reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Dziewczyny mnie jak przyjmowali na zabieg to tez nie było za wesoło, stałam na poczekalni - izbie przyjęć z kobietami z brzuchami wielkimi, wiecie co ból czułam tak straszny że się nie da opisać ja na zabieg one do porodu. Tego widoku i tego okropnego uczucia nigdy nie zapomnę. Jak robili mi usg by potwierdzić obumarcie płodu obok leżała zrelaksowana kobieta z brzuchem na ktg. Wiecie co ci lekarze i zarządzaający szpitalem i wyżej powinni pójść na szkolenie z psychologii. Oni chyba nie wiedzą tak naprawde co my czujemy, jaką pustkę , rozpacz, żal sie wówczas czuje. Chce sie wyć z bólu z całych płuc. I wiesz że to juz koniec, koniec marzeń, koniec obecności kogoś kogo już tak bardzo pokochaliśmy. A oni jeszcze nam za darmo dają takie niespodzianki. A pożegnał mnie już na wyjściu płacz niemowlaka słyszanego gdzieś w oddali może to mój aniołek płakał, a może to dobry znak że jeszcze tak wrócimy i usłyszymy płacz dziecka ale tym razem naszego dziecka narodzonego, zdrowego i tak wyczekiwanego.:-D

ewcia ja to chyba sie staram meza namowic na 3 dziecko na razie:-p, ale dzieki ze mnie dopisalas, mam nadzieje ze i u mnie bedzie sukces:-D

ena wspolczuje, ja sama po porodzie (cc0 lezalam na sali pooperacyjnej z kobieta ktorej dziecko w trakcie porodu zmarlo, masakra normalnie

najgorsze jak przyniesli moja Hanie, a ona zaczela plakac

nie wiem czy nie mozna tego jakos inaczej rozwiazac, zero wspolczucia:no:

ja jestem po jednym poronieniu, ale u mnie to bylo w miare wczesnie oklo 8tc i samoistne, wiec jakos w miare szybko sie pozbieralam

Ewcia81 super lista i ile już nas jest :szok::-D
Ena, Atol straszne to są szpitale gdzie to wszystko nie jest porozdzielane tak jak powinno być:shocked2:
Ja miałam to "szczęście" w nieszczęściu, że szpital w którym miałam wykonywany zabieg, miał super organizacje. Oddział ginekologii na którym leżałam był piętro wyżej niż porodówka. Patologia ciąży też ma swój osobny oddział. Dlatego te rodzące i te roniące nie spotykają się ze sobą i nie muszą razem leżeć. Dodam że lekarz, który mi robił zabieg był bardzo delikatny i umiał się świetnie znaleźć w tak trudnej sytuacji. Bardzo mi pomógł i delikatnie przekazał tą tragiczną wiadomość. Byłam jego pacjentką od samego początku, ale wiem że nawet jak któraś się u niego nie leczyła wcześniej to dokładnie tak samo delikatnie postępuje. Chyba prawdziwy lekarz z powołaniem:tak:
Oby więcej takich lekarzy było :-)
Kaka bardzo dobre podejście. Grunt to porządnie się wyluzować :-):-D

Dobrej nocki staraczki :-)
Niech Wam się przyśnią śliczniutkie dzidziołki :happy2:

reklama
Do góry