reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

tkanis masz huśtawkę nastrojów, to dlatego pewnie...moze jestes zafasolkowana i tyle :)

a ja dzis czuje się co chwile inaczej, raz szczęśliwa a za chwile smutna, przez ostatnio tydzień czuję jakbym zbrzydła o 100%...macie coś takiego, mówie wam nie moge na siebie patrzec...nie miałam tak chyba nigdy....no wiadomo ze miałam lepsze i gorsze dni, ale teraz widze ze jestem okropnie brzydka.....

reklama
Pewnie mnie nikt juz nie pamieta bo 2 miesiace nie pisalam bo bylam na urlopie w Polsce, ale dzis wrocilam wiec pisze co u mnie. Jestem w 18 tyg ciazy udalo nam sie w Maju za 1 razem :tak: W srode mialam usg i dzidzia ma 11 cm, rozwija sie prawidlowo, a ja zaczynam odczuwac pierwsze ruchy. :-)
Ja też pamiętam :tak: Super, że wszystko się dobrze układa:tak:
A ja ide sie przywitac z kibelkiem :szok::zawstydzona/y: wypilam calego kubusia litrowego i cos mnie zmulilooo, bleeeee :wściekła/y:
Coś czuje, że teścik będzie pozytywny ;-);-)

ostatnio brzuch kluje i doszly jeszcze bolace pachy , martwi mnie to bo moj ginek przyjmuje dopiero we wtorek :-(
Mnie też bolą piersi przy pachach ;-) Będzie dobrze.

a ja dzisiaj pierwszy raz od 3 lat na rowerze, dostalismy koszyczek dla Oti, wiec trzeba bylo wypróbować- i rewelacja,
Fajną mieliście sobotę :tak:

kochane mam jakiegos dolka.. wogole dzis dzialalismy z mezem a on stwierdzil ze dziwnie czuje w srodku.. ze cos jest jakby zamkniete,,,:// wogole z objawow ciazowych tez nic.. ani piersi mnie nie bola..jedynie wczoraj i dzis te bole podbrzusza i klucie jajniczkow i tyle.. bole glowy od ok tygodnia.. i tempka i to wszytsko... nie wiem moze wydaje mi sie ale na dole zaczyna jakby zmieniac kolor, ale nie wiem czy sobie wmawiam czy naparadwe tak jest, pytalam sie meza i on mowi ze cos tam sie zmienia..:baffled: jakiegos dolka mam:/:baffled: tak bym chciala aby sie udalo
Proszę zrób test dla Swojego spokoju i Naszego :tak::tak::tak:Bo nie wiem czy wytrzymam tyle w niewiedzy ;-)

a ja dzis czuje się co chwile inaczej, raz szczęśliwa a za chwile smutna, przez ostatnio tydzień czuję jakbym zbrzydła o 100%...macie coś takiego, mówie wam nie moge na siebie patrzec...nie miałam tak chyba nigdy....no wiadomo ze miałam lepsze i gorsze dni, ale teraz widze ze jestem okropnie brzydka.....
Słonko nie martw się, weź relaksującą kąpiel, zjedz czekoladkę ;-)

kingus- nie kochana,, trudno bedziecie musialy wytrzymac,, ja nie chce sie rozczarowac, test zrobie po terminie @, jesli nie dostane czyli ok. 25. a pisze wam te rozne moje nastroje bo wkoncu po to ten portal jest,,, :tak:no i bardzo chcialabym aby sie udalo,, no ale jakiegos dolka mialam wczoraj..dzis tempka 37,1 :-D

kingus- nie kochana,, trudno bedziecie musialy wytrzymac,, ja nie chce sie rozczarowac, test zrobie po terminie @, jesli nie dostane czyli ok. 25. a pisze wam te rozne moje nastroje bo wkoncu po to ten portal jest,,, :tak:no i bardzo chcialabym aby sie udalo,, no ale jakiegos dolka mialam wczoraj..dzis tempka 37,1 :-D
trzymam kciuki mocno zeby te objawy to fasolke zapowiadaly:tak::tak::tak:

ja dzis tescik z samego rana i nadzieja calkiem juz upadla,bo ....I tylko:-(a bylam pewna!5dzien po terminie @ i nadal ta paskudna jedna krecha:crazy::-(Mam jeszcze jeden tescior w domu i jutro robie ostatni raz z samiutkiego rana....We wtorek gora srode beda wyniki krwi,wiec na tym koncze:-(
A jak u Was poranne humorki?Ktos testowal dzis?

u mnie wczoraj @ po goracej kapieli:-( dzis spadla tempka na 36,7:-(dzis I kreseczka, no ale moze to i lepiej bo juz bylam zalamana ze ciaza zaczela sie plamieniami, musze zatem isc do lekarza co z tymi mdlosciami , zgaga i bolacym zoladkiem i za kilka dni zabieramy sie dalej do roboty, nie ma tego zlego.. trzymam kciuki za Was :tak:

magdus1983Czesc staraczki!!!!!!!!!
Pewnie mnie nikt juz nie pamieta bo 2 miesiace nie pisalam bo bylam na urlopie w Polsce, ale dzis wrocilam wiec pisze co u mnie. Jestem w 18 tyg ciazy udalo nam sie w Maju za 1 razem :tak: W srode mialam usg i dzidzia ma 11 cm, rozwija sie prawidlowo, a ja zaczynam odczuwac pierwsze ruchy. :-)

hej, ja niesety nie moge Ciebie pamiętać bo 2 miesia ce temu jeszcze nie bylam staraczką:) Serdecznie Ci gratuluję i życzę żeby dzidzia była zdrowa a Ty żebys spokojnie przebrnęła przez te 9 miesięcy ( co ja plotę to już dużo dużo mniej niż 9 miesięcy ):)
To że udało Ci się za pierwszym razem nastraja mnie pozytywnie i dodaje wiary że może i mi się uda za 1 razem:) ( za 8 dni sie okaże;))))

:-)

Ostatnia edycja:
ja specjalnie na następny cykl wyjeżdzam w góry, żeby "robota" była milsza i bardziej owocna:)

ale póki co mam jeszcze nadzieję że może się jednak uda teraz...:-)
kurcze a ja mam caly urlop i zastanawiam sie gdzie tu jechac hehe gdzie bedzie sie fajnie starac ;-) gory troszke daleko przeraza mnie jazda przez cala polske:no:

Adofinko - tez wyznaje zasade ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i lepiej się z tym zyje :)

a u mnie @ nie ma, ale jakos tak mnie brzuch boli lekko jakby na @, sama juz nie wiem, testu nie mam, ale z checia bymz robila....jestem abrdzo niecierpliwa...
piersi jak balony.... na @ mi to wyglada a nie na ciaze...

reklama
Adofinko - tez wyznaje zasade ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i lepiej się z tym zyje :)

a u mnie @ nie ma, ale jakos tak mnie brzuch boli lekko jakby na @, sama juz nie wiem, testu nie mam, ale z checia bymz robila....jestem abrdzo niecierpliwa...
piersi jak balony.... na @ mi to wyglada a nie na ciaze...
poki @ nie ma badz pelna nadziei te bole to sa tak podobne ze nigdy nic niewiadomo:tak:

Do góry