Glowka do gory PYSIACZKU przesylam ci fluidki,ostatnio duzo ich nalapalam od was.nie placz,tylko sie ciesz,ze masz w zyciu cel,ktory predzej,czy pozniej sie spelni.tym czasem np.zadbaj o swoja urode.zrob cos tylko dla siebie.zasluzylas!!!buziaki i usmieszki.pa!pa!:-):-):-)Hej dziewczynki widzę, ze dziś raczej staraczki odpoczywaja od forum, moze to i dobrze, bo w końcu trzeba tez troszke popracowac nad dzidziusiem z przyszłym tatusiem a nie tylko łapać fluidki choc moim zdaniem fluidki to połowa sukcesu.;-)
U mnie kiepsko z formą i dobrym nastawieniem, od jakiegoś czasu gdy tylko widzę dzieciaczki, mamusie w ciąży, to odrazu łezki płyna same po policzku i koniec nie mam na to rady.
Jak szybko nie zajdę w ciaze to wariatkowo zamiast gabinetu gina
A tak wogóle to wyłapuje wasze pozytywne myslenie, bo tak naprawdę tylko to mi pomaga
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
Cześć słoneczka wy moje
pixella77 nie moge sie doczekać wesci jakies dzisiej nam tu zafundujesz trzymam kciuki!
emma2 ja tez nie raz sie zastanawialam czy to forum to realne jest ;-) nie znam innego miejsca z taka liczba aż tak przychylnych ci osob i to do tego pociesza w każdym temacie nie tylko fasolkowym ;-)
jak dla mnie to juz powinno byc otwarte jakies miejsca odwykowe od BB
witam nowe dziewczynki na forum obyście szybciutko stały sie mamusiami ;-)
a ja jak dalo rade zauwazyc nadal czekam na neta w domku ... jeszcze go nie aktywowali czy jakos tak ... ehhh.... a poza tym weekend mi minol z predkościa światła .. nic nie zdarzylam istotnego zrobic, ale troszke za to odpoczelam przynajmniej tak mi sie jeszcze wczoraj wydawalo a dzisiej juz nie ale to sobie tlumacze ze poniedzialek i dlatego mam nadzieje ze u was lepiej mija poranek!!!
miłego tygodnia zycze baaardzo owocnego!;-)
pixella77 nie moge sie doczekać wesci jakies dzisiej nam tu zafundujesz trzymam kciuki!
emma2 ja tez nie raz sie zastanawialam czy to forum to realne jest ;-) nie znam innego miejsca z taka liczba aż tak przychylnych ci osob i to do tego pociesza w każdym temacie nie tylko fasolkowym ;-)
jak dla mnie to juz powinno byc otwarte jakies miejsca odwykowe od BB
witam nowe dziewczynki na forum obyście szybciutko stały sie mamusiami ;-)
a ja jak dalo rade zauwazyc nadal czekam na neta w domku ... jeszcze go nie aktywowali czy jakos tak ... ehhh.... a poza tym weekend mi minol z predkościa światła .. nic nie zdarzylam istotnego zrobic, ale troszke za to odpoczelam przynajmniej tak mi sie jeszcze wczoraj wydawalo a dzisiej juz nie ale to sobie tlumacze ze poniedzialek i dlatego mam nadzieje ze u was lepiej mija poranek!!!
miłego tygodnia zycze baaardzo owocnego!;-)
Emma2 czytasz w moich myslach, zastanawiałam sie żeby sobie fundnąć może kosmetyczkę.......:-);-):-)
Witam Staraczki moje kochane mam nadzieję, że ten tydzień będzie lepszy, ciekawszy, piekniejszy i jeszcze owocniejszy od poprzedniego:-):-)
Miejsce odwykowe od BB potwierdzam, mój mąż mi kwęczy, że tylko na forum sobie siedzę, no ale jak tu nie czytać, pisac jak to poprostu studnia nadzieji, fluidków, wspieraczek i wogole wszystkiego pozywtywnego...
Pixell77 czekamy na dobre wieści
Witam Staraczki moje kochane mam nadzieję, że ten tydzień będzie lepszy, ciekawszy, piekniejszy i jeszcze owocniejszy od poprzedniego:-):-)
Miejsce odwykowe od BB potwierdzam, mój mąż mi kwęczy, że tylko na forum sobie siedzę, no ale jak tu nie czytać, pisac jak to poprostu studnia nadzieji, fluidków, wspieraczek i wogole wszystkiego pozywtywnego...
Pixell77 czekamy na dobre wieści
Ostatnia edycja:
Witam wszystkie staraczki po weekendzie, mam nadzieję ze dla wielu był owocny;-)
Pixella77-co u ciebie słychać, masz juz dla nas dobra nowinę, trzymam kciuki:-)
Ja mam dziś mega doła i strasznie mnie mdli:-(, siedze w pracy i nic mi się nie chce-chcę do domu.
Pozdrawiam cieplutko:-)
Pixella77-co u ciebie słychać, masz juz dla nas dobra nowinę, trzymam kciuki:-)
Ja mam dziś mega doła i strasznie mnie mdli:-(, siedze w pracy i nic mi się nie chce-chcę do domu.
Pozdrawiam cieplutko:-)
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
witajcie, dawno mnie tu nie było Mam nadzieję że jeszcze ktoś mnie tu pamięta....dużo nowych staraczek przybyło - witam Was wszystkie serdecznie
Ja w weekend miałam mega doła jak z Warszawy na Syberię:;-) ale powoli się podnoszę. NIe wiem w sumie dlaczego mnie tak dopadło... męczą mnie już te testy owulacyjne, staranki niemalże na godzinę... strasznie mnie to stresuje...męża podejrzewam też A im bardziej się chce tym trudniej...
ale dobrze że jesteście Wy - chociaż tu się mogę wygadac....
życzę miłego poniedziałku! i mam nadzieję że dziś na gorum będzie mnóstwo II
Ja w weekend miałam mega doła jak z Warszawy na Syberię:;-) ale powoli się podnoszę. NIe wiem w sumie dlaczego mnie tak dopadło... męczą mnie już te testy owulacyjne, staranki niemalże na godzinę... strasznie mnie to stresuje...męża podejrzewam też A im bardziej się chce tym trudniej...
ale dobrze że jesteście Wy - chociaż tu się mogę wygadac....
życzę miłego poniedziałku! i mam nadzieję że dziś na gorum będzie mnóstwo II
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
No to i ja witam sie poniedziałkowo z moimi e-przyjaciółeczkami.
U mnie weekend zleciał szybciorkiem, jestem jakaś taka zniechęcona do pracy. Spać się chce straszliwie. Mdłości narazie mnie oszczędzają chociaż w sobote było apogeum na zakupach, aż mnie poty oblały, ale za to cycuchy to tak czują grawitację, że szok.
Buziam Was moje Kochane i życzę miłego dzioneczka
Witam nowe staraczki:-)
U mnie weekend zleciał szybciorkiem, jestem jakaś taka zniechęcona do pracy. Spać się chce straszliwie. Mdłości narazie mnie oszczędzają chociaż w sobote było apogeum na zakupach, aż mnie poty oblały, ale za to cycuchy to tak czują grawitację, że szok.
Buziam Was moje Kochane i życzę miłego dzioneczka
Witam nowe staraczki:-)
reklama