reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Nienius rano było trochę spokoju a teraz znowu kucie może to na @ choć nigdy tak nie miałam

reklama
Anets o ile dobrze rozumiem jestes już blisko przed @ tak? Z tego co sie doczytałam takie kłucie jest oznaka torbieli...ale....o wiele wczesniej.We wczesniejszej fazie cyklu.Zazwyczaj gdzies w 15 dc to by oznaczała owulacje (poczatek lub koniec) Nie zauwazyłaś żadnych zmian kolorystycznych w wydzielinie?(zielona nie była ani nic podobnego?) wiec nie masz sie czym martwić.Druga strona medalu to podwyzszona temperatura ciała (nie pochwy) - takie sa typowe objawy
Myśle że mozesz spokojnie odetchnać.Cokolwiek sie dzieje dzieje sie naturalnie...Może fasolka moze stres,moze silniejszy @ wywołany nerwami (czego ci nie życze)

Witam się z rana :-)

U mnie świeci słoneczko i od razu człowiek lepiej się czuje. Od dwóch dni mam strasznego lenia, nic mi się nie chce robić, najchętniej bym się położyła i cały dzień przeleżała. W kuchni straszny bałagan na mnie czeka, może jest chętna do pomocy:-D

anets, głowa do góry, może nie wsłu**** się tak mocno w swoje ciało, bo psychika może zdziałać różne rzeczy.

Adiva do @pozostało 5 dni jak miałam owulację to był zupełnie inny ból a teraz to takie typowe kłucie a co do śluzu to przed okresem zazwyczaj go juz nie miałam a teraz jest ale biały gęsty.Ale jestem dobrej mysli i mam nadzieję że wszystko jest ok.Jak się cieszę że mam Was moge w każdej chwili do Was się zwrócić kochane

Adiva do @pozostało 5 dni jak miałam owulację to był zupełnie inny ból a teraz to takie typowe kłucie a co do śluzu to przed okresem zazwyczaj go juz nie miałam a teraz jest ale biały gęsty.Ale jestem dobrej mysli i mam nadzieję że wszystko jest ok.Jak się cieszę że mam Was moge w każdej chwili do Was się zwrócić kochane

kochana ten biały sluz przed @ to oznaka ciąży, życzę ci aby tym razem się udało

Vanilia sky pewnie masz rację za bardzo o tym myslę odkładam to do poniedziałku bo wtedy mam wyniki.A chętnie Ci mogę w sprzątaniu bo bardzo lubię robic porządki;-)

Anets myszko ja tam wiem ;) że wszystko jest ok.Troszke za bardzo wsłu****esz sie w swoje ciało jak to napisała wanilia_sky i wyobraźnia zaczyna działać cuda.Wszystko bedzie dobrze zobaczysz :)))
W ogole to tak sie ciesze że znalazłam to forum.Jeszcze nigdzie tak szybko sie nie zadomowiłam :)
Czy pojawiający sie biały śluz przed @ to w wiekszosci oznaka ciązy???Pytam bo za 2 dni powinnam dostac i własie taki sluz sie u mnie pojawił chyba 2-3 dni temu.Jeszcze jedna dziwna rzecz sie wydarzyła.Nie bola mnie jajniki a hmmm jakby to opisac parcie na pępek i taki nacisk od pepka w doł.Nie zakładam oczywisce ze jestem w ciązy ale jesli jest to jakis nie własciwy objaw prosze mi dac znac

reklama
Witam się z rana :-)

U mnie świeci słoneczko i od razu człowiek lepiej się czuje. Od dwóch dni mam strasznego lenia, nic mi się nie chce robić, najchętniej bym się położyła i cały dzień przeleżała. W kuchni straszny bałagan na mnie czeka, może jest chętna do pomocy:-D

hihihi ja też (odnosnie tego bałaganu i lenia ;-)) tyle tylko że ja to na pewno w ciąży nie jestem a Ty kto wie, kto wie?

kochana ten biały sluz przed @ to oznaka ciąży, życzę ci aby tym razem się udało

ja też Ci Anetko tego życzę z całego serduszka :tak::tak::tak:

A chętnie Ci mogę w sprzątaniu bo bardzo lubię robic porządki;-)

Mi też pomożesz? :sorry2:

Do góry