Witaj Loretko przykro mi z powody synka:-( Ale mam nadzieję, że jest już lepiej? Buziaczki i uściski dla synka i dzielnej mamusi:-):-):-)Witaj Miczel. Ja dzisiaj się wyspałam za wszystkie czasy he, he.
To znaczy spałam 2 godziny chyba łącznie bo mój synek miał bardzo wysoką temperaturę i zbijałam mu ją całą noc.
Więc wyglądam dzisiaj tak, że gdybym spojrzała w lustro to napewno by pękło, a i czuję się tak samo.
reklama
Cześć dziewczynki. Dobrze, że dziś niedziela i można poleniuchować..Loretka moze popołudniu synus da się Ci na chwilkę zdrzemnąć on pewnie też teraz potrzebuje snu żeby szybko wyzdrowieć.
Ostatni cykl mój miał 25 dni...w suwaczku umieściłam 30 - bo zwykle tyle dni cykl miał. Teraz taki apetyt mi nasze dziewczyny zrobiły ze chyba juz w 25 dniu zrobie tescik...wczoraj pobolewał mnie brzuch ja na @...
Ostatni cykl mój miał 25 dni...w suwaczku umieściłam 30 - bo zwykle tyle dni cykl miał. Teraz taki apetyt mi nasze dziewczyny zrobiły ze chyba juz w 25 dniu zrobie tescik...wczoraj pobolewał mnie brzuch ja na @...
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ale fajnie, widzę, że fasolki zaczynają "pączkować" :-)
Straaaaszne gratulacje dla Agniesi i kształtu zapachu :-) Mam nadzieję, że za parę dni krechy będą baaardzo wyraźne.
Ja czekam do środy i jak @ nie przyjdzie to wtedy dopiero kupię test.
Straaaaszne gratulacje dla Agniesi i kształtu zapachu :-) Mam nadzieję, że za parę dni krechy będą baaardzo wyraźne.
Ja czekam do środy i jak @ nie przyjdzie to wtedy dopiero kupię test.
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Czesc kochane!
Klaudia nie dośc, że mamy synków w tym samym wieku to jeszcze testujemy w tym samym czasie...
Ja chyba skuszę się na test jutro (dobrze ze kupiłam kilka na allegro), ale jeszcze nie wiem na 100%... Ja zobię to napiszę napewno.
Klaudia nie dośc, że mamy synków w tym samym wieku to jeszcze testujemy w tym samym czasie...
Ja chyba skuszę się na test jutro (dobrze ze kupiłam kilka na allegro), ale jeszcze nie wiem na 100%... Ja zobię to napiszę napewno.
monik75
Mama Mai i Oskarka
Witajcie w niedzielę :-)
Ale pogoda dzisiaj jest do d... ;-) Tylko siedzieć ppod kocykiem i popijać herbatkę z cytrynką Dzisiaj zaczął się u mnie ZNPM i wręcz pogryza bym kogoś z wielką chęcią Ale jakoś sobie z tym radzę. Na razie
Zaraz będę uciekać, bo jedziemy dzisiaj na obiadek do teściowej. Przynajmniej będzie się coś działo
Trzymajcie się kochane.
Nie mogę się doczekać jutra Fajnie się zacznie tydzień od poniedziałku. Będą czerwone śliczniutkie kreseczki :-):-):-)
Spokojnej niedzieli babeczki:-)
Ale pogoda dzisiaj jest do d... ;-) Tylko siedzieć ppod kocykiem i popijać herbatkę z cytrynką Dzisiaj zaczął się u mnie ZNPM i wręcz pogryza bym kogoś z wielką chęcią Ale jakoś sobie z tym radzę. Na razie
Zaraz będę uciekać, bo jedziemy dzisiaj na obiadek do teściowej. Przynajmniej będzie się coś działo
Trzymajcie się kochane.
Nie mogę się doczekać jutra Fajnie się zacznie tydzień od poniedziałku. Będą czerwone śliczniutkie kreseczki :-):-):-)
Spokojnej niedzieli babeczki:-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Hej witam sie i ja! Za oknem u nas szaro i buro i pada, a u mnie lekkie krwawienie...ja chce stabilizacji cyklu!!!!!!
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Witam w niedziele wszystkie staraczki.Zrobilam dzis jeszcze jeden test z samego rana i wyszedl identyczny jak wczoraj czyli z blada druga kreska, tak wiec wciaz pewna nie jestem i staram sie nie cieszyc za bardzo zeby nie zapeszyc.Na wszelki wypadem kupilam dzis jeszcze 2 i we wtorek rano powtorze, napewno dam znac co i jak.
A dzis widze ze tu strasznie cichutko, chyba wszystkie sie staraja, trzymam kciuki.Ide zaraz sie pzrespac bo z mezem cala noc sie krecilismy z nerwow i jestesmy niewyspani.Caluje i pozdrawiam!!!
A dzis widze ze tu strasznie cichutko, chyba wszystkie sie staraja, trzymam kciuki.Ide zaraz sie pzrespac bo z mezem cala noc sie krecilismy z nerwow i jestesmy niewyspani.Caluje i pozdrawiam!!!
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Agniesia, nawet jak jest bladziutka 2 krecha, to dzidzia jest! U mnie tez tak bylo, wiec nie pozostaje mi nic innego jak Ci pogratulowac skarbie!!!!