reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
pysia51-= byllo bardzo fajnie,, ale malo nas bylo bo z 35 os klasy przyszlo tylko 7 osob:/no ale dosc fajnie bylo:-D
lilu19- cos mi sie wydaje ze ty zafasolkowana jestes:-D zrob jeszcze jeden tescik za kilka dni:-D ale moim zdaniem jesli nie jestesw ciazy zadna blada kreska by nie wyszla.. nie ma cudow.. a skoro u ciebie choc cien sie pojawil to sa jakies szanse:-D

tak :zawstydzona/y: zaraz sprobuje skopiowac :sorry2:

127.jpg
129.jpg

mniej wiecej byla taka :happy2:

:-D

Moze ja tez mam przewidzenia Lilu19, ale widze cien drugiej kreseczki :tak:
Sprobuj za kilka dni. Mam nadzieje, ze sie przyciemni :-)
Zycze Ci tego z calego serca :-D

Dziewczynki wpadam na moment usprawiedliwic się dlaczego mnie nie ma - moja Daria ma zapalenie płuc :-(. Jest już troche lepiej ale nie wiem kiedy znowu znajdę czas na neta.

Całuski wielkie i kopniaczek od maleństwa ;-)

Zycę zdrówka dla twoje córci a dla ciebie nenius duzo siły i myślenia na +

Czytałam że jest taka możliwość pojawienia sie takiego smaku ale osobiście nie miałam takich objawów.

ja miałam na samiusieńkim początku, tak do 6 tyg. Ogólny niesmak w ustach był, ale dało się go zwalczyć jakimiś landrynkami itp. :tak:

Dziękuję dziewczynki za wiadomość. Co nie zjem, czy nie wypije to mi gorzko:eek:

Olapolap - widać okropny problem:szok:
Pierwsza możliwość - rozmowa z komuś z rodziny (mamą, teściową, tatą rodzeństwem.....) kimś kto mu wytłumaczy, ze dziecko to u kobiety naturalna kolej rzeczy i ty zaliczasz się do tych co pragną mieć dziecko a skoro zdecydował się związać z kimś to powinien t zrozumieć, ponieważ odmową tego rani cię a ludzie kochający się nie powinni tak robić powinni szukać rozwiązania. Ty także musisz sprobować go zrozumieć. Jeżeli on naprawdę szczerze cię kocha, to jego zachowanie można wytłumaczyć tylko tym, ze jeszcze nie dorósł. Bardzo boi się, że dziecko będzie go ograniczało, skończy się jego swoboda. Niech postara się znaleśc coś co pozwoli sie mu wyszumieć, odreagować... Mój M zaczął grac w gry na kompie, lubi paintbol - sorki nie wiem jak się to pisze, jak trochę porozjeżdża ludzi w grze, pościgi policyjne, albo pobiega z pistolecikiem obrazu jest spokojniejszy i nawet potrafi oglądać ze mną filmy o ciąży:happy:
Druga możliwość - jeżeli stosuje prezerwatywy, przekonaj go, że guma drażni twe intymne miejsca - przecież uczulenia nawet tam to normalne że może się zdarzyć - i chcesz abyście więcej stosowali metody naturalne:eek: Kto wie, może uda się ci go przekonać:confused:
:-):rofl2::dry:O siły wyższe, czy mężczyźni w końcu zrozumieją pragnienia kobiet...:dry: :rofl2::-)

jestem nienormalna! mam poranne mdłości 2 dni po zblizeniu!!! Kurde Jestem chora na głowę! moze powinnam pójść do psychologa? jak myślicie?

Lilu trzymam kciuki, zeby kreseczka sie wzmocnila :-)

Dziewczynki wpadam na moment usprawiedliwic się dlaczego mnie nie ma - moja Daria ma zapalenie płuc :-(. Jest już troche lepiej ale nie wiem kiedy znowu znajdę czas na neta.

Całuski wielkie i kopniaczek od maleństwa ;-)

Duzooo zdrowka dla Darii......

lilu19- cos mi sie wydaje ze ty zafasolkowana jestes:-D zrob jeszcze jeden tescik za kilka dni:-D ale moim zdaniem jesli nie jestesw ciazy zadna blada kreska by nie wyszla.. nie ma cudow.. a skoro u ciebie choc cien sie pojawil to sa jakies szanse:-D

Moze ja tez mam przewidzenia Lilu19, ale widze cien drugiej kreseczki :tak:
Sprobuj za kilka dni. Mam nadzieje, ze sie przyciemni :-)
Zycze Ci tego z calego serca :-D

( Nie) dziekuje dziewczynki :zawstydzona/y: i tak nie robie sobie nawet ciut nadzieii, uzalam to za defekt testu i tyle :baffled: to jest niemozliwe zebym byla w ciazy :angry: przeciez nie da sie zajsc w ciaze bez wredenj @ i w dlugasnym cyklu bezowulacyjnym :eek:

Ostatnia edycja:
agalotta ja niesty nie wiem bo jeszcze nie stosowałam testów owu. ale napewno zaraz ci tu dziewczynki napiszą.:sorry:

Miała może któraś z Was ( pytanie do zafasolkowanych lub do mam o ile pamiętają jeszcze), taki gorzkawo metaliczny smak w buzi jako jeden z objawów ciąży? :eek::oo::eek:
ja tak mialam w pierwszej ciazy , to jeden z objawow , teraz tez mam hehe ale od 2 miesiecy bo cos tam nie gra z moim żołądkiem , ale tak powaznie to tak to jeden z obbjawow

Duzooo zdrowka dla Darii......

( Nie) dziekuje dziewczynki :zawstydzona/y: i tak nie robie sobie nawet ciut nadzieii, uzalam to za defekt testu i tyle :baffled: to jest niemozliwe zebym byla w ciazy :angry: przeciez nie da sie zajsc w ciaze bez wredenj @ i w dlugasnym cyklu bezowulacyjnym :eek:
Lilu to potwierdza sie moja teza , przed kazda @ musi byc najpierw owu , moze u ciebie byla i @ juz nie zdazy byc , bo test ewidentnie ma II , trzymam kciuki, no bo przytulanka chyba byly co?

lenalove to calkiem normalne, tz nie normalne ale normalne u nas ja tam zawsze cos czuje i wiele z nas ma dziwne objawy , nie ma na to co patrzec to organizm plata nam takie figle, powinnam powiedziec wyluzuj ale z doswiadczenia wiem ze to nie takie proste , tak wiec cierpliwości kochana do 14 dni i zrob tescik to dopiero moze potwierdzic fasolke , a objawy no coż czesto nas zawodza , choc nie zawsze, trzymam kciuki

reklama
A ja dzis zaczynam walke ze soba , bo korci mnie wypad do apteki po tescik , ale przeciez to dopiero 7dpo , a mnie ciagnie , planuje zrobic 13 bo to moja szczesliwa liczba choc to dopiero bedzie 11dpo ale licze na łud szczescia , bo u mnie @ przychodzi w 10 dpo hm wiec moze moge juz zrobic, obym wytrzymała

a moze ktos sie do mnie dopiesz na 13 bedzie weselej :tak:

teraz mam nowy pomysl ze przeciez moge codziennie robic :-), masakra , ale walka ze samym soba jest trudna, a co dziwne ze jak siedze to czuje bole brzucha itp ale jak sie wezme do roboty to zapominam o objawach , czyli moral ze powinnam zabrac sie do roboty i nie obijac sie:no:

Do góry