reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Jezeli tym razem się nie uda to kupię na przyszły cykl kilka testów na allegro - widziałam takie za 1,50 i bedę je robić jak mi najdzie ochota;) nie wiem czy to dobre ale samo czekanie jest dobijające.

Agniesia25:), kształt_zapachu - ja też już po cichutku gratuluję i bardzo się cieszę z tych Waszych podwójnych kreseczek. Bladziutkie, bo bladziutkie, ale najważniejsze że są:) Życzę teraz spokojnej, bezproblemowej ciąży, a za 9 miesięcy słodziutkiego, pulchniutkiego noworodka w ramionach.

Klaudiu, mi też dziewczyny Szczęściary narobiły smaka:) No ale u mnie planowana @ dopiero w przyszłą niedzielę. No ale wytrzymam do przyszłej środy... A korci, bo strasznie mi się chce ostatnio spać... Ale to pewnie przez tą pogodę - można by cały dzionek spędzić pod kołderką.

MamoPati czy jako doswiadczona mama mozesz mi powiedziec czy na poczatku ciazy powinno sie odczuwac jakis bol brzucha czyli jakies klucia?strasznie sie denerwuje a poki co nie moge jechac do Polski na usg a tu (w Angli) zrobia mi dopiero ok 3 mies.

reklama
Witajcie , na tym wątku jestem nowa.Poroniłam 2 razy ale mam juz synka który skonczył 5,5 roczku.Staramy sie o dzidzie choc ta ciaza będzie z wysokim ryzykiem.Jednak nie poddajemy sie walczymy i moze w koncu sie uda.Mija juz 5 miesięcy jak straciłam 2 dziecko i czas na to aby starac się o nastepne.Zrobiłam dzis rano test i wyszedł ujemny ale @ mam miec w przyszłym tygodniu tzn w wtorek.OD tygodnia pobolewa mnie podbrzusze i piersi mam obrzmiałe.Czuje sie jak w ciazy ale jestem troszke przeziębiona i moze przewrazliwiona tez na swoim punkcie .Objawy moge mysliz z blizającą sie @.sama nie wiem.Jutro rano chyab zrobię beta Hcg i zobaczymy co mi wyjdzie.

Trzymajcie kciukasy

Do góry