reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dzieńdoberek - dziewczynki.
Jak tam samopoczucie. Ja wypróbowałam nowe metody na przytulanko. Wiecie, ze mój M pierwszy raz po przytulaniu nie chciał spać:rofl2:
Niedługo do pracy.....:-p
Zmieniliśmy z M strategię. Teraz nie celujemy w dni płodne, nie planujemy synka - oczywiście M bardzo na to liczy - będziemy w możliwych dniach płodnych kochać się co dwa dni a może przytulanko da efekty.
Oczywiście międzyczasie codziennie prowadzę samoobserwację - temp., śluz, szyjka mac. Wszystko sobie dokładnie zapisuje. Mam nadzieję, że owulka wystąpi. Objawy mówią, ze być może...:confused:
Mam nadzieje, ze to wszystko da efekty, a jeszcze dodatkowo spałam całą noc z pupą na poduszce........:-) Okropnie niewygodnie:-p
A to na cały dzień::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie !!!

Ja się dzisiaj lenie wiec troszkę wam tu naskrobię :tak:

Lilu słoneczko jest mi bardzo przykro...zresztą jak wszystkim tutaj :-:)-:)-(
Ale ja bardzo bardzo bardzo wierzę w to że teraz się to wszystko odmieni na lepsze ..... zresztą ja cały czas myślę że ty już masz fasolkę pod serduszkiem :tak: no bo ja też widziałam na tym zdjęciu tą drugą kreseczkę :tak::tak::tak:
Trzymaj się kochana ;**** będzie dobrze :tak:

Neniuś ucałuj Darię i życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak:
Kinguś pogadaj z tym Twoim kompem ...niech on już nie robi strajków hehe :-D
Imagination gdzie Ty się podziewasz??? Jak się czujesz ?? ;-)
Tikanis wytrzymaj ...pewnie już niedługo te mdłości się skończą i będziesz mogła w pełni cieszyć się dzidzią:tak::tak:
Eve co tam u Ciebie?? Jak piesek rozrabiaka?? hehe

Pozdrawiam was wszystkie i buziam mocno ;*********

Witam sie i ja z rana :tak:
malwina :):) psinka grzeczniutka jak nie wiem chyba daltego ze go zostawilismy na 4 dni i teraz steskniony to i posluszny :tak: a ja sie rozchorowałama .... migdał tak mi daje popalić ... i łamie w kosteczkach... główka boli .... co za los...:-(
kochana życzę miłego lenistwa :tak:
a tak na marginesie mam do oddania 1.5 miesięczną sunie wielkosci dloni sliczna i uwielbia ludzi !!! urosnie mniej wieciej do wielkosci sporego jamnika (ale bedzie krotsza :-D) zabrałam ja od moich teściow bo czekała ją tam taka sama smierc jak jej 6 rodzeństwa..... jest prześliczna wygląda jak miniatura owczrka kaukazkiego :tak::tak::tak: w sobote jade z nia do weta i zobaczymy co powie :nerd:
nenius zdrowka dla Darii !!!
niunia27 życzę aby nowa stratego jak najszybciej zaowocowała SYNKIEM :-D
tikanis bidulko ty nasza!!! a sio wstretne nudnosci i duszności!!! :angry::angry: ... oby poskutkowało :-D tak zerknełam na suwaczek WOW toż to prawie 12tc !!!! zaraz powinny te wsie okropne dolegliwosci minać!!!!:tak:;-)
Lilu takiego kierowce to sama bym gołymi rękami udusiła!!!!! no normlanie noż mi sie w kieszeni otwiera jak słysze takie rzeczy!!!! tyle sie trąbi w telewizji o pijanych kierowcach itp a tu taki jak filip z konopji sie wyrwie ... :crazy::crazy::crazy: mam tylko nadzieje ze dostanie sluszna karę !!!!:baffled: trzymaj sie słoneczko!!!! :sorry2: (i dbaj o siebie.. :tak:)
adolfinko i ciebie tez tu trzeba pilnować!!!! :wściekła/y: co to za test ... nie ładnie!!!! :-p trzymam kciuki za ten drugi (zrobiony w porę) z pieknymi II

A ja też się witam
Właśnie skończyłam jeść śniadanko i poczytałam wszystko co pisałyście, właśnie mi szwagierka pisze o jakiś tabletkach przyśpieszających zajścia więc napisze wam nazwę wieczorkiem albo jutro rano.
Ja też z moim M zdecydowaliśmy się że będziemy się starać co 2 dni bo codziennie to można zwariować. Kiedyś liczyłam sobie dni płodne a teraz tego nie robię ponieważ mnie to dobijało i myślałam cały czas o tym teraz podeszłam to tego na luzie.
Dodam że brałam tabletki anty przez 4 lata.

i ja sie z Wami witam, oczywiście zanim mnie znowu wyrzuci z neta zdążyłam się przywitać i lecę nadrabiać ........ :tak::-D:tak:

PS. a ja nadal czekam ....... :tak:

Cześć dziewczynki,
ale ładne słoneczko dziś świeci... optymistycznie dzień sie zapowiada :-)
U mnie @ pełną parą :-) ale już niedługo się skończy i znów przytulanki :-):-):-)

Jasne -posprawdzaj sobie jutro (wlasciwie juz dzisiaj) laboratoria - ktore je robia i popytaj jakie sa ceny, bo podobno sa czasem duze rozbieznosci cenowe, a przeplacac nie warto.
A i skoro i tak maja Ci pobierac krew do hormonkow to od razu mozesz tez sprawdzic sobie cholesterol - bo przy PCO jest zwykle podwyzszony.
Mam nadzieje, ze wszystko jednak bedzie u Ciebie w normie a badanka tylko Cie uspokoja i moze potem-jak sie juz nie bedziesz tym stresowac - to bedzie latwiej o fasolke - tego ci zycze!
.

Dziękuje Ci kochana za ciepłe słówka, cholesterol też zbadam, dziękuję za radę :-)

Pysiu, trzymam kciuki żeby te twoje dolegliwości wszystkie to nie na @ były tylko na dzidziusia

Miłego dnia :-D

Cześć dziewczynki,
ale ładne słoneczko dziś świeci... optymistycznie dzień sie zapowiada :-)
U mnie @ pełną parą :-) ale już niedługo się skończy i znów przytulanki :-):-):-)

Dziękuje Ci kochana za ciepłe słówka, cholesterol też zbadam, dziękuję za radę :-)

Pysiu, trzymam kciuki żeby te twoje dolegliwości wszystkie to nie na @ były tylko na dzidziusia

Miłego dnia :-D

Dziękuję aguś za wsparcie, narazie oki @ nie ma ale to chyba dlatego że późno miałam owu, bo dopiero 19 dnia cyklu, dlatego myślę, ze @ sie opóźnia.

Dziewczynki czy to, że późno było owu u mnie moze to być przyczyna tego, że spóźnia mi sie @:confused::confused::confused:,
Jest jakaś konkreta ilość dni od owu do miesiączki?:rofl2:

ja rowniez sie witam dzisiaj do 14 mam czas tylko dla siebie:-):-) co prawda mialam sie zabrac za porzadki ale co tam
@ jest ajakze tylko w formie malo obfitej byle do nastepnej owu i do przytulanek;-)
zycze wsszystkim milego dnia
do pozniej

Dziewczynki czy to, że późno było owu u mnie moze to być przyczyna tego, że spóźnia mi sie @:confused::confused::confused:,
Jest jakaś konkreta ilość dni od owu do miesiączki?:rofl2:

faza lutealna czyli ten czas od owu do @ trwa zazwyczaj ok 9-14 dni
ale u kobiety wszystko może się zdarzyć i te granice są bardzo płynne..
musiałabyś dłużej się obserwować raczej żeby stwierdzić czy to u Ciebie "normalne" czy jakaś zmiana...

witam was z mroźnego ranka :)

reklama
Kochane ja już nic nie wiem.....mam 30 lat za mną 2 ciąże jedna zsukcesem mam 12 letnią córeczke i jednego aniłka ta druga też byla ciążą zdrową ale dzieciaczek urodził się z wadą serduszka ....ale ja nie o tym....to byly nasze 2 starania z testem na owulkę i wszystko pięknie przytulanki jak trzeba i co???? objawy mialam super już prawie uwierzylam i co...??? przylazło to @ nikomu nie potrzebne 0 3 dni za wcześnie , nawet mój organizm mnie oszukał, niewiem co się dzieje ale objawy na tą @ są takie jak na fasolkę . Już się sama pogubiłam czyli dziewczynki zaczynam znów cykl od dzisiaj a kto ze mną ?aaa nowłaśnie zapomnialam dziś 13!!!

Do góry