reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

witajcie wieczorkiem! troszke was zaniedbuje ale niestety te egzaminy mnie wykoncza!
mama pati wanilia_sky no no no te objawy jakies podejrzane;-)
Też bym chcaial zeby nam wszystkim w naszym wątku sie udalo!!
Więc się również zabieram "do roboty";-) własnie mezus wrócił z pracy !!
to do jutra miłych staranek !!

reklama
Witajcie kochane
Dziś ze mną trochę lepiej bo wczoraj jak wróciłam z pracy tragedia odrazu połozyłam sie do łóżeczka tak mnie kół jajnik że nie wiem co się dzieje???Okres za 5 dni ale jakoś brzuch mnie tak nie boli jak zawsze tylko ten jajnik dokucza.

Witam Niunie :)
U nas dzisiaj w Opolu pięknie słonko świeci,to bedzie dobry dzień.Mam nadzieje że u was równie pozytywnie.
Anets nie wiem jak tam z twoim jajnikiem ale u mnie czasami tez sie tak zdarzało.Tylko że ja wtedy w dużym stresie żyłam.I miałam poprostu nerwobóle.Może powinnaś wziąsc ciepłą kąpiel,nabalsamowac sie ulubionym kremem i zawinąc w kocyk :)
Medycyny nie skończyłam ale dziś mam tak rewelacyjny humor że aż sama sie dziwie :)
Przesyłam same pozytywy :)))

Cześć :happy2:

Żegnam dziewczynki ruszam do domku bo coś się źle czuje.Papa Miłego wieczorku

A jak dzisiaj Anetko? Lepiej?

Czesc, i do jutra!

A ja znowu zaczelam lekko krwawic...porabany ten cykl...

:baffled::baffled::baffled:

1. Kochane - pomysł wąteczku z naszymi buźkami - super. Postaram się jeszcze dzisiaj coś wkleić. Tylko nie wiem, czy uda mi się zmniejszanie i wklejanie. Próbowałam już powiększyć sobie awatarek lub tą fotke córci w podpisie - i d... blada - nie wyszło:(

2. Neniuś - masz przecudowną córcię. I z Ciebie śliczna, promieniująca dziewczyna:)

1. Ale powiększasz w XnView??? (tzn. konwertujesz?) Ja zawsze tam zmieniam rozmiar zdjęcia i wychodzi :tak:

2. Dziękuję kochana, to co napisałaś również doskonale pasuje do Was :-D

Kurczę ale dziwnie się czuję, coś mnie zbiera na wymioty, co chwilę goni mnie do wc, staram się nie mysleć o ciąży, ale te objawy.........

oby, oby...

Hej Dziewczyny! Wreszcie i ja mam chwilkę, by wpaść na forum. A tu rzeczywiście puściutko:( I z kim ja teraz będę rozmawiała, jak wszystkie już w łóżeczkach?
Wanilia-sky, no,no, fajowe objawy:) Mam nadzieję, że wskazują na tyciutkiego Owocka Miłości:) Życzę, by owych objawów przybywało (ale by nie dokuczały za bardzo:)), i by ta wstrętna @ nie przyszła.
U mnie też "objawowo"...Albo sie sama nakręcam. Ale spać mi się chce bezdyskusyjnie. I jakoś inaczej mnie kłuje w brzusiu... I co mnie cieszy i zastanawia, to fakt, że nie mam od 2-3 dni apetytu. A ja z natury żarłok i smakosz jestem. Zwłaszcza przed @. A tym razem nie... Nie ma ochoty na nic co w lodówce...Od rana zjadłam tylko dwa plasterki bułeczki-grzanki, 6 pierożków ruskich i kilka orzeszków laskowych... Normalnie to dla mnie skrajny post...

trzymam kciukasy :tak:

No i przyszła @ :-). Czyli starania kontynuowane. Ja sie ciesze ze wszystko w normie, ale od Was @ odganiam :-D.

hmm, no szkoda ale następnym razem już nie przyjdzie :no:

I co z tym zamykaniem działu? Mam pisać do anislu czy Majeczka jako lepiej zorientowana w liście obecności to zrobi?

Adiva o przydadzą się te pozytywy do 16 jeszcze 7,5 h więc o kąpieli mogę pomarzyć.......

reklama
Do góry