reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

W.KROPECZKA mam znajome,które rodziły w uk i sa bardzo zadowolone z opieki i w ogule warunków podczas porodu..wiesz ja myślę,że jeżeli uda mi się zajśc w ciążę to czekają mnie tylko prywatne wizyty u polskiego gin,albo częstrze wyjazdy do Polski,nie mam zaufania do angoli a wiadomo w takim stanie chcemy mieć dobrą opiekę!a paracetamol to faktycznie tu norma hihi!cód,że dostałas antybiotyk!pozdrawiam!

reklama
Witaj Imagination!!! Oj Slonce-uważaj bardzo na siebie!!!! mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej, osłabienia i mdłości Ci miną i będziesz tryskała energią i zarażała kolejne forumowiczki!!!
Życzę udanego weekendu-napewno rodzinka sie ucieszy z fotografii najmłodszego członka! Może nawet teściowa juz troszkę zmięknie, co? Buziaki! I uważaj na zimno w pracy, zebyś się nie zaziębila!!! I kupuj te gacie, ale na wszelki wypadek z wielką gumą, bo brzucho dopiero zaczyna rosnąć, gdzie tam jeszcze do 9 mca, hehe!
Uważam na siebie, spokojnie, siedzenie jeszcze nikomu nie zaszkodziło:-) Ubieram się ciepło, choć już katar jest solidny, ale kupię jakiś kompleks witamin dla ciężarnych i może będzie lepiej...
Teściowa nie zmięknie za prędko... ciężki z niej typ :no: Odcina sie od wszystkiego i puki co nie akceptuje nowego wnuka... Mam nadzieje, ze z czasem się to zmieni... Puki co to jeszcze jest za świeże.
Spodnie kupie jakieś dresowe, z gumą, to się rozciągnie:-)
To ja zmykam, miłego dnia:-)

nosz kur..............cze wróciłam właśnie z kolejnego kretyńskiego spotkania służbowego, gadka o niczym, nic nie wnosząca , czepianie się pierdół a nie merytorycznych konkretów, łeb mnie tylko rozbolał:angry::angry::angry:.....bez sensu, chyba mam mega PMSa a po castagnusie miało być lepiej:wściekła/y:
Współczuje ale już weekend to wypoczniesz :-D

:-D;-) no właśnie mnie do słodkiego nie ciągnie ;-) bardziej do słonego :tak:
Mnie też do słonego ciągnęło, kiełbasę mogłam jeść codziennie. Od słodyczy mnie odrzucało i tak mi zostało to może uda mi się troszkę zgubić kg :-D
Trzymam kciuki za psiaka wiem jakie to przywiązanie, miałam dobermankę 13 lat wspaniałe są te nasze zwierzaki.

Witam przed weekendem!
Ale się rozpisałyście, ufff postaram się jakoś ustosunkować do tego co podczytałam:
Wszystkim coś odpisałaś ale nic o Sobie ;-) Proszę napisać co u Ciebie :tak:

Romka to Ty jesteś na zdjęciu? Jeśli tak to piękna z Ciebie kobieta ;-)

w,kropeczka - ales ty jest kreatywna.. te kolorki:) wow ile czasu na to poswiecilas :szok: super:-D dzieki kochanie za troske.. staram sie nie martwic i mysle optymistycznie.. choc czasami mam tam jakies zmartwienia, czy tak byc powinno.. mdlosci mam kilka dni pod rzad pozniej na chwile sie uspokajaja i znow wsytepuja.. teraz jest ten czas co mam chwile od mdlosci wytchnienia i niehc juz sie pojawiaja..heheh bo jak nie ma ich toz araz cosbie cos mysle niedobrego.. te mysli precz a precz..:-D
pixella77- ja kochana biały śluz mialam od poczatku ciazy.. jest go dosyc sporo.. i ciagle czuje sie mokro..:-p
gumisia81- gratuluje kochana , wspaniala nowina:-D

Trzymam kciuki za psiaka wiem jakie to przywiązanie, miałam dobermankę 13 lat wspaniałe są te nasze zwierzaki.
Niektórzy nie rozumieją jak można tak kochać zwierze:tak: ja od małego zawsze miałam psa, tego co mam teraz uwielbiam i nie wyobrażam sobie żeby go nie było, ech:zawstydzona/y: Męczy mnie już stres, mam nadzieje ze szybko sie wszytsko ułoży.

Kochane, życzę Wam wszytskim udanego weekendu, odpocznijcie dobrze!;-) No i owocnych "starań" :-D

W.KROPECZKA mam znajome,które rodziły w uk i sa bardzo zadowolone z opieki i w ogule warunków podczas porodu..wiesz ja myślę,że jeżeli uda mi się zajśc w ciążę to czekają mnie tylko prywatne wizyty u polskiego gin,albo częstrze wyjazdy do Polski,nie mam zaufania do angoli a wiadomo w takim stanie chcemy mieć dobrą opiekę!a paracetamol to faktycznie tu norma hihi!cód,że dostałas antybiotyk!pozdrawiam!
To widzę, ze masz takie podejście do tutejszej służby zdrowia jak ja. No ale pocieszyłaś mnie, że masz znajome, które tu rodziły i były zadowolone po porodach w UK. Oby też z nami kiedyś tak było jak przyjdzie nasz czas:-)

w,kropeczka - ales ty jest kreatywna.. te kolorki:) wow ile czasu na to poswiecilas :szok: super:-D dzieki kochanie za troske.. staram sie nie martwic i mysle optymistycznie.. choc czasami mam tam jakies zmartwienia, czy tak byc powinno.. mdlosci mam kilka dni pod rzad pozniej na chwile sie uspokajaja i znow wsytepuja.. teraz jest ten czas co mam chwile od mdlosci wytchnienia i niehc juz sie pojawiaja..heheh bo jak nie ma ich toz araz cosbie cos mysle niedobrego.. te mysli precz a precz..:-D
pixella77- ja kochana biały śluz mialam od poczatku ciazy.. jest go dosyc sporo.. i ciagle czuje sie mokro..:-p
gumisia81- gratuluje kochana , wspaniala nowina:-D
Dzięki Tikanis:-) starałam się z całych sił, zeby jakoś ten post wygłądał:-)
A Ty mnie lepiej słuchaj i buźka w uśmiech i tak trzymać!!!! wszystko napewno jest dobrze z fasolką i juz sam fakt, że jesteś taka wrażliwa i wyczulona na objawy - to chyba zdrowy objaw:-) powodzenia!

Kinguś nie pisałam bo u mnie nie dzieje sie nic nowego...ale kochana jesteś że pytasz! Biorę ten antybiotyk więc nici ze staranek (ale widzę poprawę na buzi-więc mam nadzieje, że tym razem wyleczę to paskudztwo!), codziennie obserwuję swoje ciało i skrzętnie wszystko zapisuję, temperaturę, śluz itd. i mam nadzieję, ze za kilka miesięcy to mi się przyda...dzisiaj mam prawdopodobnie owulkę, tak wychodzi z długości cyklu i śluzu-ale niestety ten cykl jeśli chodzi o fasolkę to na strarty iść musi - tak jak obiecałam - czekam na Ciebie Kingus! a Mężowi i tak dziś nie odpuszczę:tak::-D bo mnie noooosi!
Dopinguję Wam dziewczyny i śledzę wasze wpisy codziennie...Mąż już uznał mnie za uzależnioną od BB i mówi, ze boi się jak to będzie wyglądało jak już zafasolkujemy-skoro teraz już się tak wciągnęłam:-p

Mam nadzieję, ze u was tez tak ślicznie i ciepło dzisiaj świeci słonko jak w Londynie. Buziaki!!!

dziewczyny ale ja nie mówiłam, ze mam ale że miałam poprzednio...:-)...

a zgaga już mi na szczęście przeszła jakos woda ja przegnała :-)

ale dzieki za słowa wsparcia :-) miło jest mieć nadzieję i wsparcie i że ktos trzyma kciuki
Pixella77 - Oj...ja zrozumialam że masz ten biały śluz...ups... a my się już nakręcilyśmy i napalilyśmy na kolejną fasolinkę...No ale kto wie, kto wie...czekamy co tam u Ciebie będzie się dalej działo-mam nadzieję na pozytywny rozwój sytuacji;-)

reklama
Romka to Ty jesteś na zdjęciu? Jeśli tak to piękna z Ciebie kobieta ;-)
Chciałam o to samo spytać, ale nie śmiałam;-):-):zawstydzona/y:Romka komplementy od kobiet to najlepsze i najszczersze komplementy....

Pixella77 - Oj...ja zrozumialam że masz ten biały śluz...ups... a my się już nakręcilyśmy i napalilyśmy na kolejną fasolinkę...No ale kto wie, kto wie...czekamy co tam u Ciebie będzie się dalej działo-mam nadzieję na pozytywny rozwój sytuacji;-)
Kropeczko nie tylko Ty tak zrozumiałaś ja też:-D:zawstydzona/y:
Pixella, oj czekamy czekamy!!!:tak:

A ja mam ogromnego PMS-a, wszystko mnie wkurza i dre ryja o byle co :-/

Do góry