reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Hej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Cześć Dziewczyny! Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ;-) Podczytuje Was czasem bo przywiązałam sie do tego wątku :tak:
hej dziewuszki, zaraz wyjezdzam na romantyczny weekend do spa kurcze trzymajcie kciuki obym trafila w owulke , bedziemy sie przytulac jak tylko sie da tylko oby natura nam pomogla i oby owulka nie przyszla sobie później milego weekendziku i coby w poniedzialek jak wroce bylo pelno fasolek hehe i u mnie jedna
Kochana, zazdrosze Ci wyjazdu... ja dzis wspominałam jak we wrześniu z mężem zrobiliśmy sobie wypad na mazury... ech
Życzę Ci dobrego odpoczynku i oczywiście owocnych starań ;-):tak:
Hej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wow! Gratulacje! Życzę spokojnej ciąży! :-)

pixella77, beta pieknie rośnie! Gratuluję! Trzymam kciu aby wszytko było super! :-)

Imagination, postaraj sie o wyciszenie bo nerwach na pewno nic sie nie uda rozwiązać.. a Tobie i dziecku to szczególnie nie służy. Rozumiem że macie nie za wesołą sytuacje ale jeśli się kochacie to na pewno uda Wam sie przez to przejść. Mam nadzieje ze szybko sytuacja się rozwiąże i znowu będziesz mogła odetchnąć spokojnie. :tak::tak:

tikanis, widzę że idziemy łeb w łeb ;-) Dbaj o siebie Kochana i męża też pogoń ;-):tak:

Kinguś, życzę zdrowia! Teraz jakiś wirus krąży więc trzeba być czujnym! Przed szczepieniem koniecznie się podlecz, żeby sie nie rozłożyć drugi raz.

Dziewczyny życzę Wam wszytskim owocnych starań w ten weekend! Dbajcie o siebie i bądzcie dobrej myśli!:happy: Buziaki!

reklama
Do góry