reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Ale się rozpisałyście :-)

Cześć dziewczyny. Bardzo dawno mnie nie było i bardzo przepraszam ale nie jestem wstanie prześledzić co się od tamtej pory dzieło na forum:-(. Nie za bardzo miałam głowę i siłę do siedzenia przy kompie. Mieliśmy z mężem trochę stresu; w 11 tc przy usg wyszło nieprawdłowe NT i zostałam skierowana do poradni genetycznej, a potem zdecydowaliśmy się na amniopunkcję. Od końca lipca stres i oczekiwanie co dalej. Od 20.08 czekaliśmy na wyniki z poradnii genetycznej.Dzięki Bogu dzieciątko zdrowe:-D:-D. Teraz jestem w 22 tygodniu, oczekujemy chłopczyka:-),bardzo aktywnego szczególnie wtedy jak trzeba iść spać albo chciałoby się postać:-D:-D(strasznie się wierci). Trzymam kciuki za wszystkie starające się, za te którym się udało i za te które mają jakieś problemy. Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze:-):-):-):-). Całuski ;-)

Bardzo Ci współczuję tej sytuacji, znam ten ból i strach, z tymże ja nie zdecydowałam się na amniopunkcję i do porodu miałam ten % niepewnosci. Ale wszystko ok i mój Janek urodził się zdrowy :-). Ale był grzeczny w brzuciu, nie to co jego brat teraz, też nie daje mi pospac :-p.

może głupie pytanie ale kupujesz każde oddzielnie czy może gdzieś mnożna kupić mieszankę?

Akurat nie używałam tej mieszanki, tylko inną na zupełnie inne problemy i wolę kupowac osobno i sama mieszaqc zgodnie z przepisem. Jak kupiłam gotowca to guzik działał :baffled:. A jak sama mieszałam było ok.

reklama
Witajcie z ranka:-)

A u mnie po staremu, czekam do poniedziałku na usg.... a jutro mam urodziny! Mój M pytał sie co chciałabym dostać... a ja teraz marze tylko o jednym... żeby maleństwo było zdrowe, ech to moje jedyne życzenie urodzinowe...

Katarzynko z okazji Twoich urodzinek życzę Ci wszystkiego co najlepsze i żeby Twoje najskrytsze marzenia spełniały się każdego dnia:-D. Zobaczysz, że z Dzidzią będzie wszyściutko dobrze:tak: trzymam kciuki za poniedziałkowe usg:-).

Ja ciągle nie mam @, ale za to dziś już bez przerwy czuje ból w krzyżu i lekki w podbrzuszu, więc pewnie przy kolejnej wizycie w wc powitam wstręciuche:baffled:

kingus- co u mnie?? niedawno co pisalam:) w sumie nic nowego, mdlosci dokuczaly i dokuczaja czasami sa przerwy tak jak wczoraj po poludniu, dzis rano tez narazie spokoj..ale takie przewry sie u mnie zdarzaja i wtedy sie martwie czy wszytsko ok.. juz wolalabym zeby bylo na okraglo..:-D no ale w sumie mozna powiedziec ze sa caly czas z drobnymi przerwami.. a tak czekam na usg 20 pazdz.
jeszcze 10 dni :szok:
katarzynaka83- dziekuje za te slowa..boje sie i chcialabym zeby bylo wszytsko ok... no choc sobie mowie ze jest ok, to kobieta w ciazy chyba zawsze cos tam sie martwi...:baffled: albo to te hormony..:angry: wszytskiego naj naj lepszego i ujrzenia kochanie II cudnych kreseczek :happy:

katarzynak83 wszystkiego naj naj z okazji urodzin...no i byś w poniedziałek wiesz co cudownego zobaczyła :-)!!!!

tikanis tikanis bedzie dobrze, dzidzia rosnie napewno....a mdłosci non stop miec nie musisz...nie bez znaczenia jest słowo "poranne :-)" ...u mnie akurat były "popołudniowe" ale to i dobrze bo w pracy zielona nie siedziałam....

butterfly27 - kochana współczuje sytuacji, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło....zobaczysz, m szybo pracke znajdzie. mój m stracił prace w lutym i tez myslałam, że puki nie znajdzie nie bedzie kolejnej dzidzi....ale wiesz w maju nadal był bez pracy bo zdecydowalismy, ze na siłe ofert przyjmowac nie musi a staranka i tak zaczelismy i pojawiła sie ciąża w czerwcu...on niby dostał prace od lipca wiec miało byc git...ale w ostatniej chwili cos tam sie odmieniło...i nadal był bez pracy....teraz poszedł od października...a ja znowu staram sie o dzidzię... jestem pewna, że jak dzidzius sie pojawi to wszystko samo sie poukłada.....i u ciebie tez tak bedzie, najważniejsze by był i by był zdrowy...

Madzio1980 Tofik bardzo dziekuje za zyczenia :-D:-D:-D merdal ogonkiem i skakal w mniej sprecyzowanym kierunku - troszke szalony labladorek :-D
katarzynko83 wsiego dobrego z okazji urodzinek - zebys w poniedzialek zobaczyla przeslicznego bąbelka na usg ;-):tak:
u mnie październik obrodzil w mozliwosci świetowania :tak: urodzinki i imieniy brata 1.10 moje urodzinki 2.10 Tofika urodzinki 7.10 kolegi urodzinki 10.10 bratowej urodzinki 21.10 i ciutek smutna okazja imieniny taty 28.10 wiec w zasadzie caly miesiac imprez :tak:
a tak z nowosci @ nareszcie przylazla i wlasnie umieram przed komputerem !!! :-:)baffled:

Cześć dziewczyny,po pierwsze życzę spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego naj Katarzynce83:-)
Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-):tak:

Madzio1980 Tofik bardzo dziekuje za zyczenia :-D:-D:-D merdal ogonkiem i skakal w mniej sprecyzowanym kierunku - troszke szalony labladorek :-D
a tak z nowosci @ nareszcie przylazla i wlasnie umieram przed komputerem !!! :-:)baffled:

Eve w takim układzie dla Ciebie również spóźnione życzonka urodzinowe:-D:-D:-D duuuuuuużo zdrówka i żeby kwietniowe staranka zaowocowały natychmiast dwoma cudnymi krechami:tak::-D. A wracając do tematu piesiątek to ja kocham wszystkie:tak:, duże, małe, rasowe i nie:-D. Przytulam Kochana w twych cierpieniach niech @ idzie sobie już na suchy las i boleści niech zmykają z nią:tak:

Witajcie z ranka:-)

Ja ciągle nie mam @, ale za to dziś już bez przerwy czuje ból w krzyżu i lekki w podbrzuszu, więc pewnie przy kolejnej wizycie w wc powitam wstręciuche:baffled:

I może jednak nie będziesz miała @, dodam, że mnie właśnie pobolewal krzyż w dniach, w których powinien być @, a dwie kreseczki ujrzałam:)
Trzymam kciuki

katarzynak83 Wszystkiego dobrego z okazji urodzin, a w poniedziałek, życzę najpiekniejszego i najbardziej wzruszajacego seansu w roli głównej z waszym dzidzusiem:tak:

reklama
Do góry