reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

:sorry2: kurcze musze leciec bo czeka mnie jeszcze dzisiaj mily malzenski obowiazek i z dolu slysze co chwila MALGOSIU:szok: mam nadzieje Lilu ze popiszemy jutro:tak: caluski

reklama
wiem wiem. bylismy u gina i stwierdzil ze wszystko jest ok, ze wystarczy troche cierpliwosci ale ja juz jej nie mam. starzeje sie czy co?

:sorry2: kurcze musze leciec bo czeka mnie jeszcze dzisiaj mily malzenski obowiazek i z dolu slysze co chwila MALGOSIU:szok: mam nadzieje Lilu ze popiszemy jutro:tak: caluski

A czy gin skierowal was na jakies badania ?? np. dla Ciebie badania hormonow i monitoring cyklu ? a dla meza badanie nasienia ? jezeli nie to popros lekarza o skierowanie na te badania i sama zaproponuj mu monitoring cyklu, dowiesz sie czy napewno wystepuje owulka u Ciebie :blink:
Ok, mykaj do mezusia :-D
Dobranoc....

Kingus, tikanis, pysia,Butterfly i reszte dziewczyn - milej nocki kochane :rofl2:

Ostatnia edycja:
Nie martw się w nastęnym cyklu na pewno się uda :tak::tak::tak:
Nie dziękuje ;-)
Mam taką nadzieję!:-) Nie jestem załamana o dziwo! Mam dużo wiary i siły żeby walczyc w tym cyklu o swoje Szczęście! Martwi mnie tylko ta podwyższona temperatura, bo to normalne nie jest żeby przez tyle dni sie utrzymywała. Niech juz ucieka:wściekła/y:, bo czas przytulanka rozpocząć :-D:-D:-D

Miluśkich snów Lilu

katarzynka1979 ja w tym cyklu wcale nie zauważyłam śluzu, ból owu był w piątek a skok dopiero we wtorek, więc bądź tu mądry ;)

Byłam dziś u lekarza. Potwierdził :-) Ok 3 tydzień. Termin początek lipca. Najważniejsze jest w tej chwili to, że jest we właściwym miejscu. Za tydzień we wtorek mam USG to pewnie dowiem się czegoś więcej. I znów tydzień stresu.

Dziękuję wszystkim Wam za gratulacje i nieśmiało wysyłam świeżutkie fluidki ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
A czy gin skierowal was na jakies badania ?? np. dla Ciebie badania hormonow i monitoring cyklu ? a dla meza badanie nasienia ? jezeli nie to popros lekarza o skierowanie na te badania i sama zaproponuj mu monitoring cyklu, dowiesz sie czy napewno wystepuje owulka u Ciebie :blink:
Dobranoc....

Kingus, tikanis, pysia i reszte dziewczyn - milej nocki kochane to jeszcze ja;-) udalo mi sie jeszcze wymknac na chwile;-) nie nie dal nam skierowania zadnego i na nic. polecil tylko testy owulacyjne i na razie tego sie trzymamy

Dobranoc....

Kingus, tikanis, pysia,Butterfly i reszte dziewczyn - milej nocki kochane :rofl2:
no i zapomnialam dodac ze owulacja jest ale fasolki nie:no:

to jeszcze ja;-) udalo mi sie jeszcze wymknac na chwile;-) nie nie dal nam skierowania zadnego i na nic. polecil tylko testy owulacyjne i na razie tego sie trzymamy[/font]

W takim razie radzilabym Ci zmienic gina bo na jakiej podstawie on twierdzi ze wszystko jest ok skoro nie zrobil nawet podstawowych badan takich jak badania hormonow,badania nasienia i monitoring cyklu ktore powinno sie wykonac po roku nieudanych staran :wściekła/y:
a dwie kreski na tescie owulacyjnym wcale nie musza oznaczac zblizajacej sie owulki, bo pozytywne testy owu wychodza tez przy podwyzszonym hormonie LH w oragnizmie :angry: ja tak mialam testy owu wychodzily pozytywne a owulki ani slychu ani widu...

Ostatnia edycja:
Byłam dziś u lekarza. Potwierdził :-) Ok 3 tydzień. Termin początek lipca. Najważniejsze jest w tej chwili to, że jest we właściwym miejscu. Za tydzień we wtorek mam USG to pewnie dowiem się czegoś więcej. I znów tydzień stresu.

Dziękuję wszystkim Wam za gratulacje i nieśmiało wysyłam świeżutkie fluidki ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeszcze raz G R A T U L U J E :-)
i jestem pierwsza po swieziutkie fluidki :rofl2:

Jeszcze raz MILEJ NOCKI DZIEWCZYNKI .

Ostatnia edycja:
Hejka staraczki, dzięki za powitanie, mieszkam we włoszech i tutaj przed trzydziestką dziecko co najwyżej się przytrafia. A ja mam 24 lata, prawie dwuletniego synusia i baaardzo chciałabym jeszcze... Tyle, że nie bardzo mam z kim pogadac, bo moje przyjaciółki nie rozumieją (bo przecież wystarczy jedno, bo za wcześnie itp):no:.Fajnie jest wiedzieć, że ktoś w dzisiejszych czasach chce mieć dziecko i zrobi wszystko, żeby zobaczyć TE dwie kreski na teście.
Może mi ktoś powiedzieć jak prawidłowo mierzyć temperaturę?? I gdzie??
Z góry dziękuję:-)

Napisał Gemini25
kingus- ja nikomu nie bronie szczescia, ja jej zycze z calego serca jej dziecka. ja w wieku 25 lat, z marnym groszem przy duszy staram sie o dziecko, a ona 10 lat nie chciala tego szczescia, dopiero teraz jej sie zapragnelo.dlatego teraz tak sie rozpisalam, zeby wyjanic wam ZE NIE JESTEM POTWOREM.

Gemini, nie myślę, że jesteś potworem, mam w rodzinie podobna sytucję i mam takie samo zdanie jak ty na ten temat. :tak:

reklama
nie strasz mnie:baffled: czytalam ze testy owul sa skuteczne. a gin mowi ze na badania bedzie jeszcze pora chodze do niego od kilku lat i myslalam ze mozna mu wierzyc:baffled: kurcze

Do góry