reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

w 21 dzien cyklu robi sie przwaznie takie hormony jak :
PROGESTERON
TESTOSTERON
PRL- PROLAKTYNA

w 2-4 dc bedziesz mogla zrobic:
FSH
LH
THS

14 dzien cyklu znowu :
FSH
LH
ESTRADIOL

Wydaje mi sie ze 20 dc jest dobrym dniem na sprawdzenie czy byla owulka :tak:

Lilu, czy takie badania starczą żeby stwierdzić czy z hormonkami jest wszystko ok?

reklama
zapomniałam sie jeszcze zapytać kiedy lekarz może stwierdzić ciąże przez badanie? bo ja byłam tydzień temu i się tylko głupio uśmiechał i kazał zrobić test pod koniec tyg?

zapomniałam sie jeszcze zapytać kiedy lekarz może stwierdzić ciąże przez badanie? bo ja byłam tydzień temu i się tylko głupio uśmiechał i kazał zrobić test pod koniec tyg?

hehe kochana... ale ty jestes nakrecona na fasolke :-) lekarze na usg wysyłaja dopiero w szóstym tyg a samo badanie to nie wiem kiedy... betka chyba najbredzej cos ci powie.. ale lepiej poczekac do dnia @ i jak nie przylezie to zrobic tescik :tak:

hehe kochana... ale ty jestes nakrecona na fasolke :-) lekarze na usg wysyłaja dopiero w szóstym tyg a samo badanie to nie wiem kiedy... betka chyba najbredzej cos ci powie.. ale lepiej poczekac do dnia @ i jak nie przylezie to zrobic tescik :tak:
jak juz pisałam wcześniej to robiłam 2 testy i 2 negatywne? a spóźnia się 9 dni . w środe robie dopiero krew. Bo jutro zamkniete???

Witam dziewczynki !!!!

Gratuluję zafasolkowanym !!!!!!

Lilu no może i ja też jestem ślepa ....już sama nie wiem....no ale ja też widzę cień tej drugiej kreseczki u Ciebie :-D:-D i aż się sama ucieszyłam :-D czuję że będzie u Ciebie dzidziuś :tak::tak::tak:

Pozdrawiam :tak:

reklama
Veritaserum- wspolczuje problemow z pecherzem, wiem co to znaczy bo choruje na pecherz od dziecka i dodatkowo na nerki :szok: ja zawsze bralam furaginum, magnez, no-spe i jakas smierdzaca paste w kolorze za przeproszeniem " kupy " musialam ja lykac z przegotowana woda, mialam tez oklady na dolnej czesci brzucha z zurawiny, ale od jakiegos czasu jak narazie mam spokuj ( odpukac ) pomogl mi pobyt w senatorium :tak:

:-( przykro mi, wiem jakie to potrafi byc uciazliwe....ale....przynajmniej tobie udalo sie to cholerstwo zwalczyc :-):-):-)

Do góry