reklama
kinguś
Nie poddam się
Witaj :-)Hej, jestem tu nowa
Przytulam mocnoHejka z rana w niedziele , u mnie dół straszny nie moglam doczekac sie owu staralam sie juz od 12 dc stracilam nadzieje ze owu przyjdzie i przyszła w 20 dc , ale zauwazylam to dopiero dzisiaj i sie zalamalam bo przez to wszystko odpuscilam z przytulankami tz byly tylko raz dzien przed owui teraz znow bede miala zal sama do siebie , ze za szybko sie poddalam , czasem mysle ze ja chyba nie zasluguje na dzidziusia
nie moge trafic z przytulankami a co dopiero zafasolkowac :-
-
-
-(
a do tego snila mi sie moja zmarla coreczka, ze zyla ze byla zdrowa i szukalam dla niej przedszkola, i od rana dzis mialam zly dzien tz smutny
Witaj:-) Ja też jestem po poronieniu teraz czekam na pierwszą @ po zabiegu.Witm!jestem tu nowa mam problem z zajściem ciazy w maju poroniłam! Jest mi okropnie ciezko bo w okolo otaczaja mnie kobiety ciezarne!od 3 miesiecy staramy sie ponownie narazie bez rezultatów!prosze o rady
Dobrze wiem co czujesz.
Będzie dobrze wkrótce na pewno się uda.
Trzymam kciuki za testczuje się jak bym była w ciąży)
wkrótce zrobię test i .. mam nadzieje ze będę przy nadziei)

Listopad będzie Twójno niestety przyszła...
ale trudnomoze w następnym miesiącu nie przyjdzie
![]()

Nie przejmuj się tak chyba robią wszystkie staraczki;-)witam dziewczyny
ja czekam do testowania ok 11 i caly czas doszukuje sie nowych objawow troche boli mnie brzuch piersi jeszcze nie bola (chociaz macam sie co 5 min) tylko ze to sa wszystkie objawy na @ a na ciaze chyba nie zobaczymy
Trzeba jeszcze troszkę poczekać.
A ja jestem na tydzień przed terminem @... więc zaczynam kombinować... jak tu zrobić ten test żeby go nie zrobić?w sensie.... chciałoby się wiedzieć... aż rączki świerzbią do testu a do apteki to bym chyba pofrunęła.... ale wiem za wcześnie... obiecałam sobie że jak nie przyjdzie to zrobię w sobotę albo niedzielę....

Przytulam mocno.Nic z tegoDziś rano dostałam plamienia więc zapewne to miesiączka przyszła jeszcze wcześniej niż powinna. Jestem przeraźliwie zawiedziona.
ALE nie poddaje się !
![]()
Widzę, że większość staraczek chce jednak w listopadzie zafasolkować ;-);-)
Witaj skarbie. Pij herbatkę z miodem i niech przeziębienie sobie od Ciebie idzielilu19, kingus- witajcie kochane
poniedzialek - i musze powiedziec jak ja nie lubie poniedzialkow.. hehehe
nic mi sie nie chce.. matko jedyna jeszcze jakies przezeibienie mnie chwyta , mam nadzieje ze szybko przejdzie.. brrr...narazie kicham i na chwileczki mam katar ktory po chwili przechodzi. hmmm
trzymam kciuki za wszytskie testujace:-)

Ja już w pierwszym cyklu z lekami miałam owulację. A w 3 udało się zajść;-)oby do piatku bo mam wizyte u gina ale czy on mi cos pomozei tak mi to nie wroci owulki pewnie dopiero po jakims dlugim leczeniu oj jestem załamana
Głowa do góry.
Mi się wydaje, że to może być ból poowulacyjny ale lekarzem nie jestem.Dziewczynki ja mam bóle w podbrzuszu od około 10 dni najpierw kilka dnia przed pojawieniem sie płodnego śluzU (który był tylko przez 2 dni) , póxniej w czasie owu teraz jestem już dwa dni po owu i dalej mnie boli z różną intensywnością, może to ma coś wspólnego z PCO ?:--
-(
Momentami ból jest naprawdę dokuczliwy. Poradźcie coś proszę![]()
no cos kiepski twoj wykresik na owulke nie wyglada :-(
Tak swierdzila moja ginka ze nie mam owulki jak bralam przez pierwsze 3 cykle tylko duphaston, pozniej mialam 4 cykle wywolywana owulke clo + pregnyl + duphaston to byla owu potwierdzona przez usg i i mierzylam tempke, teraz mierze tylko czasami tempke i caly czas mam 36.5 i ani drgnie do gory nawet o 1 stopiena dzisiaj mam 55 dc i @ brak
![]()
Ojej Lilu to Ty naprawdę masz kłopocik z tymi cyklami 55 dni? Strasznie długi, kurcze

Wiecie dzis koleżanka mi mówiła, ze spotkała znajomą na cmetrarzu 1 .11. i ta jej lamentowała, ze jest w trzeciej ciaży, była rozczarowana, załamana itd.
A we mnie sie gotowało normalnie, dlaczego to jest takie nesprawiedliwe:-

A za dzidzię oddałybyśmy wszystko......

Niektórzy nie doceniają i nie ciesza sie tym co mają

Lilu19
Fanka BB :)
Ojej Lilu to Ty naprawdę masz kłopocik z tymi cyklami 55 dni? Strasznie długi, kurczei to po takiej kuracji - hmm....
kiedys mialam cykl 150 dniowy

pysia510- kochanie a na co ta malina zapobiegawczo ale przeciw czemu???bo jakos nic mi sie nie wiaze,, bo ostatnio o czym pisalam to dusznosci..hmmmm o co ci chodzilo z tym zapobiegawczo??
tikanis ja myślałam, że ciebie bierze przeziębienie

Lilu 150 CYKL to trwał prawie pół roku, nie do wiary

Ostatnia edycja:
Lilu19
no niestety kochana :-Lilu 150 CYKL to trwał prawie pół roku, nie do wiary
adolfina
Lilu a czemu dalej nie jestes pod kontrola lekarza tz czemu zaprzestałas brania leków na owu??
Pysiu temat niechcianych ciaz to dla mnie temat na ktory brak mi juz calkiem słów i sily , zbyt wiele w tej tematyce w zyciu spotkalam niesprawiedliwosci , nie mam juz nawet sily na dyskusje i zastanawianie sie dlaczego tak jest , moze poprostu tylko jedno na mysl mi przychodzi ze nas to nauczy kochac te upragnione dzieciaczki i doceniac jak sie juz wkoncu doczekamy ;-)
Pysiu temat niechcianych ciaz to dla mnie temat na ktory brak mi juz calkiem słów i sily , zbyt wiele w tej tematyce w zyciu spotkalam niesprawiedliwosci , nie mam juz nawet sily na dyskusje i zastanawianie sie dlaczego tak jest , moze poprostu tylko jedno na mysl mi przychodzi ze nas to nauczy kochac te upragnione dzieciaczki i doceniac jak sie juz wkoncu doczekamy ;-)
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć dziewczynki,
moja Daria ma anginę
, na szczęście antybiotyk dziala i już nie ma tak wysokiej gorączki.
Witajcie :-)
no wreszcie..., tyle, że jednak inicjatywa znowu musiała wyjść od Ciebie ;-)
witajcie :-)
buuuu, no szkoda :-(, ale kto wie, może w nastepnym cyklu?
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za Wasze teściki
moja Daria ma anginę

witm was drogoe pani... chcialabym sie do was zapisac i prosic o jakies rady od 7 miesiecy staramy sie o dzidzie z mezem i nic![]()
Witam wszystkie staraczki jestem tu nowa mam adres dla Gemini25 sama robilam tam badania poniewaz to laboratorium czynne jest nawet w soboty bardzo mila obsluga i wiekszosc badan dostaje sie w przeciagu 24 godz niestety jest to troszke kosztowne za grupe krwi moja i mojego meza plus moja morfologia 65 funtow wiem ze badania na hormony sa drozsze wracajac do tematu staran wlasnie dostalam @ i teraz bedzie to nasz drugi miesiac staran)) pozdrawiam wszystkich:
Witajcie :-)
z mezem tez juz zgoda.. przytulilam sie do niego i zmiekl.. wiec juz cala szczesliwa jhestem![]()
no wreszcie..., tyle, że jednak inicjatywa znowu musiała wyjść od Ciebie ;-)
Hej, jestem tu nowa
Witm!jestem tu nowa
witajcie :-)
no niestety przyszła...
ale trudnomoze w następnym miesiącu nie przyjdzie
![]()
Nic z tegoDziś rano dostałam plamienia więc zapewne to miesiączka przyszła jeszcze wcześniej niż powinna. Jestem przeraźliwie zawiedziona.
ALE nie poddaje się !
![]()
buuuu, no szkoda :-(, ale kto wie, może w nastepnym cyklu?
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za Wasze teściki

Lilu19
Lilu a czemu dalej nie jestes pod kontrola lekarza tz czemu zaprzestałas brania leków na owu??
mialam wywolywana owu 4 razy a mozna do 6 razy wiec zostawilam 2 cykle na pozniej tz. po Hsg a ze dopiero w polsce bede w maju i wtedy wykonam hsg to mam taka przerwe w leczeniu...
reklama
Dziewczynki a pisałyście juz do Św. Mikołaja, bo słyszałam, ze u kogo zawiodły bociany w tym roku, to można sie w tej sprawie odwołać do Św. Miłołaja, on już szykuje listy prezentów co dla kogo, a jeśli chodzi o fasolki to tylko trzeba wpiać ile ma ich byc, a z bocianami Mikołaj sie policzy tak blizej wiosny. :-);-);-)
;-);-):-)
Wspominał też, cos o mieszkanku dla Imagination ;-):-);-)

Wspominał też, cos o mieszkanku dla Imagination ;-):-);-)