reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

pysia510- kochanie i tobie sie uda i niedlugo nie bedzie 1:0 a 8:0 hehe:-D PCO przegra z kretesem... i niech wszytskie @ spadaja w buraki, a niech przyjdzie malenstwo:laugh2:
ja cos mmam nie najlepszy humor... humor mam ponizej stanu normalnego jeszcze nie stan krytycznya le jest zle...:( juz nie pamietam kiedy mialam dobry nastroj...:(:baffled:

reklama
Tikanis zdjęcie maleństwa z usg to chyba najwspanialsze zdjecie jakie tlko można sobie wyobrazić, a napewno najbardziej wzruszajace i wyciskajace łezki szczęścia. Garulacje jeszcze raz Kochana, ach moze i my ( inne PCO-wiczki) tez doczekamy sie naszyh maleńkich skarbeczków:tak::happy::tak: a tym czasem cieszymy sie twoim szczęscie. Mozna powiedzieć Tikanis : PCO ---- 1 : 0 i tak trzymaj:-):-):-)

mgk GRATULUJĘ i mocno trzymam kciuki zeby wszstko było dobrze, uważaj na siebie i dbaj dbaj dbaj ile sie da.

niunia27 słyszałam, ze na poprawę jakości plemniczków wpływa jeszcze zimna kapiel ,luźna bielizna ....
jestem taka roztargniona ze zupelnie zapomnialam podziekowac Wam:tak: jestescie kochane i nie ma tak:rofl2: niedlugo podzielicie moj los

Witajcie dziewczyny...
Napisałam się własnie i wykasowałam niechcący całego maila.....:angry::rofl2:.. no to jeszcze raz....:-D
Mgk i Mes 28 gratulacje, życze spokojncyh i zdrowiutkich 9 miesiecy:tak:;-)
Imagination cieszę się, ze lekarz Cię uspokoił, spokojnego powrotu do domku;-)
Niniua27 mogą to być równie dobrze plamienia implanatcyjne:tak:, ja bym zrobiła test skoro minął termin @, powodzenia:tak:
Agalotta ból brzucha i jajaników absolutnie nie wyklucza ciąży....;-) trzymam kciuki żeby wyszły Wam piękne kreseczki z Agą00782

A ja dzisiaj zrobiłam kontrolnie betę czy przyrasta... wczoraj 43,5 a dzisiaj 102:-)
bardzo się cieszę.....:-)

Kochane miłego wieczorku:tak:

kuuuurde, ale sie właśnie zmartwiłam :-(
Ja mam krew plusową, mój T minusową i... może być konflikt serologiczny jeśli dziecko odziedziczy Jego krew :-( Myślę, że w badaniach krwi by już chyba wyszło, czy jest konflikt czy nie... Muszę wypytać o to ginekologa, bo się martwię...
Mój T mówi, ze jak przy pierwszym dziecku jest konflikt, to z kolejnym może być problem i ponoć może to trwać do 15 lat zanim będziemy mieć kolejne dziecko...
Boję się :-:)-:)-(
Co robić??????:-:)confused::-:)confused::-:)confused::-:)confused:
koleżanko nie przejmuj się tym są na to odpowiednie leki w razie czego przyjmowane w ciąży a i dziecko po porodzie dostaje lek ( zastrzyk) Ja mam gr krwi z minusem a mąż z plusem. w ciąży nic mi nie było a po ciaży dziecko w szpitalu dostało profilaktycznie zastrzyk. I jak fajnie wyszło że od męża dostał własnie tego + a ode mnie 0( mam RHO-). Co do kolejnych ciąż nie wiem bo jestem na etapie czekania na testowanie czy jestem w tej 2 ciąży.

gratulacje kochana :-):-):-)
jak masz jeszcze chwilke daj tylko znac jak dlugo trwa u ciebie cykl i czy mialas jakies
objawyy[/
Cykl trwa 28 dni, no i jak pisalam wczesniej mam klucie w dole brzucha, i piersi zrobily sie jakby pelniejsze. wczesniej przed okresem bolaly ale nie byly takie okragle:blink:

bardzo sie ciesze nie moge sie juz doczekac i chyba bede testowac wczesniej (normalnie powinnam 11) tylko nie wiem czy wtedy jest 100% pewnosci co do wynikow

bardzo sie ciesze nie moge sie juz doczekac i chyba bede testowac wczesniej (normalnie powinnam 11) tylko nie wiem czy wtedy jest 100% pewnosci co do wynikow
ja powinnam testowac w sobote, ale czulam juz wczoraj ze cos sie dzieje. A testy pokazuja hormon ktory wytwarza sie w czasie ciazy wiec jak jestes to powinien pokazac. moj gin mowil ze stezenie tego horm pojawia sie w moczu po oklolo 7 dniu od zaplodnienia. u mnie to juz 15 dzien dzisiaj. :tak:

reklama
ja zrobilam 2 testy oba sa pozytywne. w zapasie mam jeszcze jeden ale zrobie go w dniu spodziewanej mies. dla pewnosci. jak trzeci bedzie na plus to chyba zwariuje:rofl2: TRZYMAM ZA NAS NAS KCIUKI:tak:

Do góry