reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Nie uwierzycie ale ja już dostałam odpowiedź od Elżbietki :szok::szok::szok:.

Mam nadzieję, że nie miałaby nic przeciwko temu, żebym Wam to pokazała:

"z wątkiem zamkniętym, a raczej działem, wyglada to tak: najpierw jedna z was niech zrobi listę osób (dokładnie wpisz nicki), które mają mieć dost do tego działu. następnie wymyślcie sobie nazwe działu, np staraczki 2008 czy co tam chcecie. i nastepnie trzeba wysłać do administratora forum (aniaslu) prośbe o załozenie działu zamknietego dla was, jednoczesnie wysyłajac jej liste osób i wymyśloną nazwe działu. i dalej trzeba czekac aż taki dział powstanie, o czym aniaslu raczej was poinformuje. jak już taki dział będzie, to wtedy trzeba napisac albo do anialslu albo do Aletki prośbe o przeniesienie tego waszego wątku do działu zamknietego.
jesli juz mając dziął zamkniety bedziecie chciały dodac/usunąc jakąś osobę, to też trzeba pisac do aniaslu."

To co, listę już mamy (tam są dobre nicki, tak Majeczko?). Co do nazwy...staraczki 2008 czy przyjaciółki 2008??? No i trzeba pisać do anislu....:-D

Anets Kochana, wyobraź sobie, że też chciałam o to zapytać. I to dokładnie o kłucie w lewym jajniku:) Mnie też zawsze przed @ pobolewał dół brzucha, a tu dziś kłucie w lewym jajniku...Więc to chyba nie przewianie... Albo przewiało nas obie...
A co do senności... Czytałam, że tu parę Staraczek to ostatnio straszne śpiochy... No i ja też tak mam...O kilku dni chodzę "przymulona" i wciąż ziewam... Tyle że nie wiem na ile wpływa na to pogoda - moja Mama też mi się ostatnio skarżyła, że jest wciąż niewyspana. A Ona raczej dzidzi się nie spodziewa:) Mam nadzieję, że w przypadku Staraczek te "śpiochy" to bardzo pozytywny znak:) Ale byłoby fajnie, gdybyśmy wszystkie odnalazły się w wątku październikowych mamusiek. Ja na razie czekam do środy - jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie - kupuje teścik.

Kochane - pomysł wąteczku z naszymi buźkami - super. Postaram się jeszcze dzisiaj coś wkleić. Tylko nie wiem, czy uda mi się zmniejszanie i wklejanie. Próbowałam już powiększyć sobie awatarek lub tą fotke córci w podpisie - i d... blada - nie wyszło:(
Neniuś - masz przecudowną córcię. I z Ciebie śliczna, promieniująca dziewczyna:)
A ja też mam pewne reklamacje co do mojego pominiętego pytanka... Wczoraj zadałam pytanko dziewczyniom specjalistkom od pomiarów temperatury... I tylko chyba Neniuś mi odpowiedziała...

Aha, i oczywiście gratuluję nowym zaciążonym staraczkom! Niech Wam te 9 miesięcy upływa w zdrówku, a Wasze Fasolcie niech się zdrowo rozwijają:)

Już po wizycie u ginki. Złapałam jakieś zapalenie o podłoży grzybiczno-bakteryjnym, dostałam lekarstwa i zrobiła mi USG. No i w jajnikach dominującego jajeczka nie widać, ale z powodu obrazu macicy nie wykluczyła wczesnej ciąży, tak na 10% to mogę w niej być. Jakoś nie czuje żeby tak mogło być, testy wychodzą negatywne, ale leki dostosowała na wszelki wypadek pod ciążę i zaproponowała bym zrobiła bete. W sobotę będę miała wyniki. Ale cieszę się, że w obrazie USG wszystko było ok. :-). A że nie wierzę w te 10% to nastawiam się, że @ już idzie i za chwilkę będzie. No i po tej becie zamawiam testy :-).

Cześć Kochane.

Agnieszko 677 ja przestałam ćwiczyć od kiedy zaplanowaliśmy dzidiusia i jużteraz mam okrągły brzuszek mimo, że chyba nic w nim nie ma. Postanowiłam chodzić czesciej na długie spacerty...to nie może zaszkodzić:)

Ja też jakaś zmęczona jestem i jakos bez nastroju...czuję ,że przyjdzie @:baffled:

reklama
Do góry