reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Ehhhh to nieee;-)koniecznie daj znac jutro co Ci wyszło. Chodz czuje ,ze bedziemy świętowac:tak:
Ja mam o tyle gorzej ,ze nie wiem na kiedy przypada mi dzien planowanego okresu. Po tabletkach mam rozregulowane wszystko.No cóż bedzie dzien testowania bedzie to 14 dzien wiec powinno wyjsc:)

Dzien dobry w piateczek.... wczoraj co prawda od zadnej z Was nie uslyszalam slowa otuchy ....:no::no::no::baffled::confused: .... choc bardzo potrzebowalam.... :baffled: ... ale mam nadzieje,ze to tylko niedopatrzenie i fascynacja nowym foto-watkiem.... ktory jest naprawde super pomyslem :tak:

monikaaa2 trzymam kciuki za ta blada kreseczke - niech sie czerwieni i grubieje :)
vanilia_sky nie boj sie!!! rob tescik, a jak nie wyjdzie, to masz przeciez nastepny cykl :-)

a tak sobie pomyslalam, ze cale szczescie,ze te nasze cykle sa miesieczne... psy maja ciezej :) wiec wiecej optymizmu prosze!!! :-):-):-)

adiva zycze Ci,zeby to Fasolcia pchala Twoj pepek ;-)
anets ,adiva dala Ci super rade - wycisz sie i nie skupiaj tak bardzo naswoim ciele, poczytaj,odprez sie,pojdz na dlugi spacer....weekend tuz tuz:-)

A ja to niebardzo wiem co u mnie...ani@ ani II , narazie usunelam suwaczek,bo wszystko stanelo do gory nogami....:baffled:

No i dupka blada :/ Nie bedzie dzidzi w tym miesiącu...Już zaczeło sie plamienie
No cóż...mam nadzieje że chociaż Wam sie uda :) trzymam kciuki za kreseczki
Co do wczorajszego wieczora to ja byłam daleko od kompa....sesja jest uczyc sie trzeba...wiec nawet nie patrze w strone kusiciela :)

HEJ SŁONECZKO (elektra) mam nadzieje ,ze dzis bedzie u Ciebie lepiej jak coś pisz na priv zawsze chetnie słuze pomoca. No oby ta kreseczka zmieniła sie w mega mutanta kreske ehhh ale to sprawdzimy dopiero w poniedziałek no moze w niedziele. Ja jak zwykle sto lat za murzynami i nic nie wiem o tym nowym watku?

No i dupka blada :/ Nie bedzie dzidzi w tym miesiącu...Już zaczeło sie plamienie
No cóż...mam nadzieje że chociaż Wam sie uda :) trzymam kciuki za kreseczki
Co do wczorajszego wieczora to ja byłam daleko od kompa....sesja jest uczyc sie trzeba...wiec nawet nie patrze w strone kusiciela :)

Adiva widze iz meczysz sie sesja-niesety jak i ja.
Praca(cholernie strsująca) sesja -stres ehhh a kiedy odpoczynek.:(

adiva, juz za 2 tygodnie bedzie nowa szansa na dzidzie :happy2: a jesli chodzi o sesje....wiem co to znaczy....nieprzespane noce i dnie...zombi podchodza pod okno,bo mysla,ze jestes ichniejsza......:-D

reklama
Do góry