reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
IMAGINATION dużo ale to mega dużo zdróweczka Ci życzę. w chwilach słabości zaopatrz się w książkę ,, Balsam dla duszy kobiety'' lub ,, Drugi Balsam dla duszy kobiety'', świetna lektura zobaczysz. Bądź dzielna masz w sobie dwa serduszka teraz :) powodzonka, buziaczki i pozdrowionka
Oj, chyba zakupię sobie jak tylko będę miała wolne pieniążki... Nudzi mi się w domku, więc lektura byłaby świetnym wypełnieniem czasu, a może pomogłaby w spaniu :rofl2:
Jestem dzielna, 3mam się mocno, bo wiem, ze cokolwiek robię, robię dla tej małej Kruszynki :-D
Dzięki za miłe słowa :-D

:-)
KOCHANE MOJE STARACZKI ŚLĘ WAM Z DALEKA MYCH MARZEŃ MOC , ABY WAM W KOŃCU PRZYNIOSŁY TĄ NAJSZCZĘŚLIWSZĄ I OWOCNĄ NOC :)

moluś pamiętaj, że jestem z Tobą!!!!
A ja za ciebię będę trzymać kciukasy musi nam się udać , pozdrawiam gorąco i uciekam do pracy buziola dla wszystkich staraczek :-)

Witam dziewczyny!

u mnie tescik tez wskazuje niestety 1 kreseczke :-(
co prawda @ jeszcze nie ma ale napewno przyjdzie...
a juz myslalam ze sie udalo :)
no nic trzeba wziasc sie do roboty w tym miesiacu.

cos widze ze w zeszlym cyklu malo owocnie wyszlo z dwoma kreseczkami
pewnie w tym wyrosna jak grzyby po deszczu czego wszystkim serdecznie zycze :-)

pozdrawiam cieplutko!

Hej Kobietki,
właśnie wychodze do gina, strasznie ale to strasznie się stresuję, w sumie nie wiem sama dlaczego. Prosze trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok....
<stres stres stresssss> :-( :zawstydzona/y:

Hejka , wszystkim
Ja stchurzylam dzisiaj z testowaniem zreszta zuzylam test i nie mialam drugiego , ale i tak sie boje kolejnej I, dzis mam 10dpo , jutro powinna byc @ wiec poczekam , objawow jak narazie nie ma tz wszystko od owulki bez zmian, syfkow dalej nie ma , tempka 37 , wszytko pocieszajace ale prawda jest nieunikniona, ciesze sie bo przeszly mi plamienia ale one u mnie sa nie zalezne od @ ale i tak sie ciesze , wszytko okaze sie jutro jak spadnie tempka, staram sie jednak nie nakrecac

i co dzis zadnych II nie bedzie???

adolfinko u mnie dzis jedenaty dzień po owu, dziewczynki mi pisały ze czas luteralny (od owu do @ ) moze trwac od 10 nawet do 16 dni, ja właśnie przeczytałam, że jest niezmienny i trwa 14 dni (jak u Lilu) takze sama juz nie wiem. U mnie 14 dzień przypada w niedzielę, ale chyba zatestuję w poniedziałek czyli 15 dpo ( ale nie wiem czy wytrzymam) o ile nie przyjdzie@ oczywiście.:dry:

adolfinko u mnie dzis jedenaty dzień po owu, dziewczynki mi pisały ze czas luteralny (od owu do @ ) moze trwac od 10 nawet do 16 dni, ja właśnie przeczytałam, że jest niezmienny i trwa 14 dni (jak u Lilu) takze sama juz nie wiem. U mnie 14 dzień przypada w niedzielę, ale chyba zatestuję w poniedziałek czyli 15 dpo ( ale nie wiem czy wytrzymam) o ile nie przyjdzie@ oczywiście.:dry:

u kobiet wszystko jest zmienne :)
u mnie trwa od 9 to 16 dni :) zależy od pory roku, konkretnego cyklu itd. Ale mieści się to w "granicach normy" :)
"książkowo" cykl powinien mieć 28 dni, owu powinna być 14 dnia a potem po 14 dniach powinna być @. Ale ile kobiet ma tak idealnie ?:)

reklama
Hej Kobietki,
właśnie wychodze do gina, strasznie ale to strasznie się stresuję, w sumie nie wiem sama dlaczego. Prosze trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok....
<stres stres stresssss> :-( :zawstydzona/y:
kciuki zasisniete!!!!!:tak::tak::tak: bedzie dobrze!
ja juz padam na ryjek ...jedyne o czym marze to o cieplym wyrku ... łamie mnie wszedzie a przełknięcie kojarzy mi sie z drutem kolczastym!!!!! :-:)-:)-( a jeszcze musze isc na angielski wiec w domku zawitam okolo 18ej :-(

Do góry