reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie i ja się dopisuje do starających. Jestem mamą 3 letniego Antosia i przyszła pora na starania o drugie dziecko. Od kilku dni nie mogę sobie miejsca znaleźć 7 listopada lub 8 testuję. Moje pierwsze przeczucie mówiło, że jestem w ciąży ale dzisiejsze pobolewanie brzucha mówi chyba się nie udało. Jak wy sobie radzicie z tym oczekiwaniem.?

ja sobie nie radze :(
jak tylko wredna @ przychodzi to dolinka na maksa, rycze i rycze
ciezko tak czekac
ale z dziewczynami na forum latwiej ;)
dzieki laseczki ze jestescie :)

reklama
Witam dziewczynki :))))

Wreszcie chwilka na napisanie czegoś :tak: czytam was codziennie ale siły na odpisanie nie ma :sorry2:
Dzisiaj też dość ogólnie będzie :zawstydzona/y: GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM !!! :-D trzymam mocno kciuki za starające się i niedługo testujące :tak::tak:
Jak będę miała wolną chwilkę to odpisze trochę bardziej indywidualnie :tak:

Pozdrawiam was cieplutko :-D buziam ;*******

2_642.jpg

Dziewczyny może My coś źle robimy ??? :-)
Ale uśmiałam się :-D:-D:-D Rewelka

Cześć laseczki;-);-)
Ja idę dzisiaj kupić test i co ma być to będzie zrobię go jutro rano i napisze po południu co mi wyszło. Mój M mówi że to już ale ja muszę sama sprawdzić:tak::tak:
Miłego wieczorku:-)
Zaciskam mocno kciuki i czekam na dobre wieści!

Adolfinko owocnej nocki życzę!

U mnie M też bardzo ciekawski i czasem przez ramię zagląda! Cóż faceci juz tak mają!:-D
Pozdrawiam dziewczynki

Dobrywieczork:-)
Mój mąż tak mnie błagał rano bym zrobiła test - że zrobiłam, i jedna kreseczka:sorry2:
Zagląda do mojego notesu i stwierdził, ze dwunasty dzień miną wczoraj a u mnie @ brak to może test coś pokaże....
Facet biedny nie może się doczekać!
Mnie tak wszystko boli i temperaturka nie spada, grypy nie ma, nie mam pojęcia o co chodzi. Może wredna @ przyjdzie później. Po odstawieniu tabletek wszystko możliwe. Ostatnio gin powiedział, ze jaszcze może mi się wszystko tam reguluje.
Pysiu i adolfino - ja torbiele miałam rozbijane lekami, bardzo silne ale skuteczne. Już cztery lata mam spokój. lekarz powiedział, ze przy tak wysokim ryzyku w rodzinie zachorowań na raka woli by tego nie było.
Pysia - co do bocianów, u nas na wiosnę było ich sporo ale bez efaktów, a ja tak bardzo chciała bym dać mężowi na urodziny 06.12. test pozytywny, albo bucika......:blink:

Dziewczyny,czy ktoras z was moze mi wyjasnic,o co chodzi w tym rosyjskim tescie ciazowym?przeciez to jest jakas kompletna bzdura!!!:angry:kto to wymyslil?
glupie to strasznie, ja raz bylam w ciazy raz nie hehe nawet bezdotykowo dzialalo:-D

ja sobie nie radze :(
jak tylko wredna @ przychodzi to dolinka na maksa, rycze i rycze
ciezko tak czekac
ale z dziewczynami na forum latwiej ;)
dzieki laseczki ze jestescie :)
podpisuje sie pod tym czerwonym, hehe tez bez foum bym chyba umarla

Dobrywieczork:-)
Mój mąż tak mnie błagał rano bym zrobiła test - że zrobiłam, i jedna kreseczka:sorry2:
Zagląda do mojego notesu i stwierdził, ze dwunasty dzień miną wczoraj a u mnie @ brak to może test coś pokaże....
Facet biedny nie może się doczekać!
Mnie tak wszystko boli i temperaturka nie spada, grypy nie ma, nie mam pojęcia o co chodzi. Może wredna @ przyjdzie później. Po odstawieniu tabletek wszystko możliwe. Ostatnio gin powiedział, ze jaszcze może mi się wszystko tam reguluje.
Pysiu i adolfino - ja torbiele miałam rozbijane lekami, bardzo silne ale skuteczne. Już cztery lata mam spokój. lekarz powiedział, ze przy tak wysokim ryzyku w rodzinie zachorowań na raka woli by tego nie było.
Pysia - co do bocianów, u nas na wiosnę było ich sporo ale bez efaktów, a ja tak bardzo chciała bym dać mężowi na urodziny 06.12. test pozytywny, albo bucika......:blink:
niektorym tescik wychodzi w 15 dpo, po terminie @ wiec spokojnie wytrzymaj jeszcze ze 2 dni , trzymam kciuki

;-)

moj M tez mi ciagle zaglada bo co mozna tak pisac sie dziwi, ale jakos nie lubie jak zaglada

reklama
Adolfinko ja już działam od kilku dni!:-D W listopadzie musi nam się udać! A co:-D W końcu święta juz tuż, tuż więc marzenia się spełniają....

Do góry