reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

:-)Witam nowe dziewczyny i gratulacje tym z II kreseczkami:-D
Ja od wczoraj w tym cyklu po raz drugi mam objawy jak na @. Dzisiaj mam jakieś plamienia - takie dziwne w kolorze cappuccino (sorki za porównanie ale nic nie przychodzi mi na myśl) Jak w weekend @ nie będzie to zrobię test. Nie chce wcześniej, bo po co kolejne zawody niepowodzeń i strata kasy....
Zastanawiam się czy mój M nie jest trochę osłabiony. Może znacie jakąś dietę dla mężczyzny aby jego produkt był bardziej wartościowy. Wiem że nie może przegrzewać klejnocików i na tym ma wiedza się kończy....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale ktory to jest dzien cyklu ?

reklama
w.kropeczko dziękuje za zainteresowanie, ja ostatnią miesiączkę miałam prawidłowo miesięc temu, po miesiączce w 11dc poszłam do gina i stwierdził brak owu robiąc usg bo powiedziała że nie mam pęcherzyka dominującego ale owu mam 16-17dc (tak mi się wydaje) więc pęcherzyk miał jeszcze czas aby urosnąć. Ale skoro nie było owu to myślałam że może teraz nie będzie miesiączki bo nawet objawów nie mam. A o takim szczęściu jak fasolka to nawet nie robię sobie teraz nadzieji, skoro ginka powiedziała nie ma owu to nawet nie myslałam o fasolce choć przytulanki były w terminie owu.

Tikanis zdjęcie maleństwa z usg to chyba najwspanialsze zdjecie jakie tlko można sobie wyobrazić, a napewno najbardziej wzruszajace i wyciskajace łezki szczęścia. Garulacje jeszcze raz Kochana, ach moze i my ( inne PCO-wiczki) tez doczekamy sie naszyh maleńkich skarbeczków:tak::happy::tak: a tym czasem cieszymy sie twoim szczęscie. Mozna powiedzieć Tikanis : PCO ---- 1 : 0 i tak trzymaj:-):-):-)

mgk GRATULUJĘ i mocno trzymam kciuki zeby wszstko było dobrze, uważaj na siebie i dbaj dbaj dbaj ile sie da.

niunia27 słyszałam, ze na poprawę jakości plemniczków wpływa jeszcze zimna kapiel ,luźna bielizna ....

Ostatnia edycja:
Agalottko - dzisiaj jest 27 dzień cyklu, zwykle dostaję w 26 dniu a mój przedział cyklu to 24 do 28 dni (przy czym 28 mało kiedy). Może się nakręcam, ale prawdą jest, ze w tym miesiącu przytulanko było od samego okresu a skończyło się niedawno - zdesperowani:-D, od owulacji ciało wysyłał kilka razy sprzeczne sygnały, objawy jak na okres, są jakieś brudzenia (nie jak zawsze wcześniejsze plamienia czerwone) a o dziwo temperaturka nie spada a chora nie jestem.
Jeżeli pomimo tych objawów przyjdzie @:-( to oznaczac będzie że odreagowuje jeszcze odstawienie leków -wspominałam wcześniej, że jestem alergikiem ze skłonnością do astmy, ale to by było dziwne ponieważ, moim zdaniem, prędzej bym zachorowała niż takie coś - a tu nawet głupiego bólu gardła :happy2: pfuj, pfuj......, odpukać w niemalowane:-)
Staram się tak dla męża i dzidzi to powinnam coś dostać w zamian:crazy:

czesc dziewczyny:-):-)
mam pytanie czy bialawo-zolte uplawy polaczone z bolem brzucha i jajnikow (@planowo 11) swiadcza kategorycznie ze nie ma co sie nastawiac:-:)-( ???
dzieki z gory zaa odpowiedz
pozdrawiam

chyba idziemy łeb w łeb z tymi objawami ;-) aj mam to samo co i ty.... dziewczyny sa jeszcze jaies szanse? Temperaturka mi skoczyła do 37,2 :-)

w.kropeczko dziękuje za zainteresowanie, ja ostatnią miesiączkę miałam prawidłowo miesięc temu, po miesiączce w 11dc poszłam do gina i stwierdził brak owu robiąc usg bo powiedziała że nie mam pęcherzyka dominującego ale owu mam 16-17dc (tak mi się wydaje) więc pęcherzyk miał jeszcze czas aby urosnąć. Ale skoro nie było owu to myślałam że może teraz nie będzie miesiączki bo nawet objawów nie mam. A o takim szczęściu jak fasolka to nawet nie robię sobie teraz nadzieji, skoro ginka powiedziała nie ma owu to nawet nie myslałam o fasolce choć przytulanki były w terminie owu.

a może bedzie fasolka :-) one lubią się pojawiać jak sie nikt nie spodziewa :tak::tak::tak:

mes28 i mgk GRATULACJE!!!

Agalottko - dzisiaj jest 27 dzień cyklu, zwykle dostaję w 26 dniu a mój przedział cyklu to 24 do 28 dni (przy czym 28 mało kiedy). Może się nakręcam, ale prawdą jest, ze w tym miesiącu przytulanko było od samego okresu a skończyło się niedawno - zdesperowani:-D, od owulacji ciało wysyłał kilka razy sprzeczne sygnały, objawy jak na okres, są jakieś brudzenia (nie jak zawsze wcześniejsze plamienia czerwone) a o dziwo temperaturka nie spada a chora nie jestem.
Jeżeli pomimo tych objawów przyjdzie @:-( to oznaczac będzie że odreagowuje jeszcze odstawienie leków -wspominałam wcześniej, że jestem alergikiem ze skłonnością do astmy, ale to by było dziwne ponieważ, moim zdaniem, prędzej bym zachorowała niż takie coś - a tu nawet głupiego bólu gardła :happy2: pfuj, pfuj......, odpukać w niemalowane:-)
Staram się tak dla męża i dzidzi to powinnam coś dostać w zamian:crazy:
dziewczyno lec po test i rob:-):-) jestem przekonana ze pojawia sie 2kreski
i gratuluje meza moj juz tego;-);-);-) nie wytrzymuje
jak brdziesz po testowaniu daj znac jak i co trzymam kciuki
chyba idziemy łeb w łeb z tymi objawami ;-) aj mam to samo co i ty.... dziewczyny sa jeszcze jaies szanse? Temperaturka mi skoczyła do 37,2 :-)

cholerka ja sobie nie mierze temp:-) myslisz ze mozna jeszcze zaczac czy juz po ptokach:-)
to kiedy tesstujemy??:-D:-D

AGAOO782 cos tam u gory pokrecilam wiec pisze jeszcze raz
cholerka ja sobie nie mierze temp:biggrin2: myslisz ze mozna jeszcze zaczac czy juz po ptokach:biggrin2:
to kiedy tesstujemy??:-D:-D

reklama
Boze moje kochane:-) jestem taka szczesliwa:-D sorki ze jestem dopiero teraz ale polecialam jak na skrzydlach z mezem do apteki po drugi test i zrobila zaraz:tak: krecha jak sie patrzy:tak: i do tego mowicie ze test nie klamie:rofl2: bombastycznie. staralam sie [ jak to dziwnie brzmi] troche ponad rok kochane przyszle mamusie:happy:

Do góry