reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Agniesia25, Ksztalt_zapachu - gratuluję Dziewczynki:-), ale fajnie, aż mi się buźka śmieje:-):-):-):-)
Majeczko ani mi się waż od nas uciekać, nie pozwalam:-)
Dorotko szkoda, że @ popsuła Ci plany, ale głowa do góry i w następnym cyklu musi się udać:-)

Czesc Dziewczyny Ja Jestem Srasznie Zmeczona Po Pracy O Strasznie Zdolowana Bo We Wtorek Mialam Sie Testowac A Tu Dzis Od Rana Wstrętna @ Przyszla :-( Jestem Zalamana Ale Chyba Nie Ja Jedna Jak To Sie Dzieje Ze Jak Ktos Chce Dziecka To Sie Nie Udaje :-(

Dorotko nie załamuj się. Cierpliwości kochana, niedługo na pewno się uda :tak:

Czesc dziewczyny!!!
Bylam dzisiaj na zakupach i oczywiscie wrzucilam przy okazji test
do koszyka, nie mialam zamiaru robic go dzis bo do @ 6dni i troche za wczesnie, ale oczywiscie nie wytrzymalam.Wiec zrobilam ten tescik i pokazala sie bardzo widoczna jedna krecha i jasniutka druga!!!Strasznie sie ucieszylam ale teraz to juz sama nie wiem czy mam z czego.Myslicie ze mozliwe ze ta jasniutka to druga kreska to wina testu, czy moze moge sie juz cieszyc????
A jesli moge sie cieszyc to jestem najszczesliwsza kobieta pod sloncem:-D

Ja też zapisuję się do staraczek 2008.

Ale co innego sklonilo mnie do napisania...

Agniesia25 jestem chyba w tej samej sytuacji co ty bo mam jeszcze 3-4 dni do terminu nastepnej @ a dzis skusiłam się na zrobienie testu. (Paskowy taki niebieski) i co zobaczyłam? Cień drugiej kreski i teraz mam OGROMNA nadzieje... Tak jak ty...

no super dziewczyny :-), wreszcie jakieś pozytywne wieści dzisiaj :-) (przy okazji witaj kształt_zapachu). Coś mi się widzi, że mamy 2 fasoleczki :-D. Moja Daria jak już to wcześniej pisałam jest ciągiem dalszym takiej właśnie bledziutkiej drugiej kreseczki (test też robiony przed terminem i wieczorem).

tyle tylko, że jest jeszcze druga strona medalu - mówią, że czasem bezpośrednio przez @ test pokazuje 2 kreseczkę, hmm nie wiem czy to prawda? W moim wypadku się nie sprawdziło i mam ogromna nadzieję, że w Waszym również.

No nic, może powtórzycie test za jakieś 2 dni? Wtedy kreseczka powinna być wyraźniejsza :-)

Wrócę do was za jakis czas...tzn zaczne pisać. Jestem w poważnym dołku...ostatnia godzina była dla mnie straszna...czuje,że i tak się nie uda...jestem tego pewna..no cóż...
Nie martwcie sie o listę będę was czytała...:-:)-:)-( czuje,ze @ już blisko...
Trzymajcie się...

Majeczko co się stało skarbie?????? Nie uciekaj, wygadaj się, będzie łatwiej, pomożemy, podtrzymamy na duchu :tak:. Bez Ciebie nie będzie tu już tak samo..........

To ciesze sie ze jest jeszcze ktos tak niecierpliwy jak ja;-)
A co do objawow to jakies mam tylko nie wiem na ile to wymysl mojej wyobrazni byl a na ile prawda.jestem strasznie wyczulona na zapach i rzeczy ktore mnie jakos nie obrzydzaly wczesniej sa nie do zniesienia teraz.Boli mnie kregoslup i ciagle cos jem, niewazne czy to pasuje do siebie czy nie.Od kilku dni mam tez nawracajace bole glowy.Co do bolu piersi to od czasu operacji nie odczuwalam zadnego bolu nawet przy @ a teraz ciagle sie macam bo mi tak jakos dziwnie...

hihihhi oj tak, wrażliwość na zapachy :tak:. Pamiętam doskonale, byłam z siostrą na stadionie jeszcze nie wiedząc o ciąży i miałam wrażenie, że strasznie tam spalonym tłuszczem śmierdzi a moja siostra twierdziła, że to bardzo przyjemny zapach jedzonka :-D

Majeczko Nie Przejmuj Sie Ja Tez Jestem Zalamana Ale Jakos Musimy Zyc Dalej Gwarantuje Ci Ze To Co Teraz Przezywamy Jest Niczym Do Straty Dziecka Ja Pol Roku Temu Stracilam Swoje Malenstwo Wiec Chyba Mozna Sobie Wyobrazic To Cierpienie :-( Teraz Tez Jestem Smutna Bo @ Przyszla Ale Mysle Sobie Ze Po Niej Nie Bede Tak Sie Nakrecac I Moze Kiedys Cos Z Tego Wyjdzie.majeczko Nie Zalamuj Sie Pomysl Ze Np Ja Teraz Tez Sie Nie Udalo A Wczesniej Moje Dziecko Umarlo :-(

Dorotko bardzo Ci współczuję tego, co się spotkało. Ja też byłam bardzo blisko utraty ciąży...

Agniesia25 wielkie gratulacje. Będziesz miała córeczkę.
Zapytasz skąd wiem? A więc jest taka teoria, że jeśli ma być dziewczynka to więcej wydziela się hormonu hcg i szybciej wychodzi test dodatni. Ja mam synka, cykle miałam 28 dniowe. Test robiłam w 29 dc i wyszedł negatywny, dopiero w 33dc wyszły 2 kreseczki.
Ja w to wierzę

hihhihi to by się zgadzało :tak::tak::tak: (w moim wypadku :tak:)

Agniesia25, ksztalt_zapachu
dzieci25.gif

Ale pusto dzisiaj:-( Ja przez Małża spać nie mogę od 7:30 - wstawał do szkoły i niestety ja razem z nim. :-) Śpijcie sobie jeszcze w takim razie Dziewczynki smacznie, żeby fasolka nie była zmęczona:-):-):-):-):-)

buziaczki:-)

reklama
Witaj Miczel. Ja dzisiaj się wyspałam za wszystkie czasy he, he.
To znaczy spałam 2 godziny chyba łącznie bo mój synek miał bardzo wysoką temperaturę i zbijałam mu ją całą noc.
Więc wyglądam dzisiaj tak, że gdybym spojrzała w lustro to napewno by pękło, a i czuję się tak samo.

Do góry