katarzynak83
Majowe mamy'09
Mój mąż dopiero uwiezyl po wyniku bety! Po tescie w ogole sie nie cieszyl tylko ciagle mi mowil zeby poczekac na wyniki badania krwi...;-)Oj strasznie ciężko uwierzyć:-) Tym ciężej, ze Ukochany nie dowierza. Myślę, ze uwierzy jak zobaczy wynik usg.
Jak liczyłam, to powinnam gdzieś w Dzień Matki mieć termin porodu, fajnie by było:-)
A właśnie usg w 6 tygodniu będzie dopochwowe, czy już normalne? I dadzą mi jakiś wydruk dzidziusia, bym mogła się pochwalić rodzince? Nie wiem jak to wszystko wyglada, a chcę się dobrze przygotować. O co wypytują itp.? Powiedzcie?
Mi w kalkulatorze na babyboom wyszedł tez 26 maja
ja ide do lekarza 23 września wiec dam znac jak to wydlada... fakt ze to wczesnie ale chyba do pazdziernika bym nie wytrzymala... pewnie teraz nie zrobi mi jeszcze usg.. no ale moze chociaz potwierdzi "oficjalnie" ciaze...
Kiedy mowisz rodzinie??
A Wy dziewczyny myslicie ze kiedy powiedziec? Moj maz to juz prawie sie wygadal mamie... kazalam mu poczekac chociaz do wizyty u lekarza... no ale mamie tez bym chciala juz powiedziec... na razie sekret zdradzilam trzem przyjaciółkom