reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

kochane emma 2 i aga00782 to czekamy ....... zobaczymy to juz tak nie dlugo ze az sie wierzyc nie chce jak bedziecie mialy jakies nowe objawy obawy i takie tam rozne:-) dajcie znac
moj m stwierdzil ze juz jestem od naszego forum uzalezniona (jak mam chwilke to zagladam po 100 razy dziennie) ale co tam mnie dobrze z tym nalogiem:-D:-D
Ja nie mam kompletnie zadnych objawow,tylko lekki bol podbrzusza,ale to chyba na @,ktora planowo ma przyjsc 10.:happy2::happy2::happy2:

reklama
Hej Dziewczynki , czy wy musicie tyle pisac , nie nadazam z czytanim
EVE hehe Twoja odpowiedz do gemini to myslalam ze to moja skopiowana heh

u mnie super , no prawie super , krwawie dalej lekarz nie wie czemu, na piersiach mimo ze bola nic sie nie dzieje ale co najwazniejsze doktor zobaczyl ze trzy, cztery dni temu mialam owulke , widac cialko zolte czy jakos tam , ale znaczy to ze jest szansa , ze wogole mam jeszcze owulki i ze akurat w terminie byly przytulanki, czyli teraz juz tylko oczekiwanie i modlitwy reszta w rekach Boga
a depresja no coz w dalszym ciagu , do tego straszny bol glowy :-(

no widzisz to moze byc na fasolke bo mnie to dosyc ze brzuch boli to jeszcze jajniki cycuchy mam uplawy... mam ciagnac dalej :)))

adolfina dzieki
byla u mnie dzisiaj znajoma (tak na marginesie z dwojka dzieci i trzecie w planach) i powiedziala ze ona poznaje ze jest w ciazy jak zaczyna zauwazac wszedzie kobiety ciezarne co wy na to??

kochane emma 2 i aga00782 to czekamy ....... zobaczymy to juz tak nie dlugo ze az sie wierzyc nie chce jak bedziecie mialy jakies nowe objawy obawy i takie tam rozne:-) dajcie znac
moj m stwierdzil ze juz jestem od naszego forum uzalezniona (jak mam chwilke to zagladam po 100 razy dziennie) ale co tam mnie dobrze z tym nalogiem:-D:-D

ja mam tak samo :-) tylko w pracy nie zawsze moge (raczej czesciej nie moge niz moge) i potem musze w domciu nadrabiac :-)

Ja nie mam kompletnie zadnych objawow,tylko lekki bol podbrzusza,ale to chyba na @,ktora planowo ma przyjsc 10.:happy2::happy2::happy2:

już niedlugo testowanko :rofl::rofl::rofl:

no i weekend :-):-):-) same powody do radości :-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkie staraczki:)
Pierwszy raz jestem na forum.
mam nadzieję że mogę trochę się pożalić, albo pocieszczyć że nie jestem jedyna...:(

dziewczyny testujace kolo 11 macie juz testy w domu ja nie kupilam jeszcze bo sie balam ze nie wytrzymam
i slyszalam ze sa tez testy wczesne ktorymi mmozna wykryc juz 6- cio dniowa ciaze ale to chyba jakis przekret

Witam wszystkie staraczki:)
Pierwszy raz jestem na forum.
mam nadzieję że mogę trochę się pożalić, albo pocieszczyć że nie jestem jedyna...:(

Witaj wietaj!
oczywiście że możesz się pożalić a my cię tak pocieszymy że od razu sie uśmiechniesz
:-)

dziewczyny testujace kolo 11 macie juz testy w domu ja nie kupilam jeszcze bo sie balam ze nie wytrzymam
i slyszalam ze sa tez testy wczesne ktorymi mmozna wykryc juz 6- cio dniowa ciaze ale to chyba jakis przekret

Ja już kupiłam miesiąc temu i tak sobie grzecznie leży i czeka...
Co do tych testow 6cio dniowych to nie wiem. Stosowałam, była I i zawsze miały racje... :-(

reklama
Cześć Dziewczynki;-)
Nie było mnie cały dzień a tu 8 nowych stron!!!!!!!! Nieźle nasmarowałyście:tak:
No i jak samopoczucie dziś? Widzę, widzę, że lepiej i gorzej. a tak odchodząc od tematu fasolek to jak minął dzień? Oby tak jak mnie - dzybko, szykujemy się do przeprowadzki i uzgadniamy z właścicielem ostatnie szczegóły, planujemy czynnośći i takie tam...
Wiecie nawet tak dziś nie myślę o negatywnych rzeczach nimo iż pogoda zmusza do załamania (żadko kiedy w Szkocji świeci słońce ale wciaż nie mogę się do tego przyzwyczaić), może dlatego że jestem zajęta :tak:
Z przyjemnością zatestuję z Wami ale czy to nie będzie dla mnie za wcześnie? Plany są na 11 a ja @ przewiduję na 13-14. Nie będzie za wcześnie?
Aha i tu pytanie, 10 mam dentystę, czy przed wizytą należy zrobić test na wypadek ewentualnego znieczulenia?
Całuję

Do góry