reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Agnes.kol Trzymam mocno kciukasy oby się szybko udało!!!!!!!! Z nami na pewno będzie Ci raźniej:) :-)
ja juz testuje za 6 dni..ale coś czuję że się nie udało:(
bola mnie jajniki, dół brzucha..tak jak na @....
ale co tam, niedługo jak cos to nowe staranka, a jak się nie uda to znowu staranka i pewnie kiedys się uda:)
I mam nadzieję że uda się 3 razy:):):) bo chcę mieć w sumie 3 dzieci - oby nie na raz:):)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja zawsze jestem ciekawa jakie imiona (jeśli) macie wybrane dla dzieciaczków??? u mnie dziewczynka miała byc Ania:) moze sie jej kiedys doczekam:)

ja dla dziewczynki : Lena, Oliwia, Amelia, Emilia - żadne nie podoba się mężowi:)

dla chłopca: Maksymilian, Natan, Mikołaj,

mam nadzieję że będzie dziewczynka a nawet 3 dziewczynki:):)

czesc
nie wiem czy mnie pamietacie ale kilka dni temu napisalam pare postow,a potem nie mialam internetu to mnie nie bylo. ale staralam sie i mam nadzieje...:tak:

to sie ciesze ze pamietacie :-)
a czy to mozliwe zeby po staraniach w pierwszym tyg bolal mnie brzuch-tak jakbym miala lekkie wzdecie i caly czas czuje jakby sie mi tam cos gazowalo-burczalo,cos tam sie dzieje jednym slowem itp (jakbym napila sie za duzo gazowanego napoju)???

co do imion-to dla dziewczynki od zawsze juz mam ustalone ze bedzie Gabrysia!!! :tak: ,podoba mi sie tez Roza i Amelia
dla chlopca -Cyprian a mezowi bardziej Rafal,moze przekonam go na podwojne- Cyprian Rafal

a czy to mozliwe zeby po staraniach w pierwszym tyg bolal mnie brzuch-tak jakbym miala lekkie wzdecie i caly czas czuje jakby sie mi tam cos gazowalo-burczalo,cos tam sie dzieje jednym slowem itp (jakbym napila sie za duzo gazowanego napoju)???

Z tego co kojaze to Kingus milam bol podbrzusza i jajnikow tydzien po owulce, i jest fasolka....
U Ciebie moze tez ;-):laugh2:

reklama
i niestety :no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Tempka dzisiaj 36.5 jutro powinna pojawiac sie @ o ile franca nie zrobi zadnego psikusa:crazy:
Proszę mi się tu nie załamywać ;-) Rudce się udało w pierwszym cyklu po odstawieniu clo ;-);-) Lilu a Twój partner się badał? Bo moja gin mówiła, że bez sensu kobieta się lekami szprycuje bez zbadania faceta

bola mnie jajniki, dół brzucha..tak jak na @....
Mnie też tak bolało i to już 7 dni po owulce tak więc trzymam kciuki. Uda się na pewno :-D:-D

Lilu dobrze pamięta;-) Mnie tydzień po owulacji zaczął boleć brzuch jak na @ i kłuły mnie jajniki. Wzdęcia też miałam i puszczam bąki cały czas :baffled: Nie miałam zgagi tylko parę razy taki dziwny posmak w buzi nie jak piszą metaliczny tylko jakiś taki dziwny.
Trzymam kciuki za test ;-);-);-)

Do góry