reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

czyli kolo 24, 25.11 no to teraz rozumiem:-) ja bede podobnie ale ze ten moj @ w tym miesiacu jest troche malo intensywny wiec nie wiem czy wceluje i czy sie to wszystko nie wydluzy zobaczymy a napisz jeszcze jak dlugo sie starasz i takie tam:-)
tak naprawdę staramy sie 3 raz ,z testami owu. 2 raz teraz będzie mój 4 raz w nowym cyklu wizytę w clinice mamy na 22 grudnia i wtedy bedziemy wiedzieć co jest nie tak, bo ze sobą jesteśmy juz 8 lat a poprzednie ciąże byly z innym partnerem, więc nie jest kolorowo...

reklama
Kochane moje staraczki. Piękny sloneczny dzionek ach ładna ta pani jesień dziś. Próbne dwa dni w pracy przełożyli mi na poniedziałek i wtorek ze względu na to że jutro mam egzamin na uczelni. No i dobrze bo dwa dni do przodu. wieczne stresy z tym szukaniem pracy, castingi na etat do sklepu no to już przesada :( te czasy są jakieś dziwne, niby ludzi do pracy nie mają a takie numery robią. ale co tam o nich będę bazgrała. Uielbiam do Was pisać i jak sobie dziś tak spacerkiem do domku wracałam to myślałam o Was sobie :) Każda z nas jest inna, ale tak naprawdę jesteśmy do siebie bardzo podobne z powodu tego , ze chcemy się zafasolkować cudownymi dzidziusiami. W ten weekend planowo powinna przyjść @ wtrętna małpka z niej, ale jakaś ta iskierka w serduchu jest, że jednak mnie ominie :) planuję zakupić testy owulacyjne, może wtedy będzie łatwiej....

MARI trzymaj się dzielnie słoneczko, wszystko się poukłada zobaczysz. po tych złych chwilach musza w końcu nadejść te dobre. ja też wciąż staram się mieć normalną pracę i ciągle mam pecha ale wierzę, nadal wiary nie tracę. główeczka do góry. no i właśnie kochana, właśnie - stres szkodzi dzidzi więc mimo wszystko nie myślmy o nim, odepchnijmy te stresiątko w kąt!!!!!!! włączamy sobie teraz obie pozytywne myślenie i myślimy chociaż przez chwilę o tym co dla nas miłe. buziaki Ci ślę i trzymam za Ciebie kciuki kochana!!!!!!!!!!!!!!

LILU Twój kuzyn ma teraz lepsze życie, nowe i inne, pamiętaj o tym, że do póki o kimś pamiętamy i nosimy tą osobę w sercu to ona żyje z nami. bądź dzielna bo on tego chce!!!! pozdrawiam Cię serdecznie i też Ci buziaki zostawiam.

IMAGINATION dużo ale to mega dużo zdróweczka Ci życzę. w chwilach słabości zaopatrz się w książkę ,, Balsam dla duszy kobiety'' lub ,, Drugi Balsam dla duszy kobiety'', świetna lektura zobaczysz. Bądź dzielna masz w sobie dwa serduszka teraz :) powodzonka, buziaczki i pozdrowionka

AGA00782 jak @ się już skończy to życzę owocnych przytulasionków i oczywiście najmocniej jak się da trzymam kciuki za wszystko. buziaczki

MOLA0507 organizm wstręciuch płata nam głupie figle czasem ale w końcu zrobi nam takiego cudownego psikusa, że do góry skakać będziemy!!! buziaczki damy radę :)

kochane staraczki wszystkim życzę szczęścia i powodzonka w przytulaskach, myślę o Was i jestem z Wami serduszkiem :) buziaki zostawiam i pozdrawiam gorąco. będę skrobać do Was bo my staraczki jesteśmy SUUUUUUPER KOBIETKAMI :)

tak naprawdę staramy sie 3 raz ,z testami owu. 2 raz teraz będzie mój 4 raz w nowym cyklu wizytę w clinice mamy na 22 grudnia i wtedy bedziemy wiedzieć co jest nie tak, bo ze sobą jesteśmy juz 8 lat a poprzednie ciąże byly z innym partnerem, więc nie jest kolorowo...
no moja droga to juz masz dzieciaczki w domu i nic sie nie chwalisz nie ladnie :tak:nappisz cos wiecej mam rozumiec ze jest to wasz 4 cykl staran ? to nie tak duzo i juz chcecie robic badania slyszalam ze dopiero po roku regularnych przytulanek jak ciazy nie ma to nalezy robic badania

AGALOTKA i KINGUŚ za was moje słonka kciuki mocno dzisiaj trzymam, żeby się Wam powiększyła wymarzona rodzina :)
Dzięki tylko ja muszę poczekać bo mogę się ponownie starć dopiero po 2 @ po zabiegu. A tu ciągle pierwszej brak.

Coś na poprawę humoru
Ona była w kuchni i przygotowywała na śniadanie jajka gotowane. On wszedł.
Ona się odwróciła i powiedziała:
- Musisz się ze mną kochać...Natychmiast
Jemu oczy się zaświeciły. To jest mój szcześliwy dzień. Nie czekając
aby sie rozmyslila dal jej wszystko co chciala wlasnie tam na stoliku
kuchennym Potem ona powiedziala:
- Dziekuje - i odwrocila sie do swoich zadan. Troche bardziej niz
zdziwiony zapytal:
- O co chodzi?
Ona wytlumaczyla:
- Minutnik sie popsul.

Ostatnia edycja:
MOLA0507 organizm wstręciuch płata nam głupie figle czasem ale w końcu zrobi nam takiego cudownego psikusa, że do góry skakać będziemy!!! buziaczki damy radę :)

kochane staraczki wszystkim życzę szczęścia i powodzonka w przytulaskach, myślę o Was i jestem z Wami serduszkiem :) buziaki zostawiam i pozdrawiam gorąco. będę skrobać do Was bo my staraczki jesteśmy SUUUUUUPER KOBIETKAMI :)
dzięki za cieplutkie slowa i sciskam równie gorące i mam nadzieję że @ ne przylezie do ciebie bo tak optymiście dziś podchodzisz!!

no moja droga to juz masz dzieciaczki w domu i nic sie nie chwalisz nie ladnie :tak:nappisz cos wiecej mam rozumiec ze jest to wasz 4 cykl staran ? to nie tak duzo i juz chcecie robic badania slyszalam ze dopiero po roku regularnych przytulanek jak ciazy nie ma to nalezy robic badania
kochana jesteśmy ze sobą 8 lat....a dzieciaczka mam jednego drugi to niestety aniołeczek odszedł 8 lat temu....badania moj mąż robił 4 lata temu wyszły dobre ale teraz jesteśmy w uk i on powtarza swoje badania , ja jestem po 2 pobraniach krwi w 3 i w 21 dc i po usg a wszystkiego dowiemy się dopiero 22 jak pojedziemy do tej cliniki, czy są jakieś szanse dla nas (poprzednie ciążę nie były z moim obecnym mężem)

reklama
Hejka , wszystkim
Ja stchurzylam dzisiaj z testowaniem zreszta zuzylam test i nie mialam drugiego , ale i tak sie boje kolejnej I, dzis mam 10dpo , jutro powinna byc @ wiec poczekam , objawow jak narazie nie ma tz wszystko od owulki bez zmian, syfkow dalej nie ma , tempka 37 , wszytko pocieszajace ale prawda jest nieunikniona, ciesze sie bo przeszly mi plamienia ale one u mnie sa nie zalezne od @ ale i tak sie ciesze , wszytko okaze sie jutro jak spadnie tempka, staram sie jednak nie nakrecac

i co dzis zadnych II nie bedzie???

Do góry