reklama
Dziewczyny załamałam się.
Mój brat tydzien temu zaręczył się. Planowali mieć ślub w 2010, ale wczoraj jednak postanowili się pobrać w lipcu 2009 r., a ja na lipiec własnie miałabym termin porodu gdybym teraz zaszła w ciążę i to prawie w tym samym dniu co ślub brata., więc teoretycznie mogłoby byc tak ,że mogłabym nie być na ich uroczystości, a tego bym nie przeżyła.....
Także muszę chociaż o miesiąc przełożyć staranka, to poród by był pod koniec sierpnia.
Każdy ma swoje plany-wiadomo nie będą wszystkiego uzależniać od mojego ewentualnego brzucha, ale kurde dosyć, że będę na weselu z brzuchem, ani się napic ani wytańczyć to jeszcze muszę przełozyc staranka żeby czasem nie rodzić w tym czasie....
Ale mam doła......
Mój brat tydzien temu zaręczył się. Planowali mieć ślub w 2010, ale wczoraj jednak postanowili się pobrać w lipcu 2009 r., a ja na lipiec własnie miałabym termin porodu gdybym teraz zaszła w ciążę i to prawie w tym samym dniu co ślub brata., więc teoretycznie mogłoby byc tak ,że mogłabym nie być na ich uroczystości, a tego bym nie przeżyła.....
Także muszę chociaż o miesiąc przełożyć staranka, to poród by był pod koniec sierpnia.
Każdy ma swoje plany-wiadomo nie będą wszystkiego uzależniać od mojego ewentualnego brzucha, ale kurde dosyć, że będę na weselu z brzuchem, ani się napic ani wytańczyć to jeszcze muszę przełozyc staranka żeby czasem nie rodzić w tym czasie....
Ale mam doła......
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dzień dobedek wszystkim usilnie sie starający.:-)
Nowy Dzień, nowe staranka, nowe szanse i byc może nowe fasolineczki :-):-):-)
Miłego dnia dziewczynki.
jak fajnie zacząć dzień tak słonecznie i kolorowo
miłego ......
Eve84
2 lata przerwy.....
Dzindybry dziewczynki ja mam urwanie glowy w robocie .....
pixella77 super ze juz z toba lepiej
pozdrawiam was wszystkie i zycze milego lekkiego dnia
nie doluj sie slonko !!! ;-) fasolka nie zając nie ucieknie podobna sytuacje miala moja siostra cioteczna miala termin na 28.08.08 a jej siostra rodzona slub 13.09 w efekcie aga urodzila 23.08 i na siostry slubie i weselu byla mimo bardzo dlugiego i ciezkiego pobytu w szpitalu (cesarka) owszem byla na weselu w kratke i napewno nie zaszalala ale byla wiec sie nie stresuj ok co ma byc to bedzie i dacie napewno rade!!!Dziewczyny załamałam się.
Ale mam doła......
pixella77 super ze juz z toba lepiej
pozdrawiam was wszystkie i zycze milego lekkiego dnia
small song
Zaciekawiona BB
Dzień dobedek wszystkim usilnie sie starający.:-)
Nowy Dzień, nowe staranka, nowe szanse i byc może nowe fasolineczki :-):-):-)
Miłego dnia dziewczynki.
Co za optymizm z samego rana :]
Podoba mi się!!! :-)
Ja również mówię "dzień dobry"
Pixella Bardzo sie cieszę, że już lepiej z twoimi pleckami ;-) i, ze powolutku dochodzisz do siebie.
Olcia nie wiem czy przekładanie staranek to taki dobry pomysł, w końcu nie wiesz co bedzie za miesiąc, wiesz jak jest.
A co do dołowania sie to - zapominj - żadnych smutasów, to nie powód do dołowania się:-);-):-)
Olcia nie wiem czy przekładanie staranek to taki dobry pomysł, w końcu nie wiesz co bedzie za miesiąc, wiesz jak jest.
A co do dołowania sie to - zapominj - żadnych smutasów, to nie powód do dołowania się:-);-):-)
oj dziewczynki... fajnie że jesteście gdyby nie wy to pewnie bym już zdołowana chodziła a tak jako tako sie trzymam. Mam troche pecha bo moje cykle mają po 36 dni i strasznie dłuży mi sie czas... no ale co począć
W tym miesiącu "uzbroiłam się" w wisiołka i testy owulacyjne wiec mam cichą nadzieję że się uda
ale do TYCH dni jeszcze duuuuużo czasu...
ech... musiałam sobie pomarudziś troszeczkę, żeby mi się lepiej zrobiło :-)
Buziaczki kochane!:-)
W tym miesiącu "uzbroiłam się" w wisiołka i testy owulacyjne wiec mam cichą nadzieję że się uda
ale do TYCH dni jeszcze duuuuużo czasu...
ech... musiałam sobie pomarudziś troszeczkę, żeby mi się lepiej zrobiło :-)
Buziaczki kochane!:-)
reklama
a i jeszcze o jedną rzecz miałam sie dopytać. Ostatnią @ miałam dosyć dziwną
1 dzień - plamienie ciemno żółte + troszeczke czerwone
2,3 dzień - normalne krwawienie
4 dzień - plamienie ciemno żółte + troszeczke czerwone
5 dzień - nie ma plamienia
co to może być? problemy z hormonami?
1 dzień - plamienie ciemno żółte + troszeczke czerwone
2,3 dzień - normalne krwawienie
4 dzień - plamienie ciemno żółte + troszeczke czerwone
5 dzień - nie ma plamienia