reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

CZesc kobietki:)
Adiva nie martw sie śluzem jak jest taki biały to jak mówiła już vanilia to w brzuszku mozesz miec fasolke:)
Ja zrobiłam test i wszyszła bardzoooo jasna kreseczka jak niteczka i słabo widoczna. Teraz czekam na dzien okresu(trzy dni -jeszcze)by miec pewnosc czy to fasolka czy nic:)Jak szybko robiłyście swoje tesciki?Ja kupiłam bobo test strumieniowy 10 mlu/ml co niby wykrywa juz 2 dniowa ciaze hmmm pewnie chwyt marketingowy.

reklama
Czy pojawiający sie biały śluz przed @ to w wiekszosci oznaka ciązy???Pytam bo za 2 dni powinnam dostac i własie taki sluz sie u mnie pojawił chyba 2-3 dni temu.Jeszcze jedna dziwna rzecz sie wydarzyła.Nie bola mnie jajniki a hmmm jakby to opisac parcie na pępek i taki nacisk od pepka w doł.Nie zakładam oczywisce ze jestem w ciązy ale jesli jest to jakis nie własciwy objaw prosze mi dac znac

podobno, ja niestety nie pamietam jak było u mnie z tym śluzem. Co do parcia na pępek - jakoś nie kojarzę takich odczuć u siebie :confused:. Chyba nie pomoge tym razem sorki :sorry2:

CZesc kobietki:)
Adiva nie martw sie śluzem jak jest taki biały to jak mówiła już vanilia to w brzuszku mozesz miec fasolke:)
Ja zrobiłam test i wszyszła bardzoooo jasna kreseczka jak niteczka i słabo widoczna. Teraz czekam na dzien okresu(trzy dni -jeszcze)by miec pewnosc czy to fasolka czy nic:)Jak szybko robiłyście swoje tesciki?Ja kupiłam bobo test strumieniowy 10 mlu/ml co niby wykrywa juz 2 dniowa ciaze hmmm pewnie chwyt marketingowy.

no kochana, chyba Ci się udało :-D. Ja wiem, że swój zrobiłam przed terminem miesiączki ale ile przed??? Nie pamiętam dokładnie, zrobienie tego testu to był impuls, w ogóle tego wcześniej nie planowalam. No i moja kreseczka też była bledziutka. Czekam na ofocjalne potwierdzenie ale po cichu to juz gratuluję :-D

Nienius może kiedys tak bedzie że nasze znajomości przetrwają a wtedy z maleństwem przyjadę odwiedzić Ciebie i zobaczę Twoje szczęście jedno i drugie

Narazie nie dziekuje:)Tak bym chciła by wyszlo ok :)Wogole nie planowałam dzidziusia a teraz mysle o nim przez caly czas nie wspominajac o wybieraniu imion heheh:)W niedziele napewno zrobie test z rana:)Trzymaj kciuki nenius:)

Vanilia nie tylko przed spodziewana ale chyba za duzo za wszesnie.Na opakowaniu testu było napisane iz mozna go urzywac 7 dni po stosunku i tak zrobiłam. Teraz jest 11 dzien ale poczekam do niedzieli by sie upewnic co tam w brzuszku jest dzidzia czy tłuszczyk:)

reklama
Narazie nie dziekuje:)Tak bym chciła by wyszlo ok :)Wogole nie planowałam dzidziusia a teraz mysle o nim przez caly czas nie wspominajac o wybieraniu imion heheh:)W niedziele napewno zrobie test z rana:)Trzymaj kciuki nenius:)

trzymam mocno :tak::tak::tak:

A ja się chyba pokuszę i jutro z rana zrobię test, ale tak się boję....

zrób i nie bój się, jak nie wyjdzie tym razem, to wyjdzie następnym a my jesteśmy tu po to by wspierać i pocieszać jakby co

Do góry