reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Drogie dziewczynki mam dobrą radę:-) wstrzymujcie się z testami do terminu @. Wiem z własnego doświadczenia że możecie się tylko zestresować:tak: my z mężem dość długo staraliśmy się o dzidziusia i ile ja testów zrobiła to już nie wiem. Ostatnio zrobiłam niecały tydzień przed terminem @ i oczywiście wyszedł negatywny. Ile ja się opłakałam że znowu nic i że kupie sobie psa bo nie mam siły już sie starać itp. :-D Ale przyszedł i termin @ a ona się nie pojawiła zrobiłam test i..... oszlałam jak zobaczyłam 2 kreski. Poleciałam do apteki kupiłam drugi i to samo. Teraz jestem w 9 tygodniu i bardzo się cieszę. Więc cierpliwości dziewczynki i do dzieła. Życzę wam powodzonka buziale :-D

Monika M Gratuluję z całego serca:-):-):-) . Widzę, że jestes z Lublina, chciałam zapytać gdzie chodzisz do gina? Może mogłabyś kogoś polecić. Jeszcze raz gratuluje:tak::-D:tak:

reklama
Cholera jasna, zostawic Was na chiwile i 4 nowe strony postow :)

Pomimo przepieknej pogody, nie mam powodu do radosci. Dzis rano postanowilam sie "testnac" (2/3 dni przed @) i co ? dupa :(

No nic, musze to jakos przetrawic. Wlasnie wybieram sie na terapeutyczne zakupki. Moze pomoga :)

Nic nie rozumiem, bo temperaturka ciagle nie spada a normalnie juz 3 dni przed @ mam bardzo niska :/

Czy choroba psychiczna moze spowodowac goraczke ???? :-D:-D:-D

Pozdrawiam Was goraca

P.S. Wszystkim nowym zafasolkowanym zycze wszzzzzzzzyyyyyyyystkiego NAJ !!!

cholera jasna, zostawic was na chiwile i 4 nowe strony postow :)

pomimo przepieknej pogody, nie mam powodu do radosci. Dzis rano postanowilam sie "testnac" (2/3 dni przed @) i co ? Dupa :(

no nic, musze to jakos przetrawic. Wlasnie wybieram sie na terapeutyczne zakupki. Moze pomoga :)

nic nie rozumiem, bo temperaturka ciagle nie spada a normalnie juz 3 dni przed @ mam bardzo niska :/

czy choroba psychiczna moze spowodowac goraczke ???? :-d:-d:-d

pozdrawiam was goraca

p.s. Wszystkim nowym zafasolkowanym zycze wszzzzzzzzyyyyyyyystkiego naj !!!
głowa do góry ja to przeżywam co m-ąc i też chyba wyląduję w wariatkowie:-) zostały nam staranka co m-ąc i nadzieja że to już na nas kolej... Pozdrawiam

dzien dobry dziewczyny ja tez dzis mam dola do @ 3 dni objawy wszystkie sie pojawily wiec juz tez nie ma co liczyc na te upragnioneII :wściekła/y::wściekła/y:ale trudno jutro juz o 9 umowilam sie ze znajoma na zakupy przechulam wszystkkie zaskorniki, kase na prezenty ale moze humor mi sie poprawi i nie bede zalowala na super kiecke tylko dlatego ze przeciez jeszcze troche i sie w nia nie wbije (oby) trzymajcie sie a zafasolkowane niech nie zapomna o fluidkach :-):-):-)

Cholera jasna, zostawic Was na chiwile i 4 nowe strony postow :)

Pomimo przepieknej pogody, nie mam powodu do radosci. Dzis rano postanowilam sie "testnac" (2/3 dni przed @) i co ? dupa :(

No nic, musze to jakos przetrawic. Wlasnie wybieram sie na terapeutyczne zakupki. Moze pomoga :)

Nic nie rozumiem, bo temperaturka ciagle nie spada a normalnie juz 3 dni przed @ mam bardzo niska :/

Czy choroba psychiczna moze spowodowac goraczke ???? :-D:-D:-D

Pozdrawiam Was goraca

P.S. Wszystkim nowym zafasolkowanym zycze wszzzzzzzzyyyyyyyystkiego NAJ !!!

dzien dobry dziewczyny ja tez dzis mam dola do @ 3 dni objawy wszystkie sie pojawily wiec juz tez nie ma co liczyc na te upragnioneII :wściekła/y::wściekła/y:ale trudno jutro juz o 9 umowilam sie ze znajoma na zakupy przechulam wszystkkie zaskorniki, kase na prezenty ale moze humor mi sie poprawi i nie bede zalowala na super kiecke tylko dlatego ze przeciez jeszcze troche i sie w nia nie wbije (oby) trzymajcie sie a zafasolkowane niech nie zapomna o fluidkach :-):-):-)
oj was to tylko po tyłkach bić!!!!! @ nima to nadzieja jest!!!! :angry: i mi sie tu nie poddawać!!!! :-D
katastrofaxxx nu nu nu!!! nie ładnie robic testa przed @!!!!!! czesto bywa tak ze nawet i po @ potrafia testy nie wyjsc!!!!;-)

Kochana ja jestem razem z toba!dokladnie przezywam to samo co ty.trzymajmy sie razem,bo razem razniej.poki co na 100% nie jest wszystko stracone.buziole!!:tak::tak::tak:

Witam kolejny raz:blink:
Niestety tym razem się nie udało właśnie pojawiła sie szanowna @ niestety z bólem głowy. Koniec czekania:-(
Głowa do góry, w końcu się uda.:tak:

Dzis zrobiłam test, 2 kreseczki :happy: Lepsze samopoczucie i dobra dieta pomogły!
Gratuluję:-)

To znowu ja niestety trochę się podłamałam ponieważ miałam robic test a nie wiem czy go zrobić ponieważ zaczełam mocniej krwawić i strasznie bolą mnie jajniki (zwłaszcza lewy) jak mi nie przejdzie do jutra to pojadę do szpitala albo pójdę prywatnie do lekarza. W nocy było spoko ponieważ miałam lekkie plamienie a jak przyszłam do pracy to myślałam że umrę i nie wysiedzę do końca.
Lepiej pojedz i wyjaśnij co się dzieje.

. I dopiero od grudnia/stycznia zaczniemy staranka...no chyba ze usg pokrzyzuje mi plany, jak się PCO potwierdzi i trzeba będzie jakieś leczenie stosowac .A jak tam twoje oczekiwanie na @ ? Czy lekarz powiedzial Ci czy od razu jak @ przyjdzie będziesz mogła rozpocząć na nowo staranka czy też musisz odczekać do jeszcze jednej@?
Ja mogę się starać po 2 @ ale ciągle pierwszej brak:-(
Też mi wyjdzie jakoś styczeń na rozpoczęcie staranek czyli podobnie będziemy zaczynać.

dziewczynki czy wy tez tak ostatnio macie? ja mam depresje jesienna ,
Na depresję buziaczek i przytulasek ;-);-)

przepraszam was dziewczyny, ale ja chyba zrezygnuje z udzialu w bb. czuje sie troche jak oszustka, bo pisze wam ze sie staram, ze mam takie i takie objawy... a nawet do cholery jasnej nie wiem czy mam ta owulacje. bez sensu zadawac wam glupie pytania, wy odp, trzymacie kciuki, a ja wiem ze i tak nic z tego bo nawet nie wiem czy ja moge miec dzieci.
Forum jest po to by pisać co leży Nam na sercu.
Każda z Nas przeżywa takie sprzeczne emocje.
Pamiętaj, że jesteś wartościową kobietą i należy Ci się szczęście.

bylam dzis u mojego ginekologa..... i dobrze ze poszlam bo okazalo sie ze moje jajnikiwcale nie mialy zamiaru jajeczkowac ...
Teraz będzie już z górki;-)

A u mnie żadnych oznak ciąży, temperaturka od dwóch dni 36.8. a to już 7 dzień po owu, dwa dni jeszcze wcześniejsze temp. 36.7 , nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie mam wstrętu do zapachów, potraw, ani braku apetytu.... NIC NIC NIC:-( poprostu NIC:-:)nerd::-(
Spokojnie nie zawsze występują objawy ciążowe, poczekaj spokojnie do terminu @.

Wlasnie wczoraj o tym myslalam i doszlam do wniosku, ze moze lepiej nie... mam tu laboratorium pod domem (doslownie 0.5 minuty), ale robia badania tylko do 9... moze jutro rano sie wybiore? Jak sadzisz, warto? A moze jednak poczekac do 11.11?... Prosze, doradz!
Poczekaj:tak::tak: Ja zawsze robiłam betke 14 dni po owulce.

Witam dziewczynki! dzisiaj mam urlop więc będę mieć czas na nadrobienie zaległości na BB, a tymczasem życzę miłego dzionka.
:-D:-D
Witaj:-) i zaglądaj częściej:tak:

Jutro mnie pewnie nie będzie to chciałam dziś kochana Lilu złożyć Ci życzenia
"Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
"

ciete.jpg

tort_gruszkowy.jpg

reklama
Ja też juz sie powolutku rzegnam bo jutro z rańca wyjeżdzam do tesciow na 4 dni
wiec tez mam dla Liluni naszej kochanej juz zyczonka :
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
papapa dziewczynki ;-)

Załączniki

• 41799_128x128.jpg
    41799_128x128.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 82
  • s_464.jpg
    s_464.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 39
Do góry