elisabeth
Październik '06 i '09
Witam...
mnie pobolewa podbrzusze, jak na @... bleee... a to jeszcze tydzień...
i też termin @ mam na 7-8 listopada, to trochę nas będzie...
Mam pytanko- jak odstawię luteinę to @ powinnam dostac od razu czy może przyleźć z opóźnieniem?
Buźka dla Was
mnie pobolewa podbrzusze, jak na @... bleee... a to jeszcze tydzień...
i też termin @ mam na 7-8 listopada, to trochę nas będzie...
Pysiu nie ma za co...Artykuł jest naprawdę swietny dzięki za link, chyba powinna go przeczytać kazda z nas;-). Goraco Polecam:-):-):-)
Dziękuje Elisabeth![]()
Calla ja w tym cyklu biorę Luteinę 50 podjęzykową, biorę ja po jednej tabletce, rano i wieczorem... dostałam ją na wydłużenie drugiej fazy cyklu...Ja dzisiaj byłam z wynikami progesteronu u gina, mam w dolnej granicy normy... dostałam luteinę do brania... dziewczynki czy któraś z Was brała i może mi coś więcej na ten temat napisać .... proszę....
Calla od luteiny mozna utyc , ale i schudnąć, przynajmniej tak jest napisane na ulotce, ja przyjmuje ją teraz 5 dzień i nie widzę jak na razie róznicy...Kobietki właśnie przeczytałam ze od luteiny można utyć?..Czy któraś z Was może tego do świadczyła? Czy raczej chodzi o zatrzymanie wody w organizmie...? ....
![]()
To faktycznie kiepsko z tymi lekarzami, ale o invicta w Gdańsku to gdzies słyszałam, że są dobrzy, więc może wrato spróbowac i poswięcić tych kilka dni.Kinguś, elisabeth niestety mieszkam w małej miejscowości gdzie mamy tylko lekarza rodzinnego i to wszystko, najbliższy przyzwoity gin to Elbląg lub Gdańsk, wybrałam gdańską klinikę invicta ale zapewne jak zafasolkuje to będe musiała poszukać gina w Elblągu ( mam nieco bliżej bo 60 km) bo tam porodówki mają dobrą opinie.
Mam pytanko- jak odstawię luteinę to @ powinnam dostac od razu czy może przyleźć z opóźnieniem?
Buźka dla Was