reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Hej Dziewcznki! ja rózniez przypadkowo tu trafiłam ale bardzo sie ciesze...moja historia"starania się" jest nieco dłuzsza i bardziej skomplikowana( prawie 3 lata,szpital,2 poronienia w tym jedno zakonczone zabiegiem" sporo badan itp ale nie trace nadziei mimo wszystko) 1-szy raz w tym cyklu zastosowałam testy owulacyjne no i czekam na @-póki co dzien sie spoznia:-)-dodam ze 3ci test owulacyjny dokładnie wskazał to na co czekałam i było przytulanko wiec...zobaczymy
kazda z nas to jakas inna historia,na swój sposób osobista tragedia ale najwazniejsze nie tracic nadziei i dziewczyny!!!-jak lekarz po około roku bez ciązy nie robi Wam zadnych badan i kaze Wam działąc dalej to zmiencie lekarza jak najszybciej!!
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie miejmy nadzieje;-)

reklama
emma2 co u ciebie @ juz jest (pytalam cie juz raz ale chyba przegapilas:-)) jak dlugie masz cykle kiedy owu robisz testy na owu i kiedy testujemy
Oczywiscie @ juz jest,przyszla 2dni pozniej,ale przyszla.o dziwo chumorek mnie nie opuszcza.mam cykle 26-28 dni .dzisiaj zakupilam wiesiolka i zaczynam brac 2 razy 2 kapsulki.testy owu oczywiscie tez kupie i z usmiechem na buzce dzialam dalej.wiesz jeszcze nie ma tej mojej fasolnki,a ja juz ja strasznie kocham.troche sie ociaga z przyjsciem na swiat,ale wyczai najlepszy moment i napewno sie pojawi.mam nadzieje,ze bedziemy razem robic testy owu,a potem testy ´ciazowe.jak dlugie ty masz cykle?:happy::happy::happy:

Adolfinko no widzisz jaka ze mnie streciucha niedobra :angry:

wlasnie mama mi mowila ze facet ktory wyjechala mojemu sw. pamieci kuzynowi i moj kuzyn gwaltownie skrecil zeby w niego nie wjechac i walnol w drzewo ponoszac smierc na miejscu mial 2 promile alkoholu we krwi :wściekła/y: przez alkoholika ktory prowadzil popijaku zginol mlody czlowiek :no:

Głupota jest prywatna, tylko jej skutki społeczne :crazy::crazy::crazy:

Hej Dziewcznki! ja rózniez przypadkowo tu trafiłam ale bardzo sie ciesze...moja historia"starania się" jest nieco dłuzsza i bardziej skomplikowana( prawie 3 lata,szpital,2 poronienia w tym jedno zakonczone zabiegiem" sporo badan itp ale nie trace nadziei mimo wszystko) 1-szy raz w tym cyklu zastosowałam testy owulacyjne no i czekam na @-póki co dzien sie spoznia:-)-dodam ze 3ci test owulacyjny dokładnie wskazał to na co czekałam i było przytulanko wiec...zobaczymy
kazda z nas to jakas inna historia,na swój sposób osobista tragedia ale najwazniejsze nie tracic nadziei i dziewczyny!!!-jak lekarz po około roku bez ciązy nie robi Wam zadnych badan i kaze Wam działąc dalej to zmiencie lekarza jak najszybciej!!

Witami staraczke optymistkę :-) , jezeli chodzi o optymizm to mamy chwilowe braki ale z małymi wyjataki, na szczeście:blink:.
Tak kazda z nas to inna historia ale cel ten sam.
Powodzenia i czuj sie jak u siebie :tak::rolleyes::rolleyes::tak:

Fajnie,ze jestes z nami.mam nadzieje,ze tobie sie uda,bo wiesz to forum jest magiczne,tutaj sie spelniaja marzenia,niektorym szybciej,a innym pozniej.wystarczy tylko gleboko w to wierzyc.pozdrowka.:tak::-):tak::-)

Jejku dziewczyny! normalnie tak mi sie fajniutko i mega optymistycznie zrobiło ze chyba jutro polece po tescik:)..za kazdym razem sobie obiecuje ze poczekam ok tygodnie po @...no ale sie nie da!!!!z jednej strony te kilka nastepnych dni to dni nadziei a z drugiej człowiek by chciał juz natychmaist wiedziec-ale to wszystko jest pokręcone
pozdrawiam i dam znac co i jak w ciągu najblizszych kilku dni

Oczywiscie @ juz jest,przyszla 2dni pozniej,ale przyszla.o dziwo chumorek mnie nie opuszcza.mam cykle 26-28 dni .dzisiaj zakupilam wiesiolka i zaczynam brac 2 razy 2 kapsulki.testy owu oczywiscie tez kupie i z usmiechem na buzce dzialam dalej.wiesz jeszcze nie ma tej mojej fasolnki,a ja juz ja strasznie kocham.troche sie ociaga z przyjsciem na swiat,ale wyczai najlepszy moment i napewno sie pojawi.mam nadzieje,ze bedziemy razem robic testy owu,a potem testy ´ciazowe.jak dlugie ty masz cykle?:happy::happy::happy:
ja mam podobnie jak ty 25-28 a co to za historia z tym wiesiolkiem ja wiem tylko o kwasie foliowym (lykam go juz prawie rok mam nadzieje ze nie mozna przedawkowac:-)) testy owu juz kupilam ale nie mam pojecia kiedy zaczynac niby na opak stoi cykl 25dni- 9dnia 26-10 itd ale jak dlugo mam liczyc ten cykl jak jest opozniona@ takze masakra ale jakos damy rade co nie?:-)

i oczywiscie witam nowe staraczki ale mam ostrzezenie to uzaleznia;-)

wiem wiem ze uzaleznia :) jak byłam w ciąży kiedys to tez wciągneło mnie w forumowanie:) tym bardziej zre musiałam caly czas lezec i to było super zajecie;)

reklama
Do góry