reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

dziewczynki mam do was glupia prosbe :zawstydzona/y:
Jak macie jakis test w domu z I keska jak mozecie to dostancie die do niego do srodka i obejrzyjcie dokladnie czy nie ma tam czasem cienia drugiej kreseczki :confused2: bo ja juz normalnie glupieje :wściekła/y: koniecznie musze isc nie do okulisty ale do psychiatry :angry:

właśnie mój rozkroiłam :eek: i nawet śladu po drugiej I nie ma... NIC

reklama
Witam!
Piszę z zapytaniem czy jeżeli od zawsze mam temperaturę ciała ok 36 stopni a od 4 dni mam cały czas 37 stopni. Oprócz tego czuję mrowienie w piersiach i mam prawie przez cały dzień mdłości. Bez wymiotów. Dodam, iż okres mam dostac za tydzień. Kusi mnie aby zrobic test ciążowy lecz wiem ,że to może być za szybko... czy to mogą być objawy ciąży???

Ja z nerwow wyrzucalam wszystkie I kreskowe:zawstydzona/y: i nigdy nie przyszlo mi do glowy ich rozbierac :rofl2:
A powtarzalas juz ten test...bo jak na drugim wyjdzie cien ii kreseczki, to bedziemy swietowac :-D:-D:-D

Taki robilam drugi dzisiaj i tez mam cien kreseczki ale wogole nie jest mocniejszy :no: tylko na poczatu go nie wiedziala dopiero jak rozbroilam test :confused2:

Czesc :)

Przede wszystkim dziekuje Wam bardzo za wsparcie. Troszke mi dzis lepiej. Mialam piekny sen, w ktorym karmilam synka- hahaha :p

Martynko, co do objawow o ktorych mowicie, to powiem Wam tylko tyle, ze w tym cyklu mialam chyba wszystkie mozliwe symptomy zafasolkowania. Temperature dziwnie wysaoka (37.2-37.4 ), bole podbrzusza, bolace piersi pod pachami, mdlosci, siusianie, sennosc itp. Przyesiegam, ze bylam pewna :sorry: Jeszcze jak w dzien @ zrobilam test owu i wyszedl pozytywnie, to na 99% myslalam, ze cos sie kroi.

No i sie skroilo :no: :p
@ sie pojawila z niesamowitym impetem z kolezanka depresja :baffled:

Ja bym na Waszym miejscu nie sugerowala sie zadnymi objawami. Oczywiscie teraz tak mowie, poki mam @ ale jestem pewna, ze przed terminem znow bede szalec :laugh2:

Pozdrawiam.

P.S. Kreseczke na brzuchu tez widzialam, hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Piszę z zapytaniem czy jeżeli od zawsze mam temperaturę ciała ok 36 stopni a od 4 dni mam cały czas 37 stopni. Oprócz tego czuję mrowienie w piersiach i mam prawie przez cały dzień mdłości. Bez wymiotów. Dodam, iż okres mam dostac za tydzień. Kusi mnie aby zrobic test ciążowy lecz wiem ,że to może być za szybko... czy to mogą być objawy ciąży???
witaj, tempka zawsz skacze po owu i przed @ jest wyzsza , a do objawow o coz ,moga a nie musza jak poczytasz wiecej naszych opowiesci to zobaczysz jak czesto organizm nas oszukuje i mamy wszystkie objawy, no coz ale czasem sa pradziwe, najlepiej poczekaj do trminu @ i zrob dopiero tescik

Lilu masz racje chyba cos nie tak z twoimi oczami , tyle tylko ze chyba wszystkim nam padlo na oczy bo z tego co czytalam wszystkie widzialysmy ta druga, no coz zbiorowa kuracja okulistyczna by sie nam przydala

Lilu masz racje chyba cos nie tak z twoimi oczami , tyle tylko ze chyba wszystkim nam padlo na oczy bo z tego co czytalam wszystkie widzialysmy ta druga, no coz zbiorowa kuracja okulistyczna by sie nam przydala

Dokladnie Adolfino, ja tez widzialam cien drugiej kreseczki :-p:-p:-p
Mysle, ze nie tylko kuracja okulistyczna ale i psychatryczna by nam dobrze zrobila :-D
(szczegolnie mi :laugh2:).

Trzymam kciuki za Wasze II GRUBASNE kreseczki ;-)

a i jeszcze Lilu mysle ze to bardzo wczesna ciaza i baaardzo maly poziom hormonkow , wiec proponuje poczekaj lub zrob bete, bo chyba sie niz zdazaja takie jasne kreski 2 razy, a zresza to nie ty wkleilas ostatnio testy z takimi slabymi kreseczkami, mysle ze twoj bardzo do tamtych pauje:tak:

Kochane dziewczynki! Jesteście wspaniałe... już dół mi troche mija...:zawstydzona/y: zrobiłam zakupy na allegro (kupiłam 4 obrusy) :-):-):-) i pewnie znów sie zdołuje jak będe musiała za nie zapłacić ale co tam... :-) poza tym obmyślam taktyke :tak::tak::tak: na następny miesiąc: poczekam aż przyjdzie @ ... i zaczynam staranka, w czasie tego cyklu zrobie sobie badania hormonków o których pisałyście, żeby sie upewnić że wszystko jest ok... i będe mierzyć temp i robić testy na owu i łykać wiesiołek a mojego M napychać witaminkami :-) no kurcze musi sie udać... a jak sie uda to na święta (przed życzeniami) powiemy wszystkim o dzidziusiu! O! kurcze znow mi łzy lecą, może to przed @ taka nastrojowa jestem...
a jeśli by sie nie udało (chociaż pewnie sie uda :tak::tak::tak:) to po tym cyklu polece do mojej gin z kompletem wyników i niech ona działa dalej bo 15 stycznia mam urodzinki i w prezencie chce dzidziusia i NIC INNEGO! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobry plan? :zawstydzona/y:

reklama
Świetny :). Ja czekam jeszcze ten miesiąc, a jak nie to lece do innego gin. Aha i jutro robimy badanie nasienia mojego mężusia. Boże spraw oby było dobre, bo sie totalnie załamię.

Do góry