adolfina
Fanka BB :)
hm moze faktycznie cos nie tak i ja robie hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zajefajne!!!!:-d:-d:-d![]()
dziewczyny może my coś źle robimy ??? :-)
Napisz koniecznie.Cześć laseczki;-);-)
Ja idę dzisiaj kupić test i co ma być to będzie zrobię go jutro rano i napisze po południu co mi wyszło. Mój M mówi że to już ale ja muszę sama sprawdzić
Miłego wieczorku:-)
kciuki zacisniete:-)Cześć laseczki;-);-)
Ja idę dzisiaj kupić test i co ma być to będzie zrobię go jutro rano i napisze po południu co mi wyszło. Mój M mówi że to już ale ja muszę sama sprawdzić
Miłego wieczorku:-)
a moj m caly czas sie dopytuje o nick´a i bardzo sie wkurza ze nie chce mu powiedziec o co tu chodzihaha a myslisz ze ja w jakiej wodzie kompana? ja po 3 cyklu stwierdzilam ze nieplodna jestem hehe , podziwiam dziewczyny ktora staraja sie po kilka lat ja juz bylam sklonna do osrodka adopcyjnego sie udac, wiem co znaczy to wszystko w okolo zwlaszcza po moich przejsciach , kazda reklama, film z dziecmi to rycze sobie pocichutku by nikt nie widzial a w kolo tylko slysze ze ta urodzila tamta zaszla , wiem co to znaczy , latwo mi pocieszac choc samej tak samo ciezko to znosic , doradzam ci tylko spokoj bo wiem jak wielkie jest rozczarowanie potem. lepiej sie wylaczyc na te 2 tygodnie do terminu @ ale wiem ze to strasznie trudne
cierpliwosci i II kreseczek zycze ci z calego serca
a co do facetów to moj by chyba oszalal jakbym mu wszystko mowila co tu pisze, tak chyba latwiej bo my sie akurat rozumiemy a oni to inny swiat
no to gratulacjeCzesc dziewczynki
A ja oczywiscie nie wytrzymlam i zrobilma test i sa moje dwie wymarzone kreseczki)))))))))) mam nadzieje, a nawet jestem pewna, ze tym razem wszystko bedzie ok
![]()
a moj m caly czas sie dopytuje o nick´a i bardzo sie wkurza ze nie chce mu powiedziec o co tu chodzi
zasugerowalam zeby wszedl na jakies "meskie" forum
ale jak przemyslalam sprawe to chyba nie jest dobry pomysl co wy na to
Mój chce żebym mu chociaż posty swoje czytała, dobre żartyskubaniec mi przez ramię czasem zagląda jak piszę.
Dziękuję dziewuszki za słowa pocieszenia. Szczerze mówiąc rano byłam w bardzo złym humorze nie miałam w ogóle chęci na nic :-( ale ukochany mnie pocieszył, powiedział że on bardzo pragnie tego dzidziusia i nie odpuści.:-) Tak więc wkrótce znów zaczynamy starania! :-)