reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie moje kochane staraczki :-) trafiłam na to forum przypadkowo ale nawet nie wiecie jak bardzo się z tego cieszę :tak: czytałam tu sobie te wasze pościki i czuję się lepiej , że nie jestem z tym tematem sama. Staram się o moją własną fasolkę. Kolejna z moich koleżanek już właśnie urodziła cudnego synka. a mi smutno, że to nie ja :sad::sad: już trzy cykle za nami i nic z tego i smutno nam. wciąż się staramy i czekamy.... pozdrawiam Was wszystkie i miło mi że tu jesteście :tak:

Mararytka witaj :-) Ja też jestem tu świeża na forum, się wdrażam dopiero w forumowe zycie:-p

reklama
Witajcie moje kochane staraczki :-) trafiłam na to forum przypadkowo ale nawet nie wiecie jak bardzo się z tego cieszę :tak: czytałam tu sobie te wasze pościki i czuję się lepiej , że nie jestem z tym tematem sama. Staram się o moją własną fasolkę. Kolejna z moich koleżanek już właśnie urodziła cudnego synka. a mi smutno, że to nie ja :sad::sad: już trzy cykle za nami i nic z tego i smutno nam. wciąż się staramy i czekamy.... pozdrawiam Was wszystkie i miło mi że tu jesteście :tak:
Ja też cię witam maratka!! ja jestem od piątku na forum i muszę przyznać że pomaga...

Nam tez milo,ze jestes z nami.tutaj jest superowo.jesli chodzi o twoje staranka,to sie nie przejmuj.3 cykle,to bardzo krotko.podobno do 12 cyklow to jest norma,a jesli dluzej,to trzeba poczynic inne kroki,ale tobie to narazie nie grozi,bo masz jeszcze czas.usmiechnij sie i do dziela,przeciez to sama przyjemnosc.pozdrowka!;-);-);-)

dzięki emma2 takie słowa wsparcia są zawsze potrzebne i wiele dają :) może ja za bardzo się nastawiłam na to, żeby od razu się udało ale taki krejzolek ze mnie i już się doczekać nie mogę mojego zafasolkoania :)

Hejka z wieczora dziewusie , wpadlam na chwilke by sie przyznac ze niestety nie wytrzymalam i zrobilam tescik, kupilam na 13go ale nie wytrzymalam no wiadomo z jakim efektem , ale tempka dalej 37 i ciagle mam nadzieje i zlosc ze taka jestem niecierpliwa , wiecej nie robie testu czekam na @

Martyna 76 ja mialam to samo lekarz tez widzial żolte cialko i kazal zrobic test po 14 dniach i dlatego nie dal mi innych leków , no i czekam , niezbyt cierpliwie

adolfinko 13-ty juz jutro, oby to był dla ciebie szcześliwy dzien, trzymam kciuki nadal mocno mocno :-):-):-)

Witaj wśród nas mararytka, zycze duzo siły i wytrwałości i jak najktótrzego czasu oczekiwania na fasolkę

emma2 co u ciebie @ juz jest (pytalam cie juz raz ale chyba przegapilas:-)) jak dlugie masz cykle kiedy owu robisz testy na owu i kiedy testujemy

reklama
Adolfinko no widzisz jaka ze mnie streciucha niedobra :angry:

wlasnie mama mi mowila ze facet ktory wyjechala mojemu sw. pamieci kuzynowi i moj kuzyn gwaltownie skrecil zeby w niego nie wjechac i walnol w drzewo ponoszac smierc na miejscu mial 2 promile alkoholu we krwi :wściekła/y: przez alkoholika ktory prowadzil popijaku zginol mlody czlowiek :no:

Do góry