reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
nenius, pixela77 no niby tak ale ja robiła test przd @ i ta druga była tak dekilatna że jakby prawie jej nie było więc dlatego chciałam się upewnić na 100% ;-)
dzięki dziewczyny za gratulacje,
katarzynka1979 tylko ból piersi jak na @, i się powiększyły ale ja zawsze przed @ mam tak :-).

katarzynak a jak twoje objawy ciazowe? i humor? lepiej? juz jesteś spokojniejsza po usg?
No cóż, u mnie brak objawów... ale pocieszm sie ze nie każdy musi mieć mdłości w ciaży :baffled: chyba... Troche bola mnie piersi ale raczej niebardzo... Poza tym jestem zmeczona i spiaca i czesciej sikam... nic szczególnego... Odechciało mi sie totalnie chodzic do pracy bo tam mnie wszytscy wkurzaja, byle co wyprowadza mnie z równowagi... poza tym nie mam juz siły wstawać o 5 rano!!!! Mam nadzieje ze brak jakis zdecydowanych objawów nie jest objawem czegoś złego:sorry2:
Nastepne badanie mam dopiero w połowie listopada wiec jeszcze strsznie długo musze czekać, szkoda że nie ma jakiejs mozliwość upewnienia sie ze jest ok... :dry:
Na pewno widok malucha i to że słyszałm jego serce uspokoiło mnie troche...
Najważniejsze że zapomniałam już o tych konowałach których spotkałam na samym początku ciąży! brrr:crazy:

A jak Ty sie czujesz? Wszytsko jest w porządku?:blink:

Hej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ale super wieści na koniec tygodnia :-D:-D gratulacje!!!!!!i dzieki za fluidki ;-) dorzucam do sloiczka :-D
kingus robimy sie kolekcjonerkami tych fluidków :-p:-D
milego weekendu dziewczynki :-D

eve84, pysia510, kingus, pixella77- no wlasnie nalezal by mu sie klaps i to porzadny, co do dbana to dba w sensie jak jest ok i mowi ze nie dbam o sibie, ze sie za slabo ubieram ze to i tamto, marudzi jak stara baba,, a jak jest obrazony to radz sobie sama dziewczyno.. ehhh:-( az dzis mi sie chcialo plakac ale tym razem pierwsza nie ustapie.. nawet gdybysmy sie miesiac mieli nie odzywac..

izabell96- gratuluje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
katarzynak83- no heheh a na kiedy masz termin bo chyba na ten co ja,, mi okrteslisli albo 29 maj albo 3 czerwiec - tak czy siak bedzie spod znaku blizniat :-D

imagination, ja myśle w podobnym tonie, więc główka do góry a może ten tydzień odosobnienia, który planujesz pozwoli wam na chwilke wytchnienia i na nowe spojrzenie na wszystkie problemy i trudności ....
Czy będzie tydzień odpoczynku nie wiem, zobaczymy, wszystko zależy od tego jak będzie wyglądał nasz weekend w TM...
Imagination, postaraj sie o wyciszenie bo nerwach na pewno nic sie nie uda rozwiązać.. a Tobie i dziecku to szczególnie nie służy. Rozumiem że macie nie za wesołą sytuacje ale jeśli się kochacie to na pewno uda Wam sie przez to przejść. Mam nadzieje ze szybko sytuacja się rozwiąże i znowu będziesz mogła odetchnąć spokojnie. :tak::tak:
Muszę się uspokoić, oboje musimy...
Rozmawiałam z Nim przez tel., powiedziałam co mnie boli, jak zrozumiałam poranną rozmowę itp. Rozpłakałam się solidnie... Długo rozmawialiśmy i wszystko sobie wyjaśniliśmy. I jak zwykle źle Go zrozumiałam i wiele wyolbrzymiłam, ale tak już mam...
Obiecaliśmy sobie, ze juz przestajemy się tym tak zamartwiać, jak widać to nic nie pomaga, a my wariujemy juz z tych nerwów... Obiecał poprawę, choć nie będzie Mu łatwo... Ale zobaczymy...
Oddajemy więc nasz los w ręce Tego na Górze, skoro zesłał nam dzidziusia, chyba nie dopuści, by on cierpiał? Mamy więc nadzieję, ze do marca będziemy już wiedzieli co i jak i daj Boże będziemy już spokojnie gdzieś mieszkać... OBY...

Kręgosłup boli i podbrzusze. Do tego oczy szczypią od łez, ale najważniejsze że jestem już w domu... Za 2h wyjazd do TM...

Dzięki dziewczynki :****

Izabell96 GRATULUJĘ!!!

Hej Dziewczyny :-)
Co tam u Was ciekawego?
Ja jestem taka podnięta, że szok ...oczka mi sie same zamykaja i jestem w stanie zasnac na stojaco...hhhhmmm czy nie popadam w paranoje :sorry2: takie zmeczenie kojarzy mi sie tylko z jednym :-) Musze jeszcze poczekac ok tygodnia i sie dowiem czy fasolina jest czy nie :dry:Chryste wypilam dzis juz trzy kawy i cole i nic...ja chce do lozka!!! a tu mnie czeka jeszcze godzina pracy :wściekła/y:

reklama
Do góry