reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Wrócę do was za jakis czas...tzn zaczne pisać. Jestem w poważnym dołku...ostatnia godzina była dla mnie straszna...czuje,że i tak się nie uda...jestem tego pewna..no cóż...
Nie martwcie sie o listę będę was czytała...:-:)-:)-( czuje,ze @ już blisko...
Trzymajcie się...
Agniesia25:) wielkie gratulacje...ciesz się Kochana bo to wielkie szczęscie.

reklama
To ciesze sie ze jest jeszcze ktos tak niecierpliwy jak ja;-)
A co do objawow to jakies mam tylko nie wiem na ile to wymysl mojej wyobrazni byl a na ile prawda.jestem strasznie wyczulona na zapach i rzeczy ktore mnie jakos nie obrzydzaly wczesniej sa nie do zniesienia teraz.Boli mnie kregoslup i ciagle cos jem, niewazne czy to pasuje do siebie czy nie.Od kilku dni mam tez nawracajace bole glowy.Co do bolu piersi to od czasu operacji nie odczuwalam zadnego bolu nawet przy @ a teraz ciagle sie macam bo mi tak jakos dziwnie...

Dziewczyny dziekuje za gratulacje ale nie zapeszajmy
i wiecie co wam powiem, jesli naprawde mi sie udalo to to ze sie ciagle o tym mysli to nie jest zadna przeszkoda.Chyba nikt tak nie mysli o tym jak ja, w kazdej godzinie, minucie, sekundzie, snie o dzieciach, rozmawiam tylko o dzieciach itd.
Dziewczyny glowa do gory, trzeba wziasc meow w obroty i bedzie dobrze.Ja mojego tez strasznie napastowalam. Wiec majeczka nie lapiemy dolkow!!!

Majeczko Nie Przejmuj Sie Ja Tez Jestem Zalamana Ale Jakos Musimy Zyc Dalej Gwarantuje Ci Ze To Co Teraz Przezywamy Jest Niczym Do Straty Dziecka Ja Pol Roku Temu Stracilam Swoje Malenstwo Wiec Chyba Mozna Sobie Wyobrazic To Cierpienie :-( Teraz Tez Jestem Smutna Bo @ Przyszla Ale Mysle Sobie Ze Po Niej Nie Bede Tak Sie Nakrecac I Moze Kiedys Cos Z Tego Wyjdzie.majeczko Nie Zalamuj Sie Pomysl Ze Np Ja Teraz Tez Sie Nie Udalo A Wczesniej Moje Dziecko Umarlo :-(

Agniesia25 wielkie gratulacje. Będziesz miała córeczkę.
Zapytasz skąd wiem? A więc jest taka teoria, że jeśli ma być dziewczynka to więcej wydziela się hormonu hcg i szybciej wychodzi test dodatni. Ja mam synka, cykle miałam 28 dniowe. Test robiłam w 29 dc i wyszedł negatywny, dopiero w 33dc wyszły 2 kreseczki.
Ja w to wierzę

Majeczko napisałam Ci na priva w 28dni co o tym myślę, ale teraz widząc w jakim jesteś nastroju to żałuję, że Ci to napisałam.
Trzymaj się kochana

Agniesia25 Twoja niecierpliwość miała rację :-D Gratuluję już teraz :-) Dla pewności zrób sobie betkę i wszystko będzie super potwierdzone :tak::-) Czekamy na fluidki :tak: i może jakieś zdjątko teściku?
Majeczko przecież @ jeszcze nie dostałaś:confused: Nie wolno tak się załamywać trzeba wierzyć, że jak nie teraz to już niedługo na pewno się uda. Te nasze przyszłe fasolki po prostu testują naszą cierpliwość do dzieci ;-):-) Więc proszę się uśmiechnąć i główka do góry. I proszę nie opuszczać nas, bo kto jak nie my zrozumiemy Cię najlepiej w takich chwilach :-) Ściskam Cię mocno i nie martw się już tak bardo:sorry2:
Dorotko123456789 szkoda że jednak ta wredna @ się zjawiła, ale może to już jest pierwszy dzień ciąży ;-):-)
Kształt_zapachu super :-) Też bardzo gorąco gratuluję. Jak teścik będzie już bardziej widoczny to może wklej nam tutaj śliczną fotkę. Będziemy się zarażać ;-):-D

Ja zawsze z mezem sie smialam ze dziewczynki to wychodza z "wpadek".mnostwo naszych znajomych nie planowalo dziecka i wszyscy maja dziewczynki.Ja sie strasznie ciesze i oby sie spelnilo ze to bedzie dziewczynka, dziekuje Ci bardzo i tez zycze coreczki(tak naprawde to obojetne mi co bedzie, najwazniejsze zeby bylo!!!!!:tak:)

Na zdjecie tesciku chyba za szybko, bo podejrzewam ze nie bedzie widac, moze za kilka dni zrobie jeszcze raz, na wszelki wypadek kupilam dzis 2!!!
A betki to chyba narazie nie zrobie bo mieszkam w Angli a tu nie jest to takie proste.jak wszystko bedzie ok to za ok 3 tyg lece do Polski do mojego gin.

reklama
Do góry