reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Dzień dobry dziewczyny, mam pytanie
icon5.gif
o owu, wcześniej używałam plastrów anty, od czterch miesięcy nic nie używam, a to mój pierwszy miesiąc prób. Cykle zawsze miałam 28 dniowe (z plastami i bez) ale ostatnia @ przyszła po 33 dniach:confused:. Nigdy nie obserwowałam cyklu i nie mierzyłam temp, czy jest jakis sposob, żeby rozpoznać owu juz w tym cyklu, nie robiąc testów?

icon5.gif
o owu, wcześniej używałam plastrów anty, od czterch miesięcy nic nie używam, a to mój pierwszy miesiąc prób. Cykle zawsze miałam 28 dniowe (z plastami i bez) ale ostatnia @ przyszła po 33 dniach:confused:. Nigdy nie obserwowałam cyklu i nie mierzyłam temp, czy jest jakis sposob, żeby rozpoznać owu juz w tym cyklu, nie robiąc testów?
Mierzenie temperatury i obserwowanie śluz itp trzeba zacząć od początku cyklu a tak w środku to chyba tylko można usg zrobić.

No tacy już są Ci nasi mężczyźni. A pieska na pewno bardzo lubi tylko oni czasem tego nie okazują.
niom on jest troszke z innej beczki ... wychowany na wsi na warmi :sorry2: wiec i tak wielki postep ze w ogole mamy psa i moze on spac w domu :-D ale juz dobrze jest :sorry2: ... no i chyba go lubi ;-)

mój ma tak samo :tak:, kup sobie nowe butki na poprawe humoru :-)
no juz o tym myslala ale dla zatarcia sladow kupie je na wiosne :-D

Nie przejmuj sie nic kochana,faceci przeciez sa z marsa.my za to wszystkie tutaj z WENUS wiec jestesmy z toba .sciskam!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
dzieki kochana jestes :tak::tak::tak: to fakt faceci na bank sa z innej planety!!! jak nie z innego ukladu slonecznego :-p

oj Kinguś już się poprawiam:tak::-D oto porcja świerzuteńkich fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
łapcie kochane ile wlezie:-)
buuu.... nie zalapalam sie!!!! :-( plose o jesce ;-)

Mam ;-);-);-);-) znowu pierwsza? To musi byc jakiś znak :-)
:-D oj tak słonko pewnie bedziesz pierwsza do zafasolkowania!!!! :-D

Hurra!!!!zbiorowa,kontrolowana wpadka gora!!!
to ja też chce :-D

Ostatnia edycja:
icon5.gif

Ja po odstawianiu tabletek anty, małam problem bo tez cykle były rozne i w pierwszym cyklu starań, nic nie robiłam aby wyliczyć owulke tylko poszłam na żywiał licząc że się uda,ale małpa przyszła , w nastepnym miesiący mierzyłam temp i właśnie dzieki temp udało mi sie wyznaczyć owulki i zafasolkować.
Wydaje mi sie że bedzie ciężko tak bez żadnych obserwacji można zawsze spróbować za pomoca kalkulatorów ale one tylko w przyblirzenu podają dzień owul.

reklama
Do góry