reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dzieńdoberek:-)
Eve może i fasolką zalatywało :sorry2: ale rano już temperaturka 36,7 to pewno dzisiaj @ zawita u moich bram. O dziwo nie czuje rozpaczy i żalu.;-)
Wieczorem poczytam troszeczkę co tam dziewczynki naskrobałyście. teraz uciekam do pracy. Miłego dnia.:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

reklama
katiuszka ja mojemu nie mówiłam ani o dniu owu ani o dniu testu....po prostu wtedy kiedy mogłam i chciałam go zbałamuciłam :-)...a 2 tyg potem zrobiłam test i wyszły mi II...był miło zaskoczony :-)...bo staranka były 1 x w cyklu tylko (jedyne o czym mu wspomiałam to o tym by się za bardzo nie nastawiał ....)

Ja swojemu kilka dni temu też mówiłam że boli mnie brzuch jak na @ więc chyba nici ale on wczoraj kupił mi test a dzisiaj chyba bardziej się tym przejął niż ja. Może powinnam pomyśleć nad miłym wieczorem we 2 by mu rozczarowanie złagodzić no chyba że jeszcze dzisiaj @ przyjdzie to chyba będę udawała, że dobrze sie czuję.

Ja tez mojemu powiedzialam o bolach i to on zarzadzil pierwszy test w zeszla sobote. To on powiedzial, ze mam isc do gin... Nie wiem czy powiem mu o nastepnych testach. Ciagle mysle o dzidzi, przegladam fora, czytam, nie umiem sie zajac czyms innym - i miedzy innymi dlatego tak mi smutno kiedy mysle, ze test moze wyjsc negatywnie i przyjdzie @ ;((( a najgorzej, ze u nas nie wchodzi w gre staranie sie, jesli teraz sie nie udalo :(((((((

no to kochane robimy przerwe w mysleniu o bąbelkach !!!!!:-D
..Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem. Wchodze do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wscieklą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowalam, ze moj maz się obudzi przy tym kukaniu, dokonczyłam sama kukac jeszcze 9 razy... Bylam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaz pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do glowy - po prostu uniknęłam awantury z męzem... Szybciutko połozyłam się do łozka, mysląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha
.Rano, podczas śniadania, mąz zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. 'Oh, jak dobrze, jestem uratowana....' - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Moj maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: 'Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką'. Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak A dlaczego, kochanie?' A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O *****!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać........

no to kochane robimy przerwe w mysleniu o bąbelkach !!!!!:-D
..Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie uśmiałam :-D:-D:-D
Super historyjka:-):-):-)

Witam wsztstkie starajace sie. Jestem nowa i tak jak wiekszosc dziewczyn staram sie o kolejna dzidzie,bo mam 5-letnia corcie i czas na kolejne bobo. Narazie mamy za soba 2 proby i wiem ze to niewiele ale mimo wszystko mam dola,myslalam ze tak jak przy pierwszej ciazy uda sie za 2 razem,zastanawia mie czy to ze przez te 5 lat stosowalam rozne metody antykoncepcii ma jakes znaczenie,ostatnio przez rok mialam spirale,jak myslicie.

Eve dobre jak kiedyś pierwszy raz to czytałam to oplułam monitor kawą ze śmiechu :)
ja placze ze smiechu za kazdym razem jak to czytam! dziala wyobraźnia :-D

Witam wsztstkie starajace sie. Jestem nowa i tak jak wiekszosc dziewczyn staram sie o kolejna dzidzie,bo mam 5-letnia corcie i czas na kolejne bobo. Narazie mamy za soba 2 proby i wiem ze to niewiele ale mimo wszystko mam dola,myslalam ze tak jak przy pierwszej ciazy uda sie za 2 razem,zastanawia mie czy to ze przez te 5 lat stosowalam rozne metody antykoncepcii ma jakes znaczenie,ostatnio przez rok mialam spirale,jak myslicie.
Witaj !!! i nie smutaj sie!!! organizm napewno musi dojsc do siebie bo spirali!!!;-) zycze szybkiego zafasolkowania!

reklama
Witam dziś wszystkie staraczki
Eve84 ale się usmiałąm aż sie popłakałam ale poprawiłaś humor dla mnie dziś z rana :-D:-):-D:-):-D:-).

Do góry