reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Coś czuje, że teścik będzie pozytywny ;-);-)

KINGUS-Mozliwe kochana ;-) naszczescie zle sie wczorajsze nie skonczylo, tylko mnie mulilo przez calyyyy wieczor, i takiego lenia mialam jak z tad do warszawy :-p:laugh2:
dzisiaj tempka 37.0 do testowania zostalo dwa dni, i az dziwne ze mnie nie korci zeby zrobic wczesniej, wogole to mam takiego stracha go zrobic ze looo:sorry2::happy:
Milej niedzieli wam zycze dziewczynki, a ja zabieram sie za gotowanie rosolku :-)

reklama
a u mnie @ nie ma, ale jakos tak mnie brzuch boli lekko jakby na @, sama juz nie wiem, testu nie mam, ale z checia bymz robila....jestem abrdzo niecierpliwa...
piersi jak balony.... na @ mi to wyglada a nie na ciaze...
u mnie dokladnie to samo:baffled:@ nie ma i nic sie nie zapowiada,zeby mial sie wogole pojawic:baffled:piersi ogromne,ze na noc stanik sportowy zakladam bo az bola i staraaaasznie ciezkie sa:baffled:gazy nadal sa niezaleznie od tego co zjem:baffled:w dodatku wysypalo mnie strasznie na buzi a zwylke nie mam z tym problemow nawet przed @:dry:ale testy ciagle tylko I!!!!mozna sie normalnie zalamac:-(
adolfinko - fajnie,ze juz wiesz na czym stoisz,serio!ja juz mam dosyc bo nie wiem o co chodzi z tym brakiem@ a testy negatywne:-:)crazy:wolalabym dostac @ niz codziennie sie zamartwiac i ryczec po kazdym tescie:-(zycze owocnych staranek:tak:

Kinguś Kochana ogromniaste gratulacje :laugh2::laugh2::laugh2: mówiłam Ci niedawno, że niedługo i Tobie się uda i wykrakałam:tak::tak::tak:.
Za pozostałe testujące i staraczki trzymam kciukasy:laugh2::tak::laugh2:. Cieszę się Waszym szczęściem Dziewczyny:-D, bardzo mi teraz potrzeba takich dobrych wieści żebym nie musiała myślec o tym co będzie ze mną. Bardzo Wam Kochane dziękuje:tak: za ciepłe słowa! Dodajecie otuchy jak nikt inny:-D. Naczytałam się w necie o cystach, torbielach i badaniach krwi oraz jaki powinnam miec normy, że teraz to już nie wiem jak przeżyje poniedziałek i wtorkowe przedpołunie w oczekiwaniu na wyniki:baffled::szok::baffled:. Przyznam się, że umieram ze strachu, a gardło mam cały czas ściśnięte i z trudem powstrzymuję się od płaczu:-(.

:-D katarzyna_s- moze poczekaj jeszcze pare dni i zrob tescik:)
lilu19- ja to wiem ze to bedzie fasolka:-D mowie ci:laugh2:
moniau- trzeba byc pozytywnie nastawiony choc lepiej sie nie nastawiac ze to to.. ale wierze i zycze ze u ciebie pojawiaja sie II kreseczki:-D
katarzynka1979- trzymam kciuki za ten cykl:-D
adolfinka- nie przejmuj sie kochana, nastepny cykl bedzie twoj:-D
madzio1980- trzymam kciuki za wyniki, oby byly po twojej mysli:tak:

KINGUŚ bardzo serdecznie gratuluję! Fluidki złapałam. Dziękuję...

Za pozostałe Staraczki trzymam mocno zaciśnięte kciukasy! Coś czuje po lekturze Waszych postów, że szykuje się tu prawdziwy wysyp fasolek! I oby tak było :-)

U mnie okresu nie było raczej plamienie, ale nie mam żadnych objawów ciążowych. 2 testy negatywne, więc tak jak pisała iki pewnie to jakiś figiel ze strony mojego organizmu. Poczekam do następnej @ i najwyżej pójdę do gina.

Pozdrawiam dziewczynki i zycze stosunkowo udanej niedzieli...:-D

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie!

a ja dzisiaj pierwszy raz od 3 lat na rowerze
Ell, wyobraź sobie, że my wczoraj też ruszyliśmy na rowery, po równie długiej przerwie:tak: i dziś... siedzieć dobrze nie mogę, tak mnie d*** boli... troche nam się trasy w lesie pomyliły i kilomertów sporo nakręciliśmy.... ale podobnie jak u Ciebie, również uwielbiam jazdę na rowerze i to fizyczne zmęczenie.

A jak u Was poranne humorki?Ktos testowal dzis?
ja dziś humor do d***:-(

Mam wrażenie, że nic z tego nie będzie. Niby owu. miała być dziś, czyli temp. powinna spaść (miałam 36,3), ale to jest o 0,1 stopnia wyżej niż wczoraj, powinien być rozciągliwy śluz, a taki nie jest... Był wczoraj, no i jeśli wczoraj była owu. to dziś powinnam mieć temp. wyższą od wczorajsze o ok 0,5 stopnia, a tak nie jest... nic nie kapuję... do bani to wszystko:-:)-:)-(
u mnie wczoraj @ po goracej kapieli:-( dzis spadla tempka na 36,7:-(dzis I kreseczka,
Adolfina 3maj się, następnym razem bedzie lepiej, musi być...

Witajcie dziewczynki :)
Wszystkim zafasolkowanym skladam ogromne gratulacje :)
U mnie narazie niewiadomo czy dzidzius jest czy nie trochce jeszcze poczekam na zrobienie testu.Jedynie co zauwazylam to, bol sutkow i nic poza tym.Ostatnio strasznie sie mecze bo dopadla mnie jakas infekcja,szczypie,swedzi ale na szczescie dostalam tabletki dopochwowe i juz jest lepiej.Lekarz stwierdzil iz u kobiet w ciazy bardzo czesto sa tego typu infekcje wiec moze to cos znaczy :)

Dziewczyny, zgłosiły się do mnie tylko 2 staraczki do wpisania na listę, a widze dużo nowych nicków, wiec prosze o zgłaszanie się bezpośrednio do mnie, bym mogła uzupełnic listę!

Kinguś to czekam na betkę i jej wzrost i ciągle jak obiecałam trzymam kciuki za rocznicowe maleństwo :-).

reklama
kingus- nie kochana,, trudno bedziecie musialy wytrzymac
Mam nadzieje, że się skarbie nie pogniewałaś za to :sorry2: Macie już wszystko na wyjazd?

u mnie wczoraj @ po goracej kapieli:-(
Trzymam kciuki za kolejny cykl aby on był tym ostatnim :tak::tak:

za 8 dni sie okaże;)))):-)
Mam nadzieje, że test będzie pozytywny :tak:

a u mnie @ nie ma, ale jakos tak mnie brzuch boli lekko jakby na @, sama juz nie wiem, testu nie mam, ale z checia bymz robila....jestem abrdzo niecierpliwa... piersi jak balony.... na @ mi to wyglada a nie na ciaze...
Jeszcze nic straconego ;-)

KINGUS-Mozliwe kochana ;-) naszczescie zle sie wczorajsze nie skonczylo, tylko mnie mulilo przez calyyyy wieczor, i takiego lenia mialam jak z tad do warszawy :-p:laugh2:
Czasem trzeba sobie poleniuchować ;-) Już nie mogę doczekać się Twoje wyniku:tak::tak: Jesteśmy z Tobą :-)

Przyznam się, że umieram ze strachu, a gardło mam cały czas ściśnięte i z trudem powstrzymuję się od płaczu:-(.
Nie denerwuj się na pewno wszystko będzie dobrze. Mi na stersik pomagał mi rumianek. Wiesz moja mama kiedyś miała torbiele i miała mieć zabieg ale pochodziła do bioenergioterapeuty i jej zniknęły. Ta babka mówiła, żeby samemu potrzeć dłoń o dłoń energicznie i jak się rozgrzeją to przyłożyć na jajniki i tak kilka razy. Możesz spróbować. Ściskam Cię mocno :happy:

Kinguś to czekam na betkę i jej wzrost i ciągle jak obiecałam trzymam kciuki za rocznicowe maleństwo :-).
Dzięki, będę na bieżąco informować

Do góry