze test owu, wychodzi pozytywnie w ciazy i odwrotnie (czyli wg tej analogii - ciazowy moze wychodzic pozytywnie w owu ?? ).
Cholera wie jak to jest
Ale, ale... Nie wiem co mnie dzis podkusilo (chyba testowanie, to moje drugie hobby ) ale raniusienienko sie przetestowalam. Oczywiscie na nic nie liczylam, bo to moj 16 dc. Znowu pojawily sie dwie kreski, tym razem bardziej widoczne. Myslalam, ze mam omamy wiec powtorzylam test. Znow dwie - slabe ale widoczne.
O co moze chodzic?? Czy mozliwe jest, ze jestem rozregulowana hormonalnie ?
Przeciez owu na 100% juz nie mam a ciaza odpada, bo to i tak by bylo za wczesnie zeby cos test mogl pokazac.
Moze, ktoras z Was miala podobny problem?
Dodam tylko, ze @ mam regularne (25 dni ), a z hormonami nigdy wczesniej problemow nie mialam.
Pzdr.
Gem - gratuluje z calego serduszka!!!
Ale nie wiem czy do konca rozumiem Twoją wypowiedź-tzn. czy te wszystkie testy - pierwszy i potem w 16dc te dwa-jakie robiłaś to testy owulacyjne???
Bo jeśli tak, to może - pomimo regularnych 25 dniowych cykli-mialas poprostu poźniejszą owulację-tzn. wystąpiła w 16dc (jesteś po podroży i w sumie mogło się coś tam przestawic...)
Natomiast jeśli te testy w 16dc co robilaś to testy ciążowe...i masz na nich II - no to coż-skakaj szybko do apteki raz jeszcze po test ciażowy - ale kup moze innej firmy niż poprzednio-moze Clearblue digital (?)- i zrób go jutro rano- .... a jak sie ponownie pojawią II to ....chyba zaczniemy Ci gratulować, a Ty wtedy biegnij szybko do lekarza...bo może to jest to!!!! (a jak juz wcześniej pisały dziewczyny...czasem i w ciąży zdarza się przez kilka miesięcy okres...choc to wyjątki, ale się zdarza).
trzymam kciuki mocniutko!
ALE TU DZISIAJ JAKOS PUSTO>>>CZY FORUM PADA - CZY CO????
Ostatnia edycja: