small song...oczywiście bete warto zrobic 2 x w odstepach dwu dniowych, wtedy widac jak fasolka przyrasta:-)
w.kropeczka z pleckami lepiej, a może ja juz sie przyzwyczaiłam...
Pixella77 a co to jest ta beta, bo ja zabardzo wtajemniczona nie jestem
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
small song...oczywiście bete warto zrobic 2 x w odstepach dwu dniowych, wtedy widac jak fasolka przyrasta:-)
w.kropeczka z pleckami lepiej, a może ja juz sie przyzwyczaiłam...
No to jutro rano testuje :-).
I napweno napisze jaki wynik. oby II ale bym była szczęśliwa :-)
No to jutro rano testuje :-).
I napweno napisze jaki wynik. oby II ale bym była szczęśliwa :-)
Hej.
Jestem tu nowaale juz mi sie podoba. Mam 4 letniego synka i teraz staram sie o drugie dziecko, co w moim przypadku nie jest latwe bo choruje na Gravesa-Basedowa (nadczynnosc tarczycy) i mam bardzo dlugie i raczej nie regularne cykle. Mam tez jednak duzo wiary ze bedzie ok.
Pysiu -betaHCG -to badanie z krwi - na wykrycie hormonu ciążowego - jest dokladniejsze niz zwykly test ciążowy domowy z moczu. W prawidlowej ciąży - na początku - beta silne wzrasta z dnia na dzien i łatwo można okreslic prawidlowy rozwój ciąży. Czesc lekarzy nie uznaje testów z moczu a kieruja wlasnie na bete, mozna go zrobic tez prywatnie w kazdym niemal labolatorium -jest pewniejszy po prostu i szybciej pokaze ciąże niz zwykly tescik.Pixella77 a co to jest ta beta, bo ja zabardzo wtajemniczona nie jestem![]()
Pysiu -betaHCG -to badanie z krwi - na wykrycie hormonu ciążowego - jest dokladniejsze niz zwykly test ciążowy domowy z moczu. W prawidlowej ciąży - na początku - beta silne wzrasta z dnia na dzien i łatwo można okreslic prawidlowy rozwój ciąży. Czesc lekarzy nie uznaje testów z moczu a kieruja wlasnie na bete, mozna go zrobic tez prywatnie w kazdym niemal labolatorium -jest pewniejszy po prostu i szybciej pokaze ciąże niz zwykly tescik.
Gemini -to jak sie nie obawiasz ze za wczesnie to testuj...a kto wie, moze juz cos wyjdzie??? ale nie przeplacaj na testy digital clearblue, serio -zwykly firstresponse powinien wystarczyc...ta sama dokladnosc bo pytalam w bootsie:-)
kurcze .... ale siuper sie takie rzeczy czytadziekuje!!!
od rau lepiej na serduszku ;-)
a ginusiem sie nie denerwuj za bardzo .... my kobitki lubimy sie same nakrecac ;-) trzymam kciuki i czekam na super wiesci :-)
Madzio1980 jak tam po wizycie, odezwij się do nas...czekamy na dobre wiesci kochana!
Tak mocno trzymam kciuki żeby wszystko było ok u ciebie że aż mnie rączki bolą![]()
Czekam na wiadomość![]()
Madzio1980 i Madziulinka - gdzie są nasze dziewczyny co robią dzisiaj betki i badania??? czekamy na wieści!!!
Witajcie Kochanieńkie
Ależ proszę. Polecam się na przyszłośc
Kochanieńkie moje. Jestem po pierwszej wizycie u gina
. Narazie klinicznie ciąży nie potwierdził bo to dopiero 3 tydzień od zapłodnienia minoł, ale również nie mówił tak jak ta konowałka we wtorek, że pozytywny test to jeszcze nie ciąża
. Wypytał o wszelkie dolegliwości i narazie "słownie" potwierdził, że dzidzia w drodze
. Upławami lekko beżowymi mam się nie martwic, no chyba, że pojawi się w nich krew
. Dostałam skierowanie na badania i następną wizytę mam za miesiąc i wtedy zrobi mi usg:-). Ale ja taki głupolek jestem, że ciągle nie wierzę i jakoś nie potrafie jeszcze szalec ze szczęścia
.
Zielarka witaj! Znalazłaś się w cudownym gronie![]()
Gemini25 -tak to ten test...no ale z tym 6 dni przed to wiesz sama...roznie bywa...ale to to pudelko-takie niby czerwone czy ciemno rozowe z granatowym na gorze paskiem i pisze na nim rzeczywiscie o tych 6 dniach...ale to sie potwierdza w 62% przypadkow, tak pisze w ulotce chyba.w.kropeczka- ten test to wykrywa ciaze 6 dni przed spodziewana @, taki w czerwonym opakowaniu-dobrze kojarze???
gdybym zrobila jutro rano to byloby 3 dni przd @
czyli zrobic jutro? bo na serio jestem w kropce kropeczko co i jak mam z tymi lekami robic itd![]()