reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Witam,, oraz gratuluje,
a ja miałam testować 28 jak by @ nie przyszła no i wczoraj wieczorem przylazła @ :-( . A tak liczyłam nawet pewne objawy byty ciążowe np. powiększone piersi i wrażliwe na dotyk, ale kiedyś tez miałam tak przed @ a od 3 miesięcy nie biore tabletek i już myslałm ze wszystko sie wyregulowałao i pozbylam sie tych dolegliwosci a tu jednak nie organizm chyba jeszcze nie wrócił do formy. Przedemna drugi cykl staran. :-).

reklama
asus, jarzebinka, R.usałka, ell, malwina- dziekuje kochane za zyczonka. bardzo sie ciesze z naszego szczescia, :-D i przesyłam fluidki obyscie szybciutko zafasolkowaly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lilu19- ty sie kochanie nie poddawaj bo czuje ze i Ciebie niedlugo bedziemy gratulowac:-D dla ciebie specialne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eve84- no ty jestes niesamowita, tak optymistycznie osoby nastawionej do zycia zadko sie zdarza, ale to dobrze napewno twoj optymizm zaowocuje w mala fasolke niedlugo :tak:fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rudka- tatus caly szczesliwy, mi tez ulzylo bo balam sei czy z moim mezem bedzie wszytsko ok bo jak byl maly mial mnostwo przeswietlen i pani mu powiedziala ze moze miec problem pozniej z swoimi zolnierzykami, no ale jak widac na szczescie sa mocno i wytrwale :-D jak tam twoj chłopczyk??:confused::-D

pixella77 - tez tak czulam.. ale jednak balam sie.. jak robilismy test to obtoczylam go lancuszkiem z obrazkiem Maryji :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gratuluje wszystkim za fasolkowanym:-).

Przepraszam że się nie odzywałam na BB ale niestety nie miałam netu.

Mam do was pytanie, obecnie chodze prywatnie do ginekologa ale nie będe ukrywać że nie bardzo mnie stać na płacenie za badania, które mi się należą. Czy któras z was wiem może jakie dokładnie badania należą się i powinny być wykonane kobietom w ciązy w NFZ? Pozdrawiam gorąco

Witam się piatkowo :-)

ja swój test, który potwierdził Maciusia mam do tej pory, to już 2,5 roku a krecha dalej widoczna :tak::-D:-D:-D:-D

hihihih ja też mam swój z ciązy z Darią a ona ma już 3 latka 2,5 miesiąca więc doliczając ciążę test juz dość "wiekowy" ;-), II kreseczki jeszcze widać :-)

Witam Was serdecznie dziewczyny!
Przepraszam, że nie udzielam się regularnie, ale ostatnio chodzimy z mężem jak "ćmy". Nasza córeczka się rozchorowała, a do tego idą jej aż trzy ząbki naraz :szok: i mamy nieprzespane nocki - kilka już z rzędu. Do tego dochodzą obowiązki domowe, regularne wizyty u lekarza i na komputer brakuje czasu :-:)no:

Zdróweczka dla córeczki!!!!!!!!!

no jesteś nareszcie :tak::tak: już się stęskniłam hehe :-D fajnie że z dzidzią wszystko ok :tak: i nie znikaj już na tak długo :tak: pozdrawiam :-):-)

Dzięki, kochana jesteś :tak:

czesc dziewczynki, zrobilam tescik i wyszly dwie grubasne krechy :) od razu polecielismy z mezem do lekarza i jestem w 4 tygodniu i 6 dniu ciazy a nasze malenstwo ma 5,8mm :) alez sie ciesze, taki prezencik na nasza pierwsza rocznice slubu :)

:-D:-D:-D, no to było oczywiste :tak::-D, gratulacje!!!!!!!!!
Tylko jedno mnie zastanawia - hmm Ty chyba podajesz wiek ciąży licząc od owulki, co? Tak mi się wydaje po wielkosci Twojej dzidzi bo standardowo liczy się od ostatniej @ (chociaż wiem, że u Ciebie sytuacja bardziej skomplikowana i może tak się nie da :confused:), no w każdym razie ja jak byłam na usg w 6tyg+2dni (od ost. @) to moje dzieciątko miało bodajże 4,5 mm (o ile mnie pamięć nie myli ;-)), czyli wydaje mi się, że Ty jesteś gdzieś tak w 7 tygodniu. Dziewczynki we wczesnej ciąży - mam racje???
No w każdym razie bardzo bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fluidki wyłapane! Życzę spokojnej ciąży :-D

dzięki, oj tak, spokoju to by mi się przydało i to dużo :tak:

Marzenixx - śliczna fotka :tak:w podpisie

Nenius ty to samo zniknelas na tak dlugo ehhh;-)

wiem, wiem :zawstydzona/y: ale juz jestem :tak:

Witam,, oraz gratuluje,
a ja miałam testować 28 jak by @ nie przyszła no i wczoraj wieczorem przylazła @ :-( . A tak liczyłam nawet pewne objawy byty ciążowe np. powiększone piersi i wrażliwe na dotyk, ale kiedyś tez miałam tak przed @ a od 3 miesięcy nie biore tabletek i już myslałm ze wszystko sie wyregulowałao i pozbylam sie tych dolegliwosci a tu jednak nie organizm chyba jeszcze nie wrócił do formy. Przedemna drugi cykl staran. :-).

Przykro mi, kto wie może następny cykl będzie Twój :tak:

tikanis :-) jeszcze raz gratuluję, jak tak długo nie pisałaś wczoraj więc cos miałam przeczucie, ze popłakujesz sobie ze szcześcia nad II na teściku :-)...fluidki łapię, choć raczej w ten cykl nie wierzę.....no ale spróbowac nie zaszkodzi...

jestem tu ale jak sobie pomysle, że do staranek 11 dni a potem jeszcze 14 dni do testu....to wydaje mis ię to strasznie długo, wieczność.... a w miedzyczasie jeszcze wizyta u gina .... a co mam zobic jak nam zabroni sie starać? hmmm za duzo myslę, chcę juz weekendu...

nienus- hmm raczej nie bo podalam lekarzowi dzien ostatniej miesiaczki ktora mialam 22.08 no i on mi powiedzial ze jestem w 4 tyg i 6 dniu ciazy.. wiec chyba dalej nie...no i zmierzyl nasze malenstwo i powiedzial ze to dobre wymiary jak na ten czas.. ale nie wiem..hmmm :-D

jestem tu ale jak sobie pomysle, że do staranek 11 dni a potem jeszcze 14 dni do testu....to wydaje mis ię to strasznie długo, wieczność.... a w miedzyczasie jeszcze wizyta u gina .... a co mam zobic jak nam zabroni sie starać? hmmm za duzo myslę, chcę juz weekendu...

szybko zleci zobaczysz:tak:

Jestem i ja, wreszcie wyjrzało słoneczko ale @ nie pojawiła się?
Brzuszek lekko wczoraj pobolewał ale piersi jakby to określić (miękkie flaczki)? Zachciało mi się wczoraj gofrów z bitą śmietaną i sobie napiekłam a co ;]
Mam takie dziwne uczucie w pochwie - jakby było bardzo wilgotno? Nie przypominam sobie takowego uczucia ostatnio.
Przeziębienie mija i tak szybko bez leków przeszło.
No nic będę Was informować o zmianach ;]

reklama
Do góry