reklama
Lilu19
Fanka BB :)
Ciąża - marzenie i pragnienie największe na świecie ale czy mozliwe...:-(?
kochana przytulam mocno nie smuc sie wiem ze mozesz teraz myslec " latwo ci mowiec " ale ja wiem co czujesz....
Ja tak samo nieraz mam takie kryzysy psychiczne ze gdybym maiala bran to bym sobie najchetniej strzelila w glowe :-( ale jeszcze daje rade podnosci skrzydla po zalamce psychicznej,chociaz jest to bardzo trudne
swiete slowa :-)mozliwe,mozliwe! podobno szczęćie przychodzi w naj mniej oczekiwanym momencie....pozdrawiam,miłego dzionka życzę
witam weekendowo, ja zaraz zabieram sie za sprzatanie, zakupy, obiadzik, wiec mam pelne rece roboty ;-)
Milego dzionka...
kinguś
Nie poddam się
Witajcie
Ja mam dziś wolne od sprzątania ;-) Mąż pozwolił mi się poobijać
Lilu19
Witajcie
Kingus , Romka- ale wam dobrzeee
ja musze sprzatac i to jeszcze caly dom 2 pietrowy:-( no ale moj M pojechal sam na zakupy z wielgasna lista
Witam wszystkich jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
kinguś
Nie poddam się
Rzeczywiście dziś ładny dzień się zapowiadaKINGUŚ ja tez się dzisiaj obijam....piękny dzień dzisiaj mamy,słoneczko świeci...aż chce się żyć!
Ale wieczorkiem sobie odpoczniecie ;-)ja musze sprzatac i to jeszcze caly dom 2 pietrowy:-( no ale moj M pojechal sam na zakupy z wielgasna lista
Witaj Trzymam kciuki ;-)Witam wszystkich jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
A ja nie sądziłam, że z takim utęsknieniem będę czekać na @
Też z utęsknieniem czekam na okres, żeby już móc się starać :-)
Lilu19
Witam wszystkich jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
Witaj i szybkiego zafasolkowania zycze :-)
reklama
Lilu19
O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus, jest w ciezkim stanie, ma krwiaka i jakiegos wodniaka na mozgu, uszkodzony kregoslup nie wiadomo czy bedzie chodzil :---(