reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Butterfly27 Twój suwaczek informuje, że za dwa dni testujesz - to nadal aktualne? czy może ja coś źle wyczytałam albo pominęłam?
Jeśli aktualne - to będę Ci kibicować :tak::-D Jak pewnie wszystkie forumowiczki :-)

Wszystko się zgadza! Testuję w niedzielę albo poniedziałek jeśli @ nie przyjdzie!
Bardzo prosze o kciukasy i z góry dziękuję!

pozdrawiam wszystkie staraczki te nowe i te co mnie jeszcze pmaietaja :) juz niedlugo do was wroce:-)

Witaj i wracaj szybciutko! czekamy:-)

tikanis - moje ogromne gratulacje!
butterfly27 - wiesz ja poczekam zdecydowanie dłużej - przynajmniej do 7 dni po terminie - wczesniej testować raczej nie będę :(

A ja jutro powinnam testować ale napewno tego nie zrobię. Dzisiaj pobolewał mnie brzucholek ale nic poza tym się nie dzieje. Miałam ochoty na gofry to zrobiłam i zjadłam sobie 3 z bitą śmietanką a co mi tam ;]

i tak pewnie nic nie będzie z ciąży :(

Będę trzymać kciuki za Ciebie!

reklama
u mnie @wciaz brak:baffled:..byłam u lekarza- i prosiłam o badanie krwi, ale tu sie ponoc nie robi, bo nie widzi potrzeby. Powiedziała by odczekac tydzien i powtórzyc test...no to dalej czekam...a z ciekawosci umieram:-D

u mnie @wciaz brak:baffled:..byłam u lekarza- i prosiłam o badanie krwi, ale tu sie ponoc nie robi, bo nie widzi potrzeby. Powiedziała by odczekac tydzien i powtórzyc test...no to dalej czekam...a z ciekawosci umieram:-D

Ja słyszałam od koleżanek w ciąży mieszkających w Anglii, że tam ogólnie marna jest opieka medyczna dla kobiet w ciąży. Lekarze nie zlecają badań, nie chcą robić USG itp. Znam kilka takich opinii - ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie inaczej. Jedna koleżanka raz na m-ce przylatywała do Polski na kontrolę do lekarze- masakra!

jest jest-PORAZKA Z TA SŁUZBA ZDROWIA TU!-...temat rzeka..........Przykłądów mogłabym-mnozyc! Ja tez bede latal i rodziła w PL...nie widze inaczej:blink:

a ile dni po @ spodziewanej robicie testy zazwyczaj?...Czy ja faktycznie za wczenie robie?..nie wiem co jest ...nigdy mi sie nie spoźnia.jak pisałam..zawsze 27 dzien rano- jest ..co do minutki zaraz po przebudzeniu...a tu juz 5 dzien nic...całe cialo mi sfiksowało na maxa...cycki balony i bola(uczucie jakby zbierał sie pokarm..jakby trzeba było go sciagnac:shocked2:..dołem co raz narywa..czasem jak na @ latam siusiu jakbym pęcherz przeziebiła..2 noce temu tak po prawej stronie kuło..ze zasnac nie mogłam..i wiem, ze sobie tego wszystieg nie wkreciłam...wiec nie wiem co jest-jesli nie jestem w ciazy?zaczyna mnie to szczerze mówiac - martwic..

Gemini25, Aklona, Buterfly27, Aple, Tris - kochane dziekuje i przesylam fluidki obyscie szybcoiutko zafasolkowaly
~ ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marzenixx- dziekuje kochanie.. czekam z niecierpliwoscia az do nas dolaczysz...:-D
kingus, rudka - dla przypomnienia mojej historii wszytskim :-D zaczelismy sie z mezem starac od kwietnia tego roku.. w miedzy czasie wyszedl problem z nerwem trojdzielnym.. juz mialam miec operacje ale skonczylo sie na leczeniu kanalowym, jesli chodzi o sprawy gunekologiczne dzialalismy ale efektow nie bylo.. testy owulacyjne wychodzily mi prawdilowo..ale dla schorzenia ktore pozniej okazalo sie ze mam tak ponoic wychodza falszywie ze niby jest owu a jej nie ma,, a chorowalam na PCO- u mnie objawialo sie to skroconym okresem trawania @, pozatym tradzikiem.. i brakiem owulacji, wykryl to znakomity lekarz z rybnika dr, rogoszewski :) polecam.. zrobil mi badania hormonow i od razu wyszly nieprawdlowosci.. skierowal na operacje laparoskopie.. ktora mialam 13 sierpnia.. 22 sierpnia wystapila miesiaczka.. poznie bylo z gorki.. czulam owulacje.. bole .. i po owulacji jakies 7 dni tez bole podbrzysze z 2 dni.. @ nie przyszla,, wczesniej zaczely bolec mnie piersi no i mialam mdlosci i odbijanie..to taka moja historia.. jak sie dzis dowiedzialam to plakalam chyba przez 15 minut...
rudka- kochanie termin w sumie nie powiedzial.. ale mysle ze to bedzie koniec maja lub poczatek czerwca..serduszka jeszcze nie widzialam, na zdjeciu wudac bylo kropeczka czarna w otoczce..:) zdjecia mam az 2 ale na jednym dokladnie widac maluszka naszego :) mysle ze jak pojde na usg za miesiac wtedy bede widziala juz wiecej:) i bicie serduszka tez:):-D dziekuje za wpsracie jestes oprzekochana.. moje marzenie spelnilo sie narazie w polowie.. druga spelni sie jak urodzi sie maluszek zdrowiutki :):-D i oby byl zdrowiutki:-D

reklama
Do góry