reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Ciąża - marzenie i pragnienie największe na świecie ale czy mozliwe...:-(?

kochana przytulam mocno nie smuc sie :sorry2: wiem ze mozesz teraz myslec " latwo ci mowiec " ale ja wiem co czujesz....
Ja tak samo nieraz mam takie kryzysy psychiczne ze gdybym maiala bran to bym sobie najchetniej strzelila w glowe :-( ale jeszcze daje rade podnosci skrzydla po zalamce psychicznej,chociaz jest to bardzo trudne :tak:

mozliwe,mozliwe! podobno szczęćie przychodzi w naj mniej oczekiwanym momencie....pozdrawiam,miłego dzionka życzę:blink:
:tak::tak::tak: swiete slowa :-)

witam weekendowo, ja zaraz zabieram sie za sprzatanie, zakupy, obiadzik, wiec mam pelne rece roboty ;-)

Milego dzionka...

KINGUŚ ja tez się dzisiaj obijam....piękny dzień dzisiaj mamy,słoneczko świeci...aż chce się żyć!
Rzeczywiście dziś ładny dzień się zapowiada :tak:

ja musze sprzatac i to jeszcze caly dom 2 pietrowy:-( no ale moj M pojechal sam na zakupy z wielgasna lista :tak: :happy2:
Ale wieczorkiem sobie odpoczniecie ;-)

Witam wszystkich :) jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
Witaj :-D Trzymam kciuki ;-)

A ja nie sądziłam, że z takim utęsknieniem będę czekać na @ :blink:

reklama
O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus, jest w ciezkim stanie, ma krwiaka i jakiegos wodniaka na mozgu, uszkodzony kregoslup nie wiadomo czy bedzie chodzil :-:)-:)-(

Do góry