katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
:-)
Miałam tak samo jak Ty, u mnie bóle pojawiły się 7 dni po owulacjiWięć mocno trzymam kciuki ;-);-)
a kiedy zrobiłaś test? po terminie spodziwanej @? czy wcześniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)
Miałam tak samo jak Ty, u mnie bóle pojawiły się 7 dni po owulacjiWięć mocno trzymam kciuki ;-);-)
Zrobiłam test sikany dzień przed ale pojechałam od razu na betke;-) Kciuki zaciśnięte za Twój teścik.a kiedy robiłas test po spodziewanym terminie @?
Zrobiłam test sikany dzień przed ale pojechałam od razu na betke;-) Kciuki zaciśnięte za Twój teścik.
Bete można zrobić już 10 dni po owulacji. Z sikańcem to może poczekaj żeby się niepotrzebnie nie denerwować. Napij się gorącej herbatki z miodem i cytrynkądziękuję- dziś w ogóle się źle czuję - raz zimno i raz gorąco, ale to przeziebienie na pewno.
Może zrobie dziś tes z ciekawosci. moze 3 dni przed wyjdzie. A z betą tez trzeba poczekać mniej więcej do @?
wzięłabym jakieś leki na przeziębienie i ból głowy ale boję się bo nie chce ewentualnie zaszkodzić fasolce...
Za dwie godziny odbiore bete.