reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Zrobiłam test sikany dzień przed ale pojechałam od razu na betke;-) Kciuki zaciśnięte za Twój teścik.

dziękuję- dziś w ogóle się źle czuję - raz zimno i raz gorąco, ale to przeziebienie na pewno.
Może zrobie dziś tes z ciekawosci. moze 3 dni przed wyjdzie. A z betą tez trzeba poczekać mniej więcej do @?

wzięłabym jakieś leki na przeziębienie i ból głowy ale boję się bo nie chce ewentualnie zaszkodzić fasolce...

dziękuję- dziś w ogóle się źle czuję - raz zimno i raz gorąco, ale to przeziebienie na pewno.
Może zrobie dziś tes z ciekawosci. moze 3 dni przed wyjdzie. A z betą tez trzeba poczekać mniej więcej do @?
wzięłabym jakieś leki na przeziębienie i ból głowy ale boję się bo nie chce ewentualnie zaszkodzić fasolce...
Bete można zrobić już 10 dni po owulacji. Z sikańcem to może poczekaj żeby się niepotrzebnie nie denerwować. Napij się gorącej herbatki z miodem i cytrynką:tak:

witam wszystkie staraczki
Kinguś pomęczę Cię troszkę, dobrze?:-);-): a czy ty masz ten bialły śluz, o ktorym pisza dziewczyny???i jeszcze chce zapytac o cycuchy twoje, jak się zachowywaly przed terminem@? no i o szyjke macicy, nisko jest i miękka czy jak to jest???

Witajce dziewczynki :-)
Aleee do czytania mam :tak:

U mnie dzisiaj 2 dc, po raz drugi dostalam samoistna @ bez pomocy duphastonu, chociaz z tego faktu sie ciesze :tak::sorry2:

Tikanis kochana to napewno fasolka zagoscila u
Ciebie :laugh2::laugh2::laugh2:

Kingus- Blizniaki, blizniaki :tak::laugh2:

katarzynko u mnie to bylo tak ze zaszlam w ciaze w maju a na poczatku czerwca zachorowałam na oskrzela gdzie temperatura na zewnatrz dochodzila do 25oC a dodam ze caly rok nic nawet kataru nie mialam. Musialam brac Duomox- antybiotyk bezpieczny dla maluszka. Nie wolno brac tabletek zawierajacych ibuprofen gdyz moga spowodowac poronienie. W moim przypadku (pierwsza ciaze poronilam) lekarz zabronil mi pic kawe a nawet cole gdyz zawieraja kofeine. Jezeli chodzi o dolegliwosci to ja bym sobie dala glowe uciac ze nie jestem w ciazy bo brzuch bolal mnie jak na okres a o piersiach nie wspomne bylam tak pewna ze dzien przed @ poszlam na urodziny do kolezanki i wypilam kilka drinkow a na drugi dzien wymiotowalam. Pozniej zrobilam test i jak zobaczylam II to zbladlam ze strachu. Balam sie czy wszystko bedzie dobrze. Dopiero po 4 tyg zobaczylam moja dzidzie jak brykala po calym brzuszku a na slowa lekarza ze ''dziecko rozwija sie prawidlowo'' wybuchlam placzem bo poczulam jak mi kamien z serca spadl...

O jej ale was zanudzam wybaczcie :zawstydzona/y:

misza nie martw się !napewno ciąża, napisz szybciutko wynik z betki!

wiecie co?ale się wkurzylam.Musialam wykasowac swoje konto na naszej klasie....Ciągle wchodzil moj byly chlopak, robi to reguralnie i jego gębe wuiidac na pieerwszym planie...osioł ma żone 2 dzieci(blizniaki) a zachowuje się jak pajac.:angry:oj wogule walnięty zdrowo:crazy: mauialam się wygadac.....przepraszam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry