reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Butterfly27 Twój suwaczek informuje, że za dwa dni testujesz - to nadal aktualne? czy może ja coś źle wyczytałam albo pominęłam?
Jeśli aktualne - to będę Ci kibicować :tak::-D Jak pewnie wszystkie forumowiczki :-)

Wszystko się zgadza! Testuję w niedzielę albo poniedziałek jeśli @ nie przyjdzie!
Bardzo prosze o kciukasy i z góry dziękuję!

pozdrawiam wszystkie staraczki te nowe i te co mnie jeszcze pmaietaja :) juz niedlugo do was wroce:-)

Witaj i wracaj szybciutko! czekamy:-)

tikanis - moje ogromne gratulacje!
butterfly27 - wiesz ja poczekam zdecydowanie dłużej - przynajmniej do 7 dni po terminie - wczesniej testować raczej nie będę :(

A ja jutro powinnam testować ale napewno tego nie zrobię. Dzisiaj pobolewał mnie brzucholek ale nic poza tym się nie dzieje. Miałam ochoty na gofry to zrobiłam i zjadłam sobie 3 z bitą śmietanką a co mi tam ;]

i tak pewnie nic nie będzie z ciąży :(

Będę trzymać kciuki za Ciebie!

reklama
u mnie @wciaz brak:baffled:..byłam u lekarza- i prosiłam o badanie krwi, ale tu sie ponoc nie robi, bo nie widzi potrzeby. Powiedziała by odczekac tydzien i powtórzyc test...no to dalej czekam...a z ciekawosci umieram:-D

u mnie @wciaz brak:baffled:..byłam u lekarza- i prosiłam o badanie krwi, ale tu sie ponoc nie robi, bo nie widzi potrzeby. Powiedziała by odczekac tydzien i powtórzyc test...no to dalej czekam...a z ciekawosci umieram:-D

Ja słyszałam od koleżanek w ciąży mieszkających w Anglii, że tam ogólnie marna jest opieka medyczna dla kobiet w ciąży. Lekarze nie zlecają badań, nie chcą robić USG itp. Znam kilka takich opinii - ale mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie inaczej. Jedna koleżanka raz na m-ce przylatywała do Polski na kontrolę do lekarze- masakra!

jest jest-PORAZKA Z TA SŁUZBA ZDROWIA TU!-...temat rzeka..........Przykłądów mogłabym-mnozyc! Ja tez bede latal i rodziła w PL...nie widze inaczej:blink:

a ile dni po @ spodziewanej robicie testy zazwyczaj?...Czy ja faktycznie za wczenie robie?..nie wiem co jest ...nigdy mi sie nie spoźnia.jak pisałam..zawsze 27 dzien rano- jest ..co do minutki zaraz po przebudzeniu...a tu juz 5 dzien nic...całe cialo mi sfiksowało na maxa...cycki balony i bola(uczucie jakby zbierał sie pokarm..jakby trzeba było go sciagnac:shocked2:..dołem co raz narywa..czasem jak na @ latam siusiu jakbym pęcherz przeziebiła..2 noce temu tak po prawej stronie kuło..ze zasnac nie mogłam..i wiem, ze sobie tego wszystieg nie wkreciłam...wiec nie wiem co jest-jesli nie jestem w ciazy?zaczyna mnie to szczerze mówiac - martwic..

Gemini25, Aklona, Buterfly27, Aple, Tris - kochane dziekuje i przesylam fluidki obyscie szybcoiutko zafasolkowaly
~ ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marzenixx- dziekuje kochanie.. czekam z niecierpliwoscia az do nas dolaczysz...:-D
kingus, rudka - dla przypomnienia mojej historii wszytskim :-D zaczelismy sie z mezem starac od kwietnia tego roku.. w miedzy czasie wyszedl problem z nerwem trojdzielnym.. juz mialam miec operacje ale skonczylo sie na leczeniu kanalowym, jesli chodzi o sprawy gunekologiczne dzialalismy ale efektow nie bylo.. testy owulacyjne wychodzily mi prawdilowo..ale dla schorzenia ktore pozniej okazalo sie ze mam tak ponoic wychodza falszywie ze niby jest owu a jej nie ma,, a chorowalam na PCO- u mnie objawialo sie to skroconym okresem trawania @, pozatym tradzikiem.. i brakiem owulacji, wykryl to znakomity lekarz z rybnika dr, rogoszewski :) polecam.. zrobil mi badania hormonow i od razu wyszly nieprawdlowosci.. skierowal na operacje laparoskopie.. ktora mialam 13 sierpnia.. 22 sierpnia wystapila miesiaczka.. poznie bylo z gorki.. czulam owulacje.. bole .. i po owulacji jakies 7 dni tez bole podbrzysze z 2 dni.. @ nie przyszla,, wczesniej zaczely bolec mnie piersi no i mialam mdlosci i odbijanie..to taka moja historia.. jak sie dzis dowiedzialam to plakalam chyba przez 15 minut...
rudka- kochanie termin w sumie nie powiedzial.. ale mysle ze to bedzie koniec maja lub poczatek czerwca..serduszka jeszcze nie widzialam, na zdjeciu wudac bylo kropeczka czarna w otoczce..:) zdjecia mam az 2 ale na jednym dokladnie widac maluszka naszego :) mysle ze jak pojde na usg za miesiac wtedy bede widziala juz wiecej:) i bicie serduszka tez:):-D dziekuje za wpsracie jestes oprzekochana.. moje marzenie spelnilo sie narazie w polowie.. druga spelni sie jak urodzi sie maluszek zdrowiutki :):-D i oby byl zdrowiutki:-D

reklama
Do góry