reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dzieki gwiazdeczka tak strasznie marzy mi sie malenstwo.ogladalam na necie testy ciazowe i szczerze mowiaz mnostwo jest takich z bladziutkimi kreseczkami wiec mam nadzieje.Martwie sie tylko czy wszystko bedzie ok, wiesz jak to jest...Ja mam za soba ciaze pozamaciczna i dlatego strasznie sie denerwuje.

reklama
ja chce stabilizacji cyklu!!!!!!

O tak, ja też chce!!!!
U mnie nadal brak @, piersi mnie bolą, brzuch pobolewa, testy są negatywne, a na domiar atrakcji przypałętało się jakieś cholerstwo. Jutro zapisuje się do ginki.

Agniesia25:), ksztalt_zapachu U mnie też była ledwo widoczna kreseczka (prubowano mi wmówić omamy :-p), a 3 dni później ciut wyraźniejsza. Zróbcie betę, a ja po cichutku gratuluję i mocno trzymam kciuki.

Agniesia25 w instrukcji mojego testu jest napisane, że nawet jak się pojawi bledziutka druga kreseczka to oznacza to ciążę:) Tak mi te Twoje 2 kreseczki chodzą po głowie, że sama bym sobie teścik zrobiła:)

Ładnie się tu dzieje, zaraz się okaże, że zostanę tutaj sama jako staraczka, bo wszystkie zafasolkujecie, no ale trudno przeżyję to jakoś. Róbcie teściki i niech wam tylko pozytywne wychodzą

Loreta ja tez tu jestem staraczka :-) bardzo podoba mi sie w watku ale nie ukrywam ze wolalabym zobaczyc juz te 2 kreseczki na tescie!!!
teraz jestem chora biore antybiotyk do srody i nie wiem kiedy zaczac staranka ..

Loreta to byłby cud gdyby wszystkie zaszły teraz...wiec na pewno wiele z nasz posiedzi sobie w tym watku. Ja jakos też nie czuje się inaczej, choc do testu jeszcze troche...kłuje mnie w lewym jajniku i piersi pobolweają...jak na @.

hej dziewczynki ja tez niestety tu jestem nie aby bylo mi tu z wami zle :-) bo z wami to jest razniej przezywac kolejne zalamanie jak wstretna @ przychodzi :-( agnieszko ja ci juz pocichu gratuluje to napewno jest fasolka pozdrawiam was wszystkie

no własnie ostatnio to różnie było...jak miałam stresy to 32 dni, jak przeszły 25 ale najczęsciej 30 dni...więc 30 stycznia powinna być @

reklama
Kurcze, ale mnie nakręciłyście tymi bladymi kreseczkami :-)
Korci mnie, żeby jednak jutro teścik kupić :-):tak:A obiecałam sobie, że wytrzymam do środy. To wszystko przez was ;-):-)

Do góry